WiFi vohunska HD kamera, skrita v očalih z upravljanjem na dotik

Koda artikla: 10-174 Imam vprašanje
novo WiFi vohunska HD kamera, skrita v očalih z upravljanjem na dotik
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 133,33 €
Cena vklj. z DDV 160,00 €
- +

Opis izdelka WiFi vohunska HD kamera, skrita v očalih z upravljanjem na dotik

WiFi vohunska HD kamera, skrita v očalih z upravljanjem na dotik. Ta vohunska očala imajo popolno kamuflažo pred kakršnim koli sumom, saj delujejo kot eleganten dodatek vaši obleki. Elegantna in vohunska očala se praktično uporabljajo za neopazno snemanje okolice, zaradi ultralahke konstrukcije le 40g pa so udobna za vsakodnevno uporabo. Hkrati vam ni treba pritisniti nobenih gumbov, saj se odzivajo samo na dotik . S temi vohunskimi očali posnamete točno to, kar vidite, medtem ko imate proste roke, ne da bi vzbujali sum. Druga prednost je prenos v živo preko WiFi povezave neposredno na vaš mobilni telefon prek aplikacije "Pro iCam" , ki je brezplačno na voljo za Android in iOS . Z aplikacijo si ne morete samo ogledati posnetih slik, ampak tudi predvajati posnete videoposnetke. Zahvaljujoč podpori P2P lahko očala povežete z internetom z mobilnim telefonom, da ustvarite dostopno točko WiFi in omogočite ogled posnetkov v živo na internetu za svoje prijatelje.

Kamera je vgrajena v okvir očal in skenira skozi enosmerno prozorno plastiko, kar zagotavlja njeno tajnost. Kamera ni vidna s prostim očesom, pod nobenim kotom ali z osvetlitvijo od ozadja. Upravljanje je precej preprosto prek sledilne ploščice na zunanji strani okvirja očal in je zasnovano tako, da je neopazno. Vohunska očala na dotik s HD kamero + P2P video v živo + WiFi za prodajo na spletu.

Kamera je natančno skrita v okvirju očal

Očala s kamero imajo prozorne prozorne leče.

wifi HD kamera v očalih

Očala imajo vgrajen senzor gibanja, ki lahko zazna gibanje in vas nato opozori z obvestilom neposredno na vaš mobilni telefon prek aplikacije "Pro iCam" . Koristna funkcija, ko morate zapustiti pisarno, hkrati pa morate biti prepričani, da nihče ne bo obiskal vaše mize, ko vas ni. Zajete slike se posnamejo v polni visoki ločljivosti pri 1920 x 1080p pri 30 sličicah na sekundo na kartico microSD do največ 64 GB . Očala so opremljena z integrirano polnilno baterijo s kapaciteto 280 mAh , ki je vgrajena neposredno v odstranljivo roko očal in zagotavlja delovanje kamere približno 75 minut. Če morate napolniti baterijo, odpnite roko in jo napolnite prek kabla mikro USB . Velika prednost je, da je v paketu še ena rezervna roka z baterijo, ki jo pritrdite na očala med polnjenjem druge baterije . To vam omogoča neprekinjeno snemanje videa. Cenili boste tudi funkcijo polnjenja baterije prek Powerbank , ki bo poskrbela, da boste imeli napolnjeno baterijo vedno pri roki.

elegantna in elegantna očala s kamero

Vohunska očala so odlična izbira za vas, če morate brez suma narediti nevsiljiv posnetek sestanka . Očala imajo širok spekter uporabe, saj jih lahko uporabljate na primer na dopustu, koncertu ali pri snemanju različnih življenjskih izkušenj. Če očala Full HD povežete z računalnikom prek USB-ja, delujejo kot bralnik pomnilniških kartic in lahko prenesete posnete videoposnetke in fotografije neposredno v računalnik ali prenosnik.

skrita kamera v očalih

Lastnosti:

Elegantna očala s HD kamero
Upravljanje na dotik na roki za očala
Senzor gibanja z opozorilnim obvestilom
Podpora za WiFi povezavo in P2P
Uporablja kartico microSD do 64 GB

Specifikacije:

Optika: 2,0 MP CMOS
Ločljivost videa: 1920x1080p
Razmerje sličic: 30 sličic na sekundo
Stiskanje videa: H.264
Video format: AVI
Kot skeniranja: 70°
Pomnilniške kartice: kartice microSD 8-64 GB
Baterija: 280 mAh
Življenjska doba baterije: pribl. 75 minut (delovni čas)
Čas polnjenja: 1-2 uri
Omrežna povezava: P2P, WiFi
Napajanje: DC-5V
Napajalni kabel: mikro USB
Podpora za sisteme: iOS, Android
Dimenzije: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Teža: 40 g

Vsebina paketa:

1x WiFi očala s kamero
2x rokava za očala z baterijo
1x polnilni adapter za roke
1x Micro USB kabel
1x krpica za čiščenje
1x USB s programsko opremo
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki