4-kanalna kamera na armaturni plošči – sistem avtomobilskih kamer + podpora za GPS/WIFI/4G SIM – 256 GB/2 TB HDD – PROFIO X7

Koda artikla: 55-231 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 462,50 €
Cena vklj. z DDV 555,00 €
- +

Opis izdelka 4-kanalna kamera na armaturni plošči – sistem avtomobilskih kamer + podpora za GPS/WIFI/4G SIM – 256 GB/2 TB HDD – PROFIO X7

4-kanalna kamera na armaturni plošči - najboljši sistem avtomobilskih kamer + podpora za GPS/WIFI/4G SIM - 256 GB/2 TB HDD - PROFIO X7​ z daljinskim nadzorom GPS + pogled kamere v realnem času. 4-kanalni sistem s podporo za kartice SD do 256 GB ali 2 TB HDD, spremljanje slik iz kamer in položaja GPS v realnem času - PROFIO X7 podjetja PROFIO ELECTRONICS.   Popoln sistem za spremljanje avtomobila ali kombija, tovornjaka ali kmetijskih strojev itd., ker GPS sledilna naprava z WIFI in 4G SIM podporo za popoln pregled vožnje v realnem času. Avtomobilska kamera z oddaljenim GPS nadzorom - ponuja funkcije, kot so GPS Tracker in GPS spletno sledenje vozila v živo prek telefonske aplikacije (Android/iOS) ali spletnega mesta za osebni računalnik platforme CMSV, kot tudi zvočno snemanje (če povezane kamere to omogočajo).

Za nastavitev kamer morate uporabiti 5"/7"/10" monitor, združljiv z AHD (izbirate lahko neposredno iz naše ponudbe). Na ta komplet lahko povežete poljubne 4 nadzorne kamere ( priloženi sta 2 AHD notranji FULL HD kameri v tem kompletu) lahko priključite še 2 dodatni AHD kameri iz naše ponudbe. Pri naročilu lahko izberete tudi želeno dolžino kablov do kamer od 5, 10, 15 ali 20 metrov.

4-kanalni mobilni dvr s podporo za 4G SIM in FULL HD ločljivostjo - PROFIO X7

4-kanalni mobilni dvr s podporo za 4G SIM z ločljivostjo FULL HD - PROFIO X7

Sistem ponuja tudi sliko v ŽIVO s kamer v realnem času. To je 4-kanalni avto DVR z možnostjo priklopa poljubnih 4 kamer za zunanjost ali notranjost vozila (bočna, zadnja, vzvratna), ki jih lahko kupite tudi neposredno v naši trgovini s 4PIN konektorjem (možna tudi uporabite vgrajene kamere v vašem vozilu). Priključite lahko zunanje kamere z ločljivostjo 4x Full HD ali HD kamere. Vgrajen snemalnik, ki omogoča snemanje iz vseh štirih kamer hkrati. Reža za 1x SD pomnilniško kartico do 256GB + možnost priklopa ali SSD diska ali HDD diska 2,5" . DVR lahko priključite na 12/24V napajanje.

Sistem za spremljanje s podporo za 4G SIM in povezavo 4 kamer za spremljanje in snemanje v ŽIVO

4 kamere za kombi tovornjak s podporo za 4G SIM PROFIO X7

Zagotovo bo zanimiva podpora za ustvarjanje dostopne točke Wifi 4G preko vstavljene kartice 4G SIM . DVR lahko snema zvok tudi prek mikrofona, vendar mora biti nameščen v ohišju kamere. Posnetki se shranjujejo na podprto pomnilniško kartico SD do velikosti 256GB - naprava ima 1x režo za SD kartico ali vstavljen 2,5" trdi disk. Ohišje DVR snemalnika je izdelano iz visokokakovostnih materialov, kar omogoča odporen je na visoke temperature ali ekstremni mraz (- 20°C do 65°C) Ciklično snemanje, vrtenje, obračanje in zrcaljenje slike kamere so samoumevni Kamere v kompletu pritrdite na vetrobransko steklo zahvaljujoč 3M nalepka.

Sledenje GPS lokaciji v živo v realnem času in sledenje slike v živo z do 4 kamerami

Z vozilom se lahko povežete preko aplikacije za mobilni telefon in preko platforme CMSV WEB , na osebnem računalniku ali tablici.

Zemljevid vam bo pokazal trenutno lokacijo s časom, hitrostjo in GPS koordinatami. Aplikacija podpira tudi funkcijo predogleda v živo v realnem času. V sistemu za spremljanje (aplikacija, spletna platforma, računalniška programska oprema) lahko   spremlja več naprav. Ogledate si lahko tudi zgodovino vožnje in predhodno prevoženo pot vozila. Pogled nazaj in ogled posnetkov s kamer je možen, dokler je naprava povezana.

Preusmeritev na spletno platformo WEB

dvr za avto - CMVS platforma PROFIO X7

kamera za v avto snemanje slike na hdd trdi disk PROFIO X7

Izbirni dodatki - možnost priklopa do 4 zunanjih kamer s 4 PIN konektorjem

Možnost dokupa (priklopa) do 4 zunanjih kamer s 4PIN konektorjem , ki omogoča kombiniranje kamer po potrebi (glede na vrsto montaže ali dimenzije in želeno izvedbo kamere, z ali brez nočnega vida itd.). Pri osebnem vozilu lahko kamere nastavite tako, da snemajo stranice vozila in prostor za vozilom . Pri prevoznih sredstvih, ki niso avtobus , lahko kombinirate kamere tako, da 2 kameri snemata vhodna vrata avtobusa, 1 kamera pa prostor za vozilom ali obnašanje voznika. Za nastavitev kamere je potrebno na kamero priključiti poljuben MONITOR s 4PIN konektorjem, na katerem bo imel voznik pregled nad kamerami in njihovim snemanjem (lahko pa služi tudi kot pomočnik pri vzvratni vožnji) oz. nastavitve kamere. Pri uporabi monitorja lahko kamero nastavljate s priloženim daljinskim upravljalnikom. Monitor ni del paketa, lahko pa ga naročite pri nas.

Vezalna shema sistema PROFIO X7 - univerzalni sistem kamer za vozila

shema ožičenja - avto kamera profio x7

Zasnova z možnostjo zaklepanja

Zasnova z možnostjo zaklepanja, odporna proti posegom, zagotavlja varno prileganje, ki preprečuje fizični dostop do reže za kartico microSD in reže za kartico SIM , kar močno zmanjša tveganje poseganja v podatke.

DVR snemalnik avto snemalnik profio x7 box

Reža za pomnilniško kartico

Kamera ima 1 režo za pomnilniško kartico do 256 GB. Posnetek, shranjen na kartici, predstavlja približno 2 GB na uro na 1 posneti kanal pri ločljivosti Full HD. Pomnilniške kartice niso vključene v paket.

avto kamere podpirajo hdd snemanje trdi disk sd kartica - profio x7

Zunanji GPS modul s 3m kablom

Večina avtomobilskih kamer ima GPS modul vgrajen neposredno v ohišje kamere, kar lahko včasih povzroči težave pri iskanju signala GPS, še posebej, če ima vetrobransko steklo dodatno površinsko obdelavo, kot je ogrevanje vetrobranskega stekla itd. Avtokamera Profio X7 je opremljena z zunanjim GPS modulom, ki ima dolg 3-metrski kabel , tako da lahko GPS modul postavite kamor koli v vozilo.

4 kanalni DVR za tovornjak, kombi, avtobus, delovni stroj - popoln video posnetek - brez mrtvega kota

4 kamere dvr sistem avto, kombi, tovornjak, stroji - profio x7

Spremljanje v živo v realnem času - Oglejte si posnetke iz kamere na armaturni plošči kadarkoli in kjer koli

Spremljanje v realnem času v mobilni aplikaciji za pametne telefone profio x7 s kamerami

Wifi internet v vozilu - 4G HOTSPOT

Samo vstavite 4G SIM kartico in enostavno se lahko povežete z internetom. Po vstavitvi kartice SIM v napravo lahko aktivirate funkcijo dostopne točke in ta bo ustvarila dostopno točko 4G WiFi (podatkovne storitve morajo biti aktivirane na kartici SIM). Podpira prenos podatkov 2G GSM, 3G WCDMA in 4G (LTE). Tako se lahko povežete s hitrim internetom skoraj povsod, kjer imate pokritost.
wifi hotspot avtomobilska kamera profio x7

Loop recording - Ciklično snemanje

Ko je prostor za shranjevanje na vstavljeni mikro SD kartici poln, lahko samodejno prepiše starejše datoteke z novejšimi, tako da se datoteke nenehno brišejo.

profio x7 Loop recording - Ciklično snemanje

Podpira funkcijo WDR (širok dinamični razpon)

DVR snemalnik podpira funkcijo WDR (odvisno od vrste priključenih kamer), WDR je vrhunska tehnologija, ki se uporablja za kamere, ne glede na to, ali je okolje presvetlo ali temno, ali je v njem senca, odsev, zatemnjenost itd. WDR je razlika v ravneh svetlobe na sliki med najtemnejšimi in najsvetlejšimi območji.

WDR - avto kamera s širokim dinamičnim razponom profio x7

profio elektronika Kamera Profio Tracking Cam X7 je vrhunski izdelek nove blagovne znamke PROFIO ELECTRONICS , ki je ozko specializirana za razvoj in proizvodnjo inovativnih kamer, ki prinašajo novo dimenzijo njihove uporabe v vsakodnevni praksi.

Specifikacije DVR:

● Podpora za kamero visoke ločljivosti: 600tvl, 800tvl, 1000tvl / AHD 720p, 1080p
● 5-palčni/7-palčni/10,1-palčni LCD TFT monitor s 4 kanali hkratnega snemanja v živo v realnem času
● Podpora za širok razpon delovne napetosti: 9–36 V DC
● Shramba: 256 GB SD kartica, 2 TB HDD (kartice niso vključene v paket)
● Profesionalna programska oprema za upravljanje voznega parka CMSV6: odjemalec Windows, iOS, Android
● Delovna temperatura: -25 ℃ ~ + 65 ℃, za stabilno delovanje pri nizkih in visokih temperaturah

Operacijski sistem: vgrajen OS Linux
Operacijski vmesnik: GUI, podpora za miško
Varnost gesla: uporabniško geslo/skrbniško geslo
PAL/NTSC: video stiskanje H.264
Prikaz slike: 1 kamera/ 4 kamere hkrati
Avdio snemanje: Sinhronizirano snemanje zvoka in videa
Način snemanja: Ročno/Alarm
AV vhod: 4-kanalni (4 kamere)
AV izhod: 1-kanalni VGA video izhod, 1-kanalni AV izhod
Alarmni vhod: 4 digitalni vhodi
HDD/SSD: 1 HDD/SSD 2,5" (do 2 TB, podpira povezovanje/prekinitev med delovanjem)
SD kartica: 1 SDXC kartica visoke hitrosti (do 256 GB)
USB vmesnik: 1 USB 2,0 (podpira USB disk/miško)
IR vmesnik: 1 vgrajen IR sprejemnik
Razširitev funkcije - GPS
3G/4G: podpira CDMA/EVDO/GPRS/WCDMA/FDD LTE/TDD LTE
WIFI: 802.11b/g/n, 2,4 GHz
Napajanje: 9~36V DC
Izhodna moč: 5V 300mA
Poraba energije: stanje pripravljenosti 3mA, največja poraba 18W @12V 1,5A @24V 0,75A
Delovna temperatura: -20 --- 65 ℃
Dimenzije: 162 mm x 153 mm x 52 mm


Specifikacija kamere:

Model: Profio CY-74
1/2,8" slikovni senzor Sony 307
TV sistem PAL/NTSC
Ločljivost: 1920 x 1080
Občutljivost 0,01 Lux/F1,2
AHD video izhod
Objektiv f 2,5 mm Megapixel 2.0
Napajanje 12V DC±10%
Poraba energije 130 mA (maks.)
Delovna temperatura -30 ℃ ~ +70 ℃
Dimenzije 66 (D) x 51 (Š) x 50 (V) mm
Neto teža 108 g


Vsebina paketa:

1x Profio X7 DVR sistem
1x zunanji GPS modul s 3m kablom
1x LTE antena
1x Wifi antena
1x komplet za montažo
1x napajalni kabli
1x daljinski upravljalnik
2x ključ za kamero
1x priročnik

2x notranja avto kamera
2x napeljava po vaši izbiri 5, 10, 15, 20 metrov
2x vijak za pritrditev kamere
1x imbus ključ
1x priročnik

profio x7 - vsebina paketa (paket vključuje)

Komentarji

Drugi izdelki