HD IP kamera doma iCam Plus 360 ° + 8 IR LED

Koda artikla: 52-003 Imam vprašanje
Proizvajalec Amaryllo
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 157,50 €
Cena vklj. z DDV 189,00 € 250,00 €
- +

Opis izdelka HD IP kamera doma iCam Plus 360 ° + 8 IR LED

HD IP kamera doma iCam Plus + 8 IR LED + rotacijski kot gledanja 360 °. Kamera ima IR senzor za nočno gledanje 5 m PIR senzor gibanja in dva zvočna senzorja. Ima vgrajeno dvosmerno pretakanje zvoka in videa v HD kakovosti, kar mu omogoča uporabo kot varuško ali interaktivni PET skener za vaše hišne ljubljenčke. Pri prenosu v živo je mogoče uporabiti in 4x digitalni zoom. Gre za samonamestitveni varnostni sistem , ki je zasnovan za uporabo v zaprtih prostorih. Kamera je primerna predvsem za gospodinjstva za spremljanje hiše, stanovanja, otrok in hišnih ljubljenčkov, lahko pa se uporablja tudi v pisarni in katerem koli drugem prostoru, kjer imate pregled nad dogajanjem.

interaktivno spremljanje hišnih ljubljenčkov

Namestitev je zelo preprosta. Po prenosu aplikacije Amaryllo podpirate operacijski sistem Android in iOS prek Google Play z namestitvijo IP kamere. Aplikacija vsebuje različne nastavitve senzorjev , ki vam omogočajo, da nastavite IP kamero glede na njihove potrebe. Z uporabo aplikacije je naprava seznanjena z WiFi usmerjevalnikom in varnostni sistem je aktiven. Kamera si zapomni do 4 različna WiFi omrežja, tako da ni problem prenašati in spreminjati kraja uporabe. Aplikacija omogoča povezovanje drugih kamer iz amarilisa. Pokrili ste le več sob in preklapljate med kamerami.

HD IP kamera

Popolna neprepustna komunikacija prek 256-bitnega šifriranja. Kakovost, varnost in hitrost prenosa videa in zvoka je zato na najvišji ravni. Prek aplikacije Oglejte si prenos kamere v živo v HD ločljivosti 1280x720. Ko je zvočni senzor ali senzor gibanja, sproži zvonec kamere in prejema nastavitve besedila in slike prek aplikacije na vašem mobilnem telefonu. Prenos v živo se lahko začne, da vidite, kaj se dogaja. Po nastavitvi lahko video ali fotografijo shranite na pomnilniško kartico do 32 gigabajtov Dvosmerni zvok vam omogoča komunikacijo na daljavo. Kamera ima vgrajen motor, ki ji omogoča premikanje skozi 360°   ki vam omogoča spremljanje prostora, kjer je nameščena kamera. Izbirne funkcije, ki izboljšujejo kakovost slike, so kompenzacija osvetlitve ozadja.

Varnostne kamere

Domača IP varnostna kamera se stalno napaja preko mikro USB in AC/DC adapterja. Poraba energije je le minimalno 2A / 5V , tako da jo lahko po potrebi napajate na mestih, kjer nimate dostopa do električnega omrežja preko POWERBANK. Bermudsko podjetje zagotavlja kamero in nastavljiv zunanji pomnilnik na svojih strežnikih. Ponuja brezplačno 3-dnevno shranjevanje video posnetkov alarmov. Za vsak alarm se na zunanji pomnilnik posname 10-sekundni video. To je dovolj, da ugotovimo, kaj se je zgodilo, in imamo video dokaze. Bermudian ponuja tudi možnost aktiviranja storitev 30-dnevne ali 365-dnevne storitve , ki zagotavlja zunanji prostor za shranjevanje na svojih strežnikih za vaše videoposnetke in fotografije. Komplet vključuje dodatne funkcije. Pakete je mogoče preizkusiti v 30-dnevni preizkusni različici. Aktiviranje storitve je na voljo v štirih preprostih korakih s priloženeého navodili in QR kodo. Ta storitev, ki jo zagotavlja Amaryllis, je zaračunana. Google ponuja brezplačen prostor za shranjevanje in 15 gigabajtov , ki jih lahko povežete prek aplikacije in Google Računa.

kamera plus ICAM

Lastnosti:

Brezžična IP varnostna kamera z IR nočnim vidom
Vidni kot do 360°
PIR senzor in 2x zvok z dvosmernim prenosom zvoka
Uporabite kartice microSD do 32 GB
Možnost uporabe kot otroška varuška ali sledenje hišnim ljubljenčkom
Pošljite obvestila o motnjah na svoj mobilni telefon

specifikacije:

Slikovni senzor: 1/4 "CMOS
Ločljivost: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Digitalni zoom: 4x
Kot kamere z vrtenjem kamere: 360
Stiskanje videa: H.264, MJPEG
Pomnilnik: kartice microSD do 32 GB
Video varnost 256-bitno šifriranje
Omrežni protokoli: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Vgrajen mikrofon:
Senzor gibanja: PIR senzor gibanja
Zvočni senzor 2x zvočni senzor
Avdio: vgrajen dvosmerni mikrofon
Pošiljanje obvestil v napravo, besedila in slik: Da
IR nočni vid 8x IR LED
Napajanje: 2A / 5V napajalnik z USB priključkom
Sekundarni napajalnik: priključek POWERBANK
Operacijski sistem: iOS 7 in novejši, Android 4.1 in novejši
WiFi: WiFi 802.11 b/g/n
Dimenzije: 80x80x80 mm
Delovna temperatura: 0-35 °C
Teža: 222 gramov

Vsebina:

1 Domača IP varnostna kamera
1x Micro USB kabel
1 AC/DC adapter
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki

popust
na zalogi
popust
na zalogi