Zunanja baterija velike zmogljivosti 20000 mAh

Koda artikla: 11-229 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 49,17 €
Cena vklj. z DDV 59,00 € 90,00 €
- +

Opis izdelka Zunanja baterija velike zmogljivosti 20000 mAh

Zunanja baterija velike zmogljivosti 20000 mAh - prenosni polnilnik je modernega in elegantnega videza in je prevlečen s poliranim aluminijem, kar zagotavlja zaščito pred mehanskimi poškodbami. Super zmogljiv polnilnik je zasnovan za polnjenje vaših iPod, iPhone, mobilnih telefonov, tablic, MP3 predvajalnikov, GPS naprav in več. Lahko tudi napolni vaše fotoaparate in foto kamere, kar je primerno za počitnice ali izlete v naravo, kjer nimate dostopa do električne vtičnice. Zahvaljujoč kapaciteti baterije 20000 mAh baterijo klasičnega pametnega telefona napolni več kot 10-krat.

Power Bank vključuje novo vrsto Li-polimer baterije, ki zagotavlja majhno težo, visoko zmogljivost, minimalno samopraznjenje in odlično zmogljivost. Baterija ima dva USB izhoda, ki vam omogočata polnjenje dveh naprav hkrati. Eden od izhodov je USB 3 z izhodno zmogljivostjo do 2,4 A, zahvaljujoč kateremu se vaša naprava polni hitreje kot običajni powerbanki. Drugi izhod USB ima zmogljivost 1,6 A. Čas popolnega polnjenja Powerbank je 10 ur. Stopnjo napolnjenosti baterije prikazujejo štiri LED diode, zato se nikoli ne zgodi, da se bo vaš POWERBANK izpraznil in za to ne boste vedeli.

Polnilec visoke zmogljivosti

Zunanja baterija je opremljena s pametnimi čipi, ki zagotavljajo njeno zaščito pred prenapetostjo, pregrevanjem, prenapolnjenjem in popolnim praznjenjem. Uporaba je zelo preprosta. Preprosto priključite napravo prek kabla USB na zunanjo baterijo in jo vklopite. Po polnjenju odklopite napravo USB kabel in zunanja baterija se po nekaj sekundah samodejno izklopi. Powerbank je idealen za festivale, kampiranje, potovanja, potovanja v tujino ali kot vir napajanja v sili v napornih dneh, ko običajne baterije v vaši napravi preprosto ne morejo dohiteti vaših zahtev. Baterija bo napolnila skoraj vsako prenosno napravo z priključki USB mini/micro USB. Napravo enostavno napolnite s kablom USB, bodisi prek računalnika bodisi iz električne vtičnice.

Lastnosti:

Zaščita pred prenapetostjo, pregrevanjem, prenapolnjenjem in globokim praznjenjem
Dva USB izhoda z zmogljivostjo 2,4 A in 1,6 A
LED indikator praznjenja zunanje baterije
Baterijo napolni 10-krat več kot trenutni mobilni telefon
Kapaciteta baterije do 20000 mAh
Li-polimer baterija

Specifikacije:

Vrsta baterije: Li-Pol
Izhod: 5V / 2,4A, 5V / 1,6A
Vhod: 5V / 2,5A
Kapaciteta: 20000 mAh
Celoten čas polnjenja: 10 ur
Življenjska doba: 500 ciklov polnjenja
Delovna temperatura: -20°C do +50°C
Prenapetostna zaščita: da
Zaščita pred pregrevanjem: da
Zaščita pred prenapolnjenostjo: da
Popolna zaščita pred praznjenjem: da
Dimenzije: 156 * 72 * 18 mm
Teža: 340 g

Vsebina:

1x zunanja baterija 20000mAh
1x USB kabel

Komentarji

Drugi izdelki