Vohunski SET - Mini luknjičasta kamera Full HD WiFi/P2P z ostrenjem besedila + vohunska slušalka

Koda artikla: 10-644 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 225,00 €
Cena vklj. z DDV 270,00 € 360,00 €
- +

Opis izdelka Vohunski SET - Mini luknjičasta kamera Full HD WiFi/P2P z ostrenjem besedila + vohunska slušalka

Spy SET - Mini luknjičasta kamera Full HD WiFi/P2P s prenosom v živo preko interneta z zaslonom na mobilnem telefonu s fokusom na besedilo + spy slušalka (nevidna slušalka). Vohunska naprava vsebuje vgrajeno 1500 mAh li-on baterijo in vohunsko slušalko, ki vam omogoča spremljanje posnetkov v realnem času, hkrati pa lahko povsem neopazno prejemate navodila sogovornika preko vohunske slušalke v ušesu. .

Ta komplet ponuja edinstveno priložnost za snemanje različnih prostorov, predmetov ali besedila na papirju s pomočjo FULL HD kamere z luknjami, ne da bi okolica opazila, in hkrati komunicirati z osebo po telefonu preko slušalke Spy. Vsa komunikacija poteka preko P2P interneta, tako da je možno spremljanje kamere in komuniciranje preko vohunske slušalke brez omejitve razdalje (pogoj je le internetna povezava) prek aplikacije (iOS/Android) na mobilnem telefonu . V napravi ni potrebna kartica SIM.

SET vključuje luknjičasto kamero in najboljšo brezžično vohunsko slušalko
ki deluje samo prek ene aplikacije, jo povežete s telefonom prek wifi (ne bluetooth)

Kamera ima možnost ostrenja objektiva, kar je odlično na primer na izpitu, ko se morate osredotočiti na besedilo na papirju. Fotoaparat lahko izostrite z obračanjem mini leče. Ta kamera je zasnovana za snemanje pisnega ali natisnjenega besedila.
wifi pinhole kamera - snemanje besedila na papir in vohunska slušalka

Preko aplikacije je možen Live Stream iz kamere + komunikacija preko vohunske slušalke. Kamera z vgrajeno slušalko SPY bo našla svojo uporabo v različnih zahtevnih situacijah, ko je potrebna neopazna pomoč po telefonu, hkrati pa je potreben video prenos za boljšo predstavo o dogajanju, npr. izpit ali test.

SET - Mini pinhole Full HD kamera s slušalko Spy = video posnetki v realnem času prek WiFi + komunikacija v živo prek slušalke Spy

mini luknjičasta vohunska kamera z vohunsko slušalko

Posnetek kamere lahko spremljate na spletu preko Wi-Fi omrežja z uporabo aplikacije (preko pametnega telefona ali tablice). Litijeva baterija v kombinaciji z majhnimi dimenzijami kamere je odlično zasnovana za neopazno postavitev kamere na telo, pa tudi v notranjost.

Kamera ima možnost ostrenja objektiva, kar je odlično na primer pri izpitu, ko se morate osredotočiti na besedilo na papirju.
Z enostavnim obračanjem objektiva se osredotočite na besedilo, ki ga želite zajeti

poudarek na besedilu - kamera z luknjo v objektivu

Možnost stalnega napajanja preko 5V USB AC/DC adapterja torej ne bo omejena z življenjsko dobo vgrajene baterije. Kamera snema video v FULL HD 1080P ločljivosti kljub minimalnim dimenzijam objektiva, ki znaša le 8 mm . Kamera shranjuje posnetke na kartico micro SD ( podpora do 128GB ). Kamera ima funkcijo fotografiranja in snemanja videa. Dvosmerna komunikacija je mogoča prek aplikacije zahvaljujoč mikrofonu , ki je vgrajen v ohišje kamere (na tiskanem vezju blizu gumbov). V paketu so tudi rezervni gumbi , ki jih nataknete na objektiv in tako dosežete popolno kamuflažo na oblačilih , v katerih se bo fotoaparat skrival. Slušalka je povezana z anteno, ki je na podaljšku in vodi iz ohišja kamere. Zahvaljujoč temu podaljšku lahko belo anteno namestite na ramo, kar je čim bližje slušalki za najkakovostnejši prenos signala.

FULL HD WiFi IP kamera z dvosmerno komunikacijo in brezžično slušalko za študente

luknjičasta kamera s snemanjem besedila wifi p2p prek interneta

Majhne dimenzije, nevpadljivost, možnost povezave preko wifi naredijo to kamero zelo uporaben pripomoček v primerjavi z velikimi varnostnimi kamerami. Največja prednost te kamere je, da posname dejansko vedenje ljudi, ki ne vedo, da jih nadzoruje varnostna kamera.

Ohišje kamere (črno PCB) se lahko segreje, zato je priporočljivo, da kamere ne postavite neposredno na telo (kožo).

kamera z luknjo na gumbu + vohunska slušalka za besedilne izpite

Lastnosti kamere z luknjo:

plus Podpira mobilne telefone Android in iOS
plus Video z ločljivostjo do 1080p
plus Podpora za pomnilniške kartice do 128 GB
plus Kapaciteta baterije zagotavlja neprekinjeno delovanje do 5 ur

Specifikacije kamere z luknjo:

Senzor: CMOS
Video ločljivost: 1080p
Objektiv z ročnim ostrenjem
Baterija: polnilna 1500 mAh li-on
Življenjska doba baterije: do 5 ur
Polnjenje: USB 5V 1A ali 2A
Velikost senzorja: 1/3"
Pomnilnik: Podpora za kartico micro SC do 128 GB
Povezava: Wifi standard IEEE802.11b/g/n/
WiFi frekvenca: 2,4GHz ~ 24835GHz
Dimenzije kamere: Objektiv 8x8 mm + kabel do kamere 12 cm

Vsak izmed nas pozna situacije v življenju, ko bi bil hvaležen, če bi ti nekdo svetoval, ti pomagal v težki situaciji, ne da bi kdo vedel za to. Namenjen je študentom med izpiti, poslovnežem med poslovnimi pogajanji in v drugih situacijah. Vohunska slušalka je revolucionarna naprava, ki vam omogoča komunikacijo z nekom na daljavo prek vašega mobilnega telefona ali walkie-talkieja, ne da bi kdo vedel za to. Princip je zelo preprost, v uho si vstavite brezžično vohunsko slušalko, ki se zaradi svojih miniaturnih dimenzij sploh ne vidi, nase namestite indukcijsko tuljavo s kamero, preko katere se signal brezžično prenaša do slušalke, kjer se signal pretvori v glas.

Možnosti uporabe kompleta spy earpiece + mini pinhole kamera s kompletom gumbov za kamuflažo

kamero in vohunsko slušalko za teste za študente

Najnovejši izboljšan model priljubljene vohunske slušalke . V primerjavi s prejšnjim modelom ima izboljšano anatomsko obliko , da lahko odlično zapre uho pred uhajanjem zvoka v okolico. Slušalka je sestavljena iz najsodobnejšega občutljivega sprejemnika (tuljava) , stabilnega mikro zvočnika z zelo jasnim in čistim zvokom z minimalnim šumom.

študentski set - vohunska prisluškovalna naprava slušalka za teste

Slušalko preprosto vstavite v sluhovod v ušesu. Na slušalko je pritrjen prosojni kavelj, s katerim slušalko prav tako enostavno odstranite iz ušesa. Za še lažje rokovanje s slušalko vam v naši spletni trgovini ponujamo magnetne pincete .

Lastnosti vohunske slušalke

plus Profesionalni dizajn, odlična kakovost zvoka
plus Ergonomska oblika, udobno rokovanje
plus Baterija: 1,55 V (337 SR 416SW) Življenjska doba baterije do 7 ur
plus Dimenzije: 13 x 6 mm
plus Delovna frekvenca: vse frekvence
plus Brezžična povezava z mobilnimi napravami (telefon, tablica)
plus Enostavno upravljanje in sprejemanje klicev.
plus Prostoročna podpora za dvosmerno komunikacijo.
plus Možnost zagona snemanja neposredno iz telefona - za predvajanje MP3 datotek.
plus Čas pogovora z enim polnjenjem je do 12 ur, čas pripravljenosti do 130 ur.

Paket kompleta vsebuje:

1x Micro pinhole kamera + li-on baterija + antena
1x Set gumbov za kamuflažo
1x Spy slušalka
1x baterija za brezžično slušalko
1x USB kabel za napajanje
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki