FULL HD kamera v vodoodpornih sončnih očalih s 16 GB pomnilnika

Koda artikla: 10-138 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 116,67 €
Cena vklj. z DDV 140,00 €
- +

Opis izdelka FULL HD kamera v vodoodpornih sončnih očalih s 16 GB pomnilnika

FULL HD kamera v vodoodpornih sončnih očalih s 16 GB pomnilnika​ je praktična in enostavna za uporabo, tako da lahko najdejo uporabo v različnih situacijah za zajemanje najboljših slik. Posnemite nepozabne trenutke s počitnic kar iz svojega pogleda, popolnoma neopazno in brez zapletov. Vgrajena HD 5 MP kamera z visokokakovostnim senzorjem CMOS zajema video 1920x1080 pri 30 sličicah na sekundo skupaj z visokokakovostnim zvokom . Prav tako lahko uporabite očala za fotografiranje , da posnamete zanimive slike ali situacije.

očala z vodoodporno kamero FULL HD

Vsi posneti podatki, kot so videoposnetki in fotografije, so shranjeni na 16 GB notranjega vgrajenega pomnilnika, kar omogoča, da očala služijo kot prenosni prostor za shranjevanje. Vklopite očala in začnite snemati z gumbom na desni strani sončnih očal na dnu okvirja. Na notranji strani očal je rdeč indikator, ki vas z utripanjem skupaj z vibriranjem okvirja obvešča o trenutnem stanju očal. Očala imajo priključek USB za polnjenje očal ali pa lahko prenesete podatkovne datoteke (posnete videoposnetke) na svoj računalnik. Popolnoma napolnjena očala lahko neprekinjeno snemajo video približno 1 uro.

Elegantna očala nimajo le funkcije video kamere, ampak služijo tudi kot polno funkcionalna sončna očala , saj so izdelana iz stekla z UV 400 filtrom . Tako bodo vaše oči med nošenjem očal zaščitene pred škodljivim UV sevanjem sonca . Očala so tudi vodoodporna in zato zanje ni problem snemati tudi v neugodnih razmerah, kot so dež, sneg ipd. Ta ekskluzivna sončna očala najdejo svojo uporabo pri različnih športnih dejavnostih, kot so tek, jadranje na deski, ribolov, kolesarjenje ali celo klasično nošenje v sončnem dnevu.

Lastnosti:

Snema Full HD video z zvokom
Fotografija
UV filter 400
Eleganten in sodoben dizajn očal
Vodoodporen dizajn

Specifikacije:

Funkcije: video, fotografija
Kamera: 5Mpx CMOS + 63° široki kot
Ločljivost videa: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Ločljivost fotografije: 1980*1080
Format stiskanja: H264
Format video datoteke: MOV
Format fotografije: JPEG
Pomnilnik: 16 GB notranjega pomnilnika
UV filter: 400
Vodoodporna stopnja: IP66
Dimenzije: 15,5 cm (Š) x 4,8 cm (V) x 17,5 cm (G)
Teža: 55 g
Baterija: 480 mAh litijeva baterija
Snemanje videa: v 2 urah

Vsebinski paket:

1x Elegantna očala s HD kamero
1x prenosni etui
1x krpica za čiščenje
1x USB kabel
1x uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki