Set AHD za vzvratno vožnjo - 5" 2CH monitor + HD IR kamera

Koda artikla: 19-115 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 133,33 €
Cena vklj. z DDV 160,00 € 210,00 €
- +

Opis izdelka Set AHD za vzvratno vožnjo - 5" 2CH monitor + HD IR kamera

Komplet HD kamer za vzvratno vožnjo AHD/CVBS - 5" hibridni 2CH avtomobilski monitor + HD kamera z 11 IR LED nočnim vidom . Parkirna kamera z monitorjem je sistem, zasnovan za premikanje vozil v težkih in zmedenih situacijah na katerem koli terenu. Kamera iz PROFIO ELECTRONICS blagovna znamka ima AHD ločljivost 720p (1280x720 slikovnih pik) , zahvaljujoč kateri lahko jasno in ostro vidite vse podrobnosti. AHD kamera z res zelo majhnimi dimenzijami le 55x55x55 mm bo poskrbela za kakovostne slike ne le podnevi, ampak tudi skozi nočni vid z 11 IR LED , ki jih ponoči dobro vidite pri vzvratni vožnji.

Zaradi velikosti LCD zaslona je ta komplet idealen pomočnik pri vzvratni vožnji. Ta sistem AHD je kombinacija najboljše tehnologije, ki je razvita za kombije, minibuse, počitniške prikolice, avtobuse, tovornjake, polprikolice, traktorje, kombajn in druge kmetijske ali gradbene stroje in vozila. Sistem AHD boste še posebej cenili pri vgradnji na večja motorna vozila, kjer potrebujete več pogledov z različnih zornih kotov.

Možnost povezave do 2 kamer z možnostjo izbire vrstnega reda prikaza kamere.

Monitor omogoča preklapljanje med dvema kamerama (ločeno prikazana slika iz ene ali druge kamere).

kamera za vzvratno vožnjo z avtomobilskim monitorjem 5"

Parkirna kamera z avtomobilskim monitorjem 5"

Zahvaljujoč temu sistemu boste natančno vedeli, kaj je za vozilom ali okoli njega. Komplet AHD/CVBS za vzvratno vožnjo vsebuje hibridni LCD monitor 5"+ 1x kamero z IR nočnim vidom + 1x (5m, 10m, 15m, ali 20m kabel) , ki je vključen v ceno kompleta in ga lahko izberete glede na vaše potrebe (napišite opombo ob naročilu).AHD set je izjemen ne le v smislu kakovosti slike, temveč tudi po tem, da lahko na monitor hkrati povežete do 2 AHD kameri.Ta komplet za vzvratno vožnjo ima širok spekter uporabe.   IP stopnja zaščite kamere je do IP 68, kar pomeni, da je odporna na vodo, blato, prah in mehanske poškodbe.

ahd avtomobilski sistem

Kompakten hibridni 5-palčni avtomobilski monitor za vzvratno vožnjo za 2 avtomobilski kameri z AHD ali CVBS signalom + daljinski upravljalnik. Nova generacija parkirnega sistema, ki vam prinese jasno, ostro sliko podnevi tudi v slabih svetlobnih razmerah ter vsa potrebna tehnična sredstva za varno upravljanje in nadzor motornih vozil in strojev. Monitor omogoča preklapljanje med dvema kamerama, (ločeno prikazana slika iz ene ali druge kamere). Ko je vklopljena vzvratna prestava, se slika samodejno preklopi na vzvratno kamero (kanal 2), kjer so prikazane tudi vodilne črte , ki jih lahko vklopite ali izklopite v meniju monitorja. Zrcaljenje slike izbrane kamere je samoumevno. V paketu je tudi daljinski upravljalnik, za še lažje upravljanje monitorja. Hibridni monitor podpira mešani vhodni signal AHD 720P/960P/1080P/CVBS v več video formatih kot tudi frekvence PAL/NTSC.

5" hibridni avtomobilski monitor za vzvratno vožnjo

Na monitor je mogoče priključiti do 2 kameri - AHD ali CVBS. Glede na potrebe in tip vozila lahko izberete in kombinirate kamere iz naše ponudbe, da ustrezajo vašim zahtevam. Kamere so povezane z monitorjem preko 4pin kablov. Monitor ima kable za priklop kamer in napajanje monitorja. Kamere se napajajo neposredno iz monitorja, zato jih ni več treba posebej priklopiti na vir, kar poenostavi namestitev in kamero lahko postavite kamor koli v vozilo. Monitor vključuje tudi preklopne kable, preko katerih lahko priključite kamero na vzvratne luči. Ko je vklopljena vzvratna prestava, se na zaslonu samodejno prikaže kamera za vzvratno vožnjo. Drugi vhod na monitorju se lahko poleg kamere uporablja npr. na DVD/VCR.

Hibridni monitor za kamere za vzvratno vožnjo - dva AV vhoda

ahd cvbs avto monitor

V primeru, da morate monitor montirati na drugačen način kot z nosilcem (kar je vključeno v paket), lahko v naši ponudbi najdete še tri vrste stojal, ki vam omogočajo, da monitor pritrdite na primer na vetrobransko steklo ali kamor je potrebno. V primeru, da morate kamero namestiti na prikolico, ki jo je mogoče odstraniti z avtomobila ali tovornjaka, lahko v naši e-trgovini kupite povezovalni kabel kamere za vzvratno vožnjo za prikolice in polprikolice. To zagotavlja enostavno odklop sistema za vzvratno vožnjo in ponovno priklop.

Uporaba kamere za vzvratno vožnjo z monitorjem v HD ločljivosti, primerna tudi za gradbeno mehanizacijo

komplet kamer za vzvratno vožnjo za tovorna vozila in stroje

Mini kamera za vzvratno vožnjo 55x55x55 mm z ločljivostjo HD 720P in nočnim vidom 15m - 11 IR LED in zaščito IP68 ter 145° vidnim kotom. Ta zmogljiva kamera za vzvratno vožnjo je prava rešitev za spremljanje okolice vozila. Omogoča vam pregled nad tem, kaj se dogaja okoli vozila, ko se premika ali vzvratno. Kamera za vzvratno vožnjo ima nočni vid z 11 IR LED diodami in 15 metrov naknadnega sijanja. Kamera ima širok spekter uporabe, saj je primerna za večje avtomobile, kombije, minibuse, avtobuse, polprikolice, prikolice, kmetijsko mehanizacijo ali tovorna vozila. Slikovni senzor 1/4 CMOS z ločljivostjo HD 1280x720 slikovnih pik omogoča visokokakovosten in oster prenos slike.

Mini avtomobilske kamere za vzvratno vožnjo z IR LED

mini avtomobilska kamera za vzvratno vožnjo z IR LED

Kamera za vzvratno vožnjo ima kot skeniranja do 145° , kar je zadosten doseg za potrebe vzvratne vožnje ali spremljanja gibanja vozila v okolju, kjer je potrebna večja varnost z vidika varnosti. Ta HD kamera izpolnjuje stopnjo zaščite IP68, zaradi česar je vodoodporna, odporna na prah in odporna na mehanske poškodbe. Samo ohišje kamere je zaščiteno s trpežnim ohišjem iz zlitine. Kamero je mogoče namestiti na različne površine, kar je mogoče s kovinskim nosilcem, s katerim jo lahko nagnete in pritrdite v želeni položaj. Napajanje kamere in prenos signala poteka preko visokokakovostnega, zaščitenega konektorja s 4-pinskim priključkom, ki ima vodoodporen zaključek, kar vam bo olajšalo delo med montažo. Kamera se napaja neposredno iz monitorja za vzvratno vožnjo z napetostjo 12-24V.


parkirna kamera za dostavo

Hibridni AHD/CVBS 5-palčni LCD monitor
Možnost priključitve do 2 kamer za vzvratno vožnjo
Nočni vid do 15m
Vidni kot kamere 145°
Možnost preklapljanja med dvema kamerama na monitorju
Ločljivost zaslona 1080x720px

Spremljajte tehnične specifikacije:

Model: PROFIO-W50
Monitor: 5" LCD zaslon
Sistem: PAL/NTSC 50/60Hz
Razmerje stranic: 16:9/4:3
Ločljivost monitorja: 800x480 RGB
Vidnost zaslona: 70° z vsake strani
Združljiv signal: AHD720P / 960P / 1080P / CVBS signal (AHD + CVBS signal)
Vhodi: 2x AHD/CVBS kanal (AV1 za DVD, VCR ali drugo napravo v avtu, AV2 za kamero za vzvratno vožnjo - ko je vklopljena vzvratna prestava, se slika samodejno preklopi na AV2)
Svetlost: 500cd/m2
Posnetek: št
Postavitev zaslona: 1/2 kamera
Možnost prilagajanja zaslonskega menija: svetlost, kontrast, glasnost, jezik
Napajanje: DC 9-32V
Avdio vhod: da 1x
Konektor: 4-pinski konektor
Barva: črna
Daljinski upravljalnik: da
Dimenzije LCD zaslona: 14 x 10 x 2,5 cm
Ščitnik za sončenje: da

Tehnične specifikacije kamere:

Senzor slike: CMOS 1/4"
Ločljivost: HD 1280x720 (500 TV linij)
Sistem: PAL/NTSC
Najmanjša osvetlitev: 0 LUX (IR vklopljen)
IR nočni vid: da 11 IR LED
Razdalja nočnega vida: 15 m
Vidni kot: 145°
IP stopnja zaščite: IP 68 vodoodporen, odporen na prah, odporen na poškodbe
Poraba energije: 3W
Delovna temperatura: -20 do 70 °C
DC napajanje: 12-24V
Vmesnik: RCA
Dimenzije: 55x55x55 mm

Vsebina paketa:

1x hibridni AHD/CVBS 5" LCD monitor
1x AHD kamera za vzvratno vožnjo
1x Priključni kabel 5m, 10m, 15m, 20m po vaši izbiri
1x daljinski upravljalnik
1x senčnik
1x nosilec za montažo monitorja
1x nosilec za pritrditev kamere
1x priročnik

Izberete lahko dolžino kablov glede na vaše potrebe 5m, 10m, 15m in 20m. Dolžino kabla navedite v navodilih za naročilo.

Komentarji

Drugi izdelki