Notranja WiFi IP varnostna kamera - HD ločljivost iSensor

Koda artikla: 52-001 Imam vprašanje
Proizvajalec Amaryllo
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 132,50 €
Cena vklj. z DDV 159,00 € 200,00 €
- +

Opis izdelka Notranja WiFi IP varnostna kamera - HD ločljivost iSensor

Notranja WiFi IP varnostna kamera - iSensor z ločljivostjo HD, vrtljivim, vidnim kotom 240° - je samonamestitveni varnostni sistem, ki je zasnovan za uporabo v zaprtih prostorih. Kamera je primerna predvsem za gospodinjstva za spremljanje hiše, stanovanja, otrok in hišnih ljubljenčkov, lahko pa se uporablja tudi v pisarni, skladišču ali katerem koli drugem kraju, kjer imate pregled nad dogajanjem.

Namestitev je zelo preprosta. Po prenosu aplikacije Amaryllo podpira operacijski sistem Android in iOS prek Google Play, ki vam omogoča namestitev IP kamere. Aplikacija vsebuje različne nastavitve senzorjev , ki vam omogočajo, da nastavite IP kamero glede na njihove potrebe. Z uporabo aplikacije je naprava seznanjena z WiFi usmerjevalnikom in varnostni sistem je aktiven. Kamera si zapomni do 4 različna WiFi omrežja, tako da ni problem, da jo prenesete in spremenite kraj uporabe.

wifi kamera

Popolna neprepustna komunikacija prek 256-bitnega šifriranja. Kakovost, varnost in hitrost prenosa videa in zvoka je zato na najvišji ravni. Preko aplikacij za gledanje oddaje v živo s spletnih kamer v HD ločljivosti 1280x720. Ko se sproži avdio senzor ali senzor gibanja, sproži alarm kamere, aktivira svetlo LED osvetlitev in prejema nastavitve besedila in slike prek aplikacije na vašem mobilnem telefonu. Prenos v živo se lahko začne, da vidite, kaj se dogaja. Po nastavitvi lahko video ali fotografijo shranite v vgrajeni pomnilnik velikosti 4 gigabajte.

Dvosmerni zvok vam omogoča komunikacijo na daljavo. Kamera ima vgrajen motor, ki ji omogoča premikanje za približno 170°. Objektiv ima razpon slike 70 stopinj. Skupaj lahko pokrijeta kot gledanja do 240 ° , kar vam omogoča spremljanje prostora, kjer je kamera nameščena. Kamera ne proizvaja aktivnega nočnega vida z IR osvetlitvijo, ima pa vgrajeno luč, ki deluje kot nočna luč , če želite videti sliko kamere v živo. Izbirne funkcije, ki izboljšujejo kakovost slike, so kompenzacija osvetlitve ozadja.

Notranja kamera

Domača IP varnostna kamera se stalno napaja preko mikro USB in AC/DC adapterja. Poraba energije je minimalna in le 1/5V , tako da jo lahko po potrebi napajate na mestih, kjer nimate dostopa do električnega omrežja preko POWERBANK. Bermudsko podjetje zagotavlja kamero in   nastavljiv zunanji pomnilnik na svojih strežnikih. Ponuja brezplačno 3-dnevno shranjevanje video posnetkov alarmov. Za vsak alarm se na zunanji pomnilnik posname 10-sekundni video. To je dovolj, da ugotovimo, kaj se je zgodilo, in imamo video dokaze. Bermudian ponuja tudi možnost aktiviranja storitev 30-dnevne ali 365-dnevne storitve , ki zagotavlja zunanji prostor za shranjevanje na svojih strežnikih za vaše videoposnetke in fotografije. Komplet vključuje dodatne funkcije. Pakete je mogoče preizkusiti v 30-dnevni preizkusni različici. Aktivacija storitve je na voljo v štirih preprostih korakih s priloženimi navodili in QR kodo. Ta storitev, ki jo zagotavlja Amaryllis, je zaračunana. Google ponuja brezplačen prostor za shranjevanje in 15 gigabajtov , ki jih lahko povežete prek aplikacije in Google Računa.

IP nadzorna kamera

Lastnosti:

Brezžična IP varnostna kamera
Vidni kot do 240°
Senzor gibanja in zvoka z dvosmernim prenosom zvoka
Vgrajen pomnilnik 4 GB
Podpora za operacijski sistem Android in iOS
Pošljite obvestila o motnjah na svoj mobilni telefon

specifikacije:

Slikovni senzor: 1/4 "CMOS
Ločljivost: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Digitalni zoom: 4x
Kot kamere: 70°
Kot kamere z vrtenjem kamere za 170 °
Stiskanje videa: H.264, MJPEG
Pomnilnik: vgrajen 4 gigabajti
Video varnost 256-bitno šifriranje
Omrežni protokoli: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Vgrajen mikrofon:
Senzor gibanja: Da
Senzor zvoka: da
Avdio: vgrajen dvosmerni mikrofon
Pošiljanje obvestil v napravo, besedila in slik: Da
Nočni vid: Nočni vid deluje na podlagi alarma za zagon LED osvetlitve
Napajanje: 1A / 5V napajalnik z USB priključkom
Sekundarni napajalnik: priključek POWERBANK
Operacijski sistem: iOS 7 in novejši, Android 4.1 in novejši
WiFi: WiFi 802.11 b/g/n
Dimenzije: višina: 12 cm, premer 3,6 cm
Delovna temperatura: 0-35 °C
Teža: 72 g

Vsebina:

1x domača IP varnostna kamera
1x Micro USB kabel
1x AC/DC adapter
1x montažni material (vijaki)
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki