POWERBANK - Prenosni polnilnik 10000 mAh

Koda artikla: 11-227 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 38,33 €
Cena vklj. z DDV 46,00 € 70,00 €
- +

Opis izdelka POWERBANK - Prenosni polnilnik 10000 mAh

POWERBANK - Prenosni polnilnik 10000mAh - zmogljiv polnilnik in zunanja baterija za polnjenje vašega iPoda, iPhonea, mobilnih telefonov, tablic, MP3 predvajalnikov, GPS naprav in več. Zaradi svoje minimalne velikosti in teže se prilega skoraj povsod, zaradi česar je idealen za prenašanje in rokovanje. Baterija je zasnovana za polnjenje vašega iPoda, iPhonea, mobilnih telefonov, tablic, MP3 predvajalnikov, naprav GPS in še več. Zmogljiv polnilnik in zunanja baterija modernega in elegantnega dizajna. Lahko tudi napolni vaše fotoaparate in foto kamere, kar je primerno za počitnice ali izlete v naravo, kjer nimate dostopa do električne vtičnice. Zahvaljujoč kapaciteti baterije 10000 mAh bo baterijo klasičnega pametnega telefona napolnil več kot 5-krat.

Power Bank vključuje novo vrsto Li-polimer baterije, ki zagotavlja majhno težo, visoko zmogljivost, minimalno samopraznjenje in odlično zmogljivost. Baterija ima dva USB izhoda , ki vam omogočata polnjenje dveh naprav hkrati. Izhodna zmogljivost vrat USB je 1A in 2,1A. Čas popolnega polnjenja Powerbank je 7-8 ur. Stopnjo napolnjenosti baterije prikazujejo štiri LED diode, zato se nikoli ne zgodi, da se bo vaš POWERBANK izpraznil in za to ne boste vedeli. zunanji polnilnik

Zunanja baterija je opremljena s pametnimi čipi, ki zagotavljajo njeno zaščito pred prenapetostjo, pregrevanjem, prenapolnjenjem in popolnim praznjenjem. Uporaba je zelo preprosta. Preprosto priključite napravo prek kabla USB na zunanjo baterijo in jo vklopite. Po polnjenju odklopite napravo USB kabel in zunanja baterija se po nekaj sekundah samodejno izklopi. Naprava vključuje LED diodo, ki jo lahko uporabite kot svetilko, ko naprave ne polnite. Ko je baterija popolnoma napolnjena, lahko ta LED sveti nekaj tednov trajno. Powerbank je idealen za festivale, kampiranje, potovanja, potovanja v tujino ali kot vir napajanja v sili v napornih dneh, ko običajne baterije v vaši napravi preprosto ne morejo dohiteti vaših zahtev. Baterija bo napolnila skoraj vsako prenosno napravo z priključki USB mini/micro USB. Napravo enostavno napolnite s kablom USB, bodisi prek računalnika bodisi iz električne vtičnice.

Lastnosti:

Zaščita pred prenapetostjo, pregrevanjem, prenapolnjenjem in popolnim praznjenjem
Dva USB izhoda z zmogljivostjo 1A in 2,1A
LED indikator praznjenja zunanje baterije
Baterijo napolni 5-krat več kot trenutni mobilni telefon
Kapaciteta baterije do 10000 mAh
LED dioda za zasilno razsvetljavo

Specifikacije:

Vrsta baterije: Li-ion
Izhod: 5V / 1A, 5V / 2.1A
Vhod: 5V / 1A
Kapaciteta: 10000 mAh
Popoln čas polnjenja: 7-8 ur
Življenje min. 500 ciklov polnjenja
Delovna temperatura: -20°C do +50°C
Prenapetostna zaščita: da
Zaščita pred pregrevanjem: da
Zaščita pred prenapolnjenostjo: da
Popolna zaščita pred praznjenjem: da
Dimenzije: 120 * 41,5 * 25 mm
Teža: 170 g

Vsebina:

1x zunanja baterija 10000mAh
1x USB kabel

Komentarji

Drugi izdelki