Mini Spy HD kamera z magnetnim držalom

Koda artikla: 10-165 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 100,00 €
Cena vklj. z DDV 120,00 €
- +

Opis izdelka Mini Spy HD kamera z magnetnim držalom

Mini Spy HD 1920x1080 kamera z magnetnim držalom, ki podpira kartico micro SD do največ 128 GB in do 20 ur neprekinjenega snemanja. Okrogla mini Full HD WiFi kamera z vrtljivim magnetnim spojem, s katerim lahko prilagodite kot fotografiranja svojim potrebam . Dimenzije miniaturne kamere so le 4 cm x 2,5 cm in njena teža je 29 g . Kamera je primerna za neopazno spremljanje dejavnosti v prostoru ali kot varnostni element v pisarni, domu in tako naprej. V paketu najdete držalo z vrtljivim spojem in magnetom za enostavno montažo kamere, z druge strani držala pa je lepilna površina, zahvaljujoč kateri lahko kamero postavite direktno kamor koli za visokokakovostne video slike. .

Ima vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje, ki lahko snema slike Full HD do 2 uri . Ta baterija je brezžična in kompaktna mini kamera, ki ni omejena z dodatnimi napajalnimi kabli. Lahko snema slike v visoki ločljivosti 1920x1080. Kamera podpira kartice micro SD do največ 128 GB in lahko posname do 20 ur neprekinjenega snemanja . Zahvaljujoč WiFi povezavi lahko kamero združite z mobilnim telefonom prek brezplačne aplikacije " BVCAM " (iOS, Android), preko katere si lahko v realnem času ogledate posnete slike s fotoaparata in nastavite različne funkcije kamere.

vohunska mini wifi okrogla kamera

Seveda, če želite snemati več kot 2 uri, morate fotoaparat priključiti na Power bank (prenosna baterija) ali neposredno na elektriko z napajalnikom (ni priložen) prek kabla USB, da kopirate posnete posnetke na vaš računalnik. Kamera bo zaradi neopazne črne prevleke našla svojo uporabo pri snemanju poslovnih srečanj, pomembnih sestankov, ne da bi jih kdo opazil.

Lastnosti:

Visokokakovostne slike Full HD1080p
Kompakten dizajn, enostaven za prenašanje
WiFi povezava
Kakovostna obdelava
Rotacijski magnetni spoj

Specifikacije:

Video format: AVI
Razmerje ločljivosti videa: 1920x1080p
Frekvenca zajema videa: 30 fps
Vrsta vmesnika: Mini USB
Mediji za shranjevanje: TF kartica do 128 GB
Vrsta baterije: litij polimer
Kapaciteta baterije: 3000 mAh
Napetost polnjenja: DC 5V
Dimenzije: 4 cm (premer) x 2,5 cm (globina)
Teža: 29 g

Paket vključuje:

1x okrogla mini Full HD kamera
1x USB kabel
1x USB s programsko opremo
1x magnetni vrtljivi spoj
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki