Vohunska očala s kamero FULL HD z daljinskim upravljalnikom

Koda artikla: 10-170 Imam vprašanje
novo Vohunska očala s kamero FULL HD z daljinskim upravljalnikom
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 141,67 €
Cena vklj. z DDV 170,00 €
- +

Opis izdelka Vohunska očala s kamero FULL HD z daljinskim upravljalnikom

Elegantna vohunska očala z daljinskim upravljalnikom in kamero FULL HD 1920x1080P pri 30 sličicah na sekundo za popolno nevsiljivo snemanje videa z zvokom. Full HD kamera je popolnoma skrita v okvirju očal , tako da ne vzbuja nobenega suma okolice, ni vidnih leč . Kamera skenira skozi enosmerno prozorno plastiko, ki zagotavlja njeno tajnost in ni vidna s prostim očesom pod nobenim kotom ali pri osvetlitvi ozadja. Slika , ki jo posname kamera, je posneta v Full HD 1920x1080 pri 30 sličicah na sekundo z zvokom . Upravljanje je preprosto, s sledilno ploščico na okvirju očal ali s priloženim daljinskim upravljalnikom , tako da se vam pri uporabi sploh ni treba dotikati stekla. Vohunska očala s kamero FULL HD in daljinskim upravljalnikom + 16 GB pomnilnika imajo eleganten dizajn , zaradi česar so odličen nevsiljiv vohunski dodatek k vaši obleki.

Očala s kamero imajo temna sončna stekla.

Full HD kamera v očalih

280 mAh baterija je vgrajena v desno stran okvirja. Ena baterija ima življenjsko dobo baterije približno 75 minut snemanja. Posnetki so shranjeni na 16 GB notranjega pomnilnika s shranjevanjem do 2 uri snemanja. Ko polnite baterijo, odpnite levo stran okvirja in jo priključite na omrežni polnilnik prek mini 8pin USB. Velika prednost je, da je v paketu še ena rezervna roka z baterijo, ki jo pritrdite na očala med polnjenjem druge baterije. To vam omogoča neprekinjeno snemanje videa. Cenili boste tudi funkcijo polnjenja baterije prek Powerbanka, ki bo poskrbel, da boste imeli napolnjeno baterijo vedno pri roki. Ko očala Full HD povežete z računalnikom, lahko predvajate posnete videoposnetke ali uporabite notranji pomnilnik kot shranjevanje podatkov.

vohunska očala s skrito HD kamero

Z vohunskimi očali s prostimi rokami posnamete točno tisto, kar vidite. Očala Full HD so odlična izbira za vas, če želite nevsiljivo posneti sestanek ali v različnih drugih situacijah, ko morate posneti video brez razkrivanja. Očala imajo širok spekter uporabe, saj jih lahko uporabljate na primer na dopustu, koncertu ali pri snemanju različnih življenjskih izkušenj.

vohunska kamera v očalih za nevsiljivo snemanje avdio videa

Lastnosti:

Vohunska očala s kamero
Full HD ločljivost 1920x1080P pri 30fps
Daljinec
2x rezervna roka z 280 mAh baterijo

Specifikacije:

Optika: Cmos 2.0 Mega
Ločljivost videa: 1920x1080
Razmerje sličic: 30 sličic na sekundo
Video format: AVI
Kot skeniranja: 70°
Notranji pomnilnik: 16 GB
Velikost videa: 16 GB zadostuje za 2 uri snemanja videa
Baterija: 280 mAh
Življenjska doba baterije: pribl. 75 min

Vsebina paketa:

1x Vohunska očala s HD kamero
1x daljinski upravljalnik
2x rezervna roka z baterijo
1x znižanje za polnjenje preko USB kabla
1x USB kabel
1x krpica za čiščenje
1x etui za očala
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki