Sončna očala s FULL HD kamero, WiFi in UV filtrom

Koda artikla: 10-137 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 125,00 €
Cena vklj. z DDV 150,00 €
- +

Opis izdelka Sončna očala s FULL HD kamero, WiFi in UV filtrom

Sončna očala s FULL HD kamero, WiFi in UV filtrom so vrhunska ne le zaradi kamere, ampak tudi zaradi mikrofona, tako da lahko posnamete odlične posnetke in zvok ne le med gledanjem, temveč tudi pri drugih aktivnostih – v športu, turizmu. Namestitev ni več zapletena, preprosto si lahko nadenete očala in lahko snemate neposredno iz svojega pogleda. Vgrajena kamera FULL HD je sposobna snemati video v ločljivosti 1920x1080 pri 30 sličicah na sekundo skupaj z visokokakovostnim zvokom. Zajete slike so posnete v širokem kotu 120° , tako da boste imeli odličen pogled na okolico z vsemi detajli. Vsi posneti podatki so shranjeni na kartici Micro SD do 32 GB (ni priložena) .

aplikacija za vohunsko kamero

Snemanje in zagon očal se sproži z gumbom na levi strani sončnih očal. Zraven je gumb za zagon WiFi. V notranjosti očal sta dva svetlobna indikatorja. Rdeča indikatorska lučka vas obvesti, ali je kamera vklopljena ali trenutno snema (utripa). Modri indikator vas obvešča o funkciji omogočene WiFi. S podporo WiFi lahko svoja očala združite s pametnim telefonom in očala uporabljate neposredno prek aplikacije ali predvajate posnete slike. Aplikacija je podprta za iOS in Android , imenovana "FinalCam", aplikacija je brezplačno na voljo za prenos na vaš pametni telefon.

sončna očala z wifi kamerosončna očala z wifi kamero

Očala so opremljena s priključkom USB za polnjenje očal ali pa lahko prenesete podatkovne datoteke (posnete videoposnetke) na svoj računalnik. Kamera v sončnih očalih nima le funkcije video kamere , temveč služijo tudi kot polno funkcionalna sončna očala , saj so izdelana iz UV 400 stekla . Tako bodo vaše oči zaščitene pred škodljivim UV sevanjem sonca . Ta ekskluzivna sončna očala bodo našla svojo uporabo pri različnih dejavnostih, kot so šport ali celo za normalno nošenje čez dan .

Lastnosti:

Snema FULL HD video z zvokom
Podpora WiFi in možnost seznanjanja s pametnimi telefoni
UV filter 400
Športno oblikovanje očal

Specifikacije:

Lastnosti: video, WiFi
Kamera: 3 MP CMOS + 120° široki kot
Ločljivost videa: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Format stiskanja: H264
Format video datoteke: MOV
Pomnilnik: Podpora za kartico Micro SD do 32 GB
UV filter: 400
Dimenzije: 15,5 cm (Š) x 5,5 cm (V) x 17 cm (G)
Teža: 55 g
Baterija: 770 mAh litijeva baterija
Snemanje videa: 1 ura

Vsebinski paket:

1x sončna očala s HD kamero + WiFi
1x prenosni etui
1x krpica za čiščenje
1x USB kabel
1x uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki