2-kanalni hibridni 5-palčni avtomobilski monitor za vzvratno vožnjo AHD/CVBS

Koda artikla: 15-040 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 100,00 €
Cena vklj. z DDV 120,00 €
- +

Opis izdelka 2-kanalni hibridni 5-palčni avtomobilski monitor za vzvratno vožnjo AHD/CVBS

2- kanalni hibridni vzvratni 5" avtomobilski monitor AHD/CVBS. Avtomobilski monitor za udobno vzvratno vožnjo za 2 avtomobilski kameri, z daljinskim upravljalnikom. Hibridni monitor podpira mešani vhod AHD 720P / 960P / 1080P / CVBS signal v več video formatih in frekvencah PAL/ NTSC Nova generacija parkirnega sistema, ki vam prinese jasno, ostro sliko podnevi tudi v slabih svetlobnih razmerah ter vsa potrebna tehnična sredstva za varno upravljanje in nadzor motornih vozil in strojev. Monitor omogoča preklapljanje med dvema kamerama , (ločeno prikazana slika iz ene ali druge kamere). Ko je vklopljena vzvratna prestava, se slika samodejno preklopi na vzvratno kamero (kanal 2), kjer so prikazane tudi vodilne črte , ki jih je mogoče vklopiti ali izklopiti v meni monitorja Paket vključuje tudi daljinski upravljalnik, za še lažji nadzor nad monitorjem Hibridni monitor podpira mešani vhodni signal AHD 720P/960P/1080P/CVBS v več video formatih kot tudi frekvence PAL/NTSC.

Avtomobilski monitorji (vzvratna ali parkirna) - 5"

5-palčni avtomobilski monitor za vzvratno parkiranje

Na vsaki kameri lahko nastavite na primer zrcaljenje slike preko monitorja ali pa vklopite obračalna vodila, ki jih lahko natančno umerite za vsako kamero posebej v meniju. S tem sistemom boste natančno vedeli, kaj je za vozilom ali okoli njega. Primeren je za osebna vozila, kombije, minibuse, počitniške prikolice, avtobuse, tovorna vozila, polprikolice, kmetijsko mehanizacijo in druga vozila. Monitor je opremljen z nastavljivim nosilcem, ki ga pritrdite na zahtevano mesto in senčnikom.

Hibridni monitor za kamere za vzvratno vožnjo - dva AV vhoda

ahd in cvbs avto monitor parkiranje vzvratno

Na monitor je možno priključiti 2 kameri - AHD ali CVBS. Glede na potrebe in tip vozila lahko izberete in kombinirate kamere iz naše ponudbe, da ustrezajo vašim zahtevam. Kamere so povezane z monitorjem preko 4pin kablov. Monitor ima kable za priklop kamer in napajanje monitorja. Kamere se napajajo neposredno iz monitorja, zato jih ni več treba posebej priklopiti na vir, kar poenostavi namestitev in kamero lahko postavite kamor koli v vozilo. Monitor vključuje tudi preklopne kable, preko katerih lahko priključite kamero na vzvratne luči. Ko je vklopljena vzvratna prestava, se na zaslonu samodejno prikaže kamera za vzvratno vožnjo. Drugi vhod na monitorju se lahko poleg kamere uporablja npr. za DVD/VCR.

Avtomobilski monitor za udobno vzvratno vožnjo

hibridni avtomobilski monitor za parkiranje

V primeru, da morate monitor montirati na drugačen način kot z nosilcem (kar je vključeno v paket), lahko v naši ponudbi najdete še tri vrste stojal, ki vam omogočajo, da monitor pritrdite na primer na vetrobransko steklo ali kamor je potrebno. V primeru, da morate kamero namestiti na prikolico, ki jo je mogoče odstraniti z avtomobila ali tovornjaka, lahko v naši e-trgovini kupite povezovalni kabel kamere za vzvratno vožnjo za prikolice in polprikolice . To zagotavlja enostavno odklop sistema za vzvratno vožnjo in ponovno priklop.

avto nadzoruje parkiranje vzvratno

Lastnosti:

5-palčni monitor za vzvratno vožnjo
za AHD in CVBS signal
Širok nabor nastavitev v prikaznem meniju
Možnost priklopa 2 kamer
Različne možnosti prikaza kamere

Spremljajte tehnične specifikacije:

Model: PROFIO-W50
Monitor: 5" LCD zaslon
Sistem: PAL/NTSC 50/60Hz
Razmerje stranic: 16:9/4:3
Ločljivost monitorja: 800x480 RGB
Vidnost zaslona: 70° z vsake strani
Združljiv signal: AHD720P/960P/1080P/CVBS signal (AHD + CVBS signal)
Vhodi: 2x AHD/CVBS kanal (AV1 za DVD, VCR ali drugo napravo v avtu, AV2 za kamero za vzvratno vožnjo - ko je vklopljena vzvratna prestava, se slika samodejno preklopi na AV2)
Svetlost: 500cd/㎡
Posnetek: št
Postavitev zaslona: 1/2 kamera
Možnost prilagajanja zaslonskega menija: svetlost, kontrast, glasnost, jezik
Napajanje: DC 9-32V
Avdio vhod: da 1x
Konektor: 4-pinski konektor
Barva: črna
Daljinski upravljalnik: da
Dimenzije LCD zaslona: 14 x 10 x 2,5 cm
Ščitnik za sončenje: da


Vsebina paketa:

1x 5" LCD monitor
1x nosilec za montažo monitorja
1x kabel z 2 vhodoma za kamere
1x daljinski upravljalnik
1x komplet vijakov
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki