Zunanja baterija s kapaciteto 10000 mAh

Koda artikla: 11-228 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 43,33 €
Cena vklj. z DDV 52,00 € 76,00 €
- +

Opis izdelka Zunanja baterija s kapaciteto 10000 mAh

Zunanja baterija s kapaciteto 10000mAh - baterija je namenjena polnjenju vašega iPoda, iPhonea, mobilnih telefonov, tablic, MP3 predvajalnikov, GPS naprav in še več. Ima nekoliko večje dimenzije kot kreditna kartica, zato se zahvaljujoč temu prilega v vaš žep. Zmogljiv polnilnik in zunanja baterija modernega in elegantnega dizajna. Lahko tudi napolni vaše fotoaparate in foto kamere, kar je primerno za počitnice ali izlete v naravo, kjer nimate dostopa do električne vtičnice. Zahvaljujoč kapaciteti baterije 10000 mAh baterijo klasičnega pametnega telefona napolni več kot 5-krat.

Baterija ima dva USB izhoda , ki vam omogočata polnjenje dveh naprav hkrati. Izhodna zmogljivost vrat USB je do 2,1 A in 2,5 A, zaradi česar se vaša naprava polni hitreje kot običajni powerbanki. Čas popolnega polnjenja Powerbank je 8 ur. Stopnjo napolnjenosti baterije prikazujejo štiri LED diode, zato se nikoli ne zgodi, da se bo vaš POWERBANK izpraznil in za to ne boste vedeli.

Prenosni akumulator

Zunanja baterija je opremljena s pametnimi čipi, ki zagotavljajo njeno zaščito pred prenapetostjo, pregrevanjem, prenapolnjenjem in popolnim praznjenjem. Uporaba je zelo preprosta. Preprosto priključite napravo prek kabla USB na zunanjo baterijo in jo vklopite. Po polnjenju odklopite napravo USB kabel in zunanja baterija se po nekaj sekundah samodejno izklopi. Powerbank je idealen za festivale, kampiranje, potovanja, potovanja v tujino ali kot vir napajanja v sili v napornih dneh, ko običajne baterije v vaši napravi preprosto ne morejo dohiteti vaših zahtev. Baterija bo napolnila skoraj vsako prenosno napravo z priključki USB mini/micro USB. Napravo enostavno napolnite s kablom USB, bodisi prek računalnika bodisi iz električne vtičnice.

Lastnosti:

Zaščita pred prenapetostjo, pregrevanjem, prenapolnjenjem in popolnim praznjenjem
Dva USB izhoda z zmogljivostjo 2,1 A in 2,5 A
LED indikator praznjenja zunanje baterije
Baterijo napolni 5-krat več kot trenutni mobilni telefon
Kapaciteta baterije do 10000 mAh
Velika zmogljivost in majhna baterija

Specifikacije:

Vrsta baterije: Li-ion
Izhod: 5V / 2.1A, 5V / 2.5A
Vhod: 5V / 2A
Kapaciteta: 10000 mAh
Celoten čas polnjenja: 8 ur
Življenje min. 500 ciklov polnjenja
Delovna temperatura: -20°C do +50°C
Prenapetostna zaščita: da
Zaščita pred pregrevanjem: da
Zaščita pred prenapolnjenostjo: da
Popolna zaščita pred praznjenjem: da
Dimenzije: 97 * 60 * 31 mm
Teža: 235 g

Vsebina:

1x zunanja baterija 10000mAh
1x USB kabel

Komentarji

Drugi izdelki