Proti izgubljeni iskalni napravi bluetooth + DVOSMERNI alarm - APLIKACIJA za Android/iOS

Koda artikla: 09-121 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 25,00 €
Cena vklj. z DDV 30,00 €
- +

Opis izdelka Proti izgubljeni iskalni napravi bluetooth + DVOSMERNI alarm - APLIKACIJA za Android/iOS

Proti izgubljeni bluetooth iskalni napravi za iskanje ključev ali mobilnega telefona + DVOSMERNI alarm - upravljanje z Android/iOS APP deluje tudi za žvižganje (tudi prek obvestila o alarmu v mobilnem telefonu). Ta naprava proti izgubi je izdelek, ki temelji na nizkoenergijski tehnologiji Bluetooth 4.0. Z uporabo programske opreme APP "iSearching" za povezavo z mobilnimi napravami, kot so mobilni telefoni prek Bluetootha, lahko uporabnik zlahka najde izgubljene predmete (kot so ključi, denarnice itd.). Ta obesek za ključe ali kot obesek na vrvici ali verižici deluje kot iskalec ključev ali celo iskalec ljudi ali hišnih ljubljenčkov.

Vklopite ta sledilnik in ga seznanite s telefonom prek povezave Bluetooth . Nato aplikacijo prenesite na svoj telefon ročno iz APP store ali Google play ali z uporabo kode QR v priročniku. Iskalo lahko upravljate preko aplikacije. Naprava komunicira z vašim telefonom prek aplikacije in opozorjeni boste, ko se predmet ali oseba premakne izven dosega Bluetooth. Sledilnik bo začel piskati, opozoril vas bo alarm na vašem mobilnem telefonu in aplikacija vam bo celo pokazala zadnjo GPS lokacijo sledilnika.

GPS naprava proti izgubi z bluetoothom za iskanje ključev, mobilnega telefona itd

mini gps bluetooth iskalnik ključev ali mobilni telefon

Sledilnik pritrdite na vse, kar bi lahko izgubili, in pritisnite gumb »Alarm« v mobilni aplikaciji, da poiščete sledilnik v aktivnem dosegu. Pomagal vam bo hitro najti izgubljene ključe ali celo otroka, ki vam uide izpred oči, takoj boste obveščeni, lahko ga uporabite tudi za vaš avto, hišne ljubljenčke, torbo, aktovko ali druge stvari. Glasen pisk vas bo vodil do izgubljenega predmeta. Ali pa na primer, ko greste od hiše in pozabite denarnico, v katero ste najprej dali pametno iskalo, vas na telefon opozori alarm.

Deluje tudi obratno DVOSMERNI alarm. Kadarkoli se sledilnik odmakne od mobilnega telefona, bo sledilnik začel piskati, vendar se bo alarm sprožil tudi na mobilnem telefonu. Torej greste na primer v službo, pa pozabite mobilni telefon doma, s seboj imate sledilnik, greste ven in takoj ko se oddaljite, začne sledilnik piskati in razumete, da ste pustili mobilnik telefon doma. A uporabna stvar? Naprava ima še eno praktično funkcijo, s pomočjo daljinskega upravljalnika v sledilniku lahko ta obesek uporabite tudi kot daljinski sprožilec za snemanje selfija z mobilnim telefonom . Vse kar morate storiti je, da pritisnete gumb za upravljanje na sledilniku (seveda mora biti aktivna tudi mobilna aplikacija).

iskalnik proti izgubljenim ključem mobilni iskalnik gps sledilnik

Tehnične specifikacije:

Material: ABS + akril
Bluetooth: 4.0
APLIKACIJA: iFindU /iSearching
DVOSMERNI alarm
Baterija: gumb CR2032
Kapaciteta baterije: 200 mAh
Delovna napetost: 3V
Brenčalo: 90 DB
Delovna razdalja: 0-30m
Stanje pripravljenosti: do 6 mesecev
Veljavni sistemi: IOS 9.0 in novejši, Android 9.0 in novejši
Gumb za upravljanje: držite 3 sekunde za vklop/5 sekund za izklop naprave.
Dimenzije: 40x7 mm
Neto teža: 8 g


Vsebina paketa:

1x mini gps iskalnik
1x uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki