Qbit GPS lokator z aktivnim poslušanjem v realnem času prek pametnega telefona

Koda artikla: 09-048 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 83,33 €
Cena vklj. z DDV 100,00 €
- +

Opis izdelka Qbit GPS lokator z aktivnim poslušanjem v realnem času prek pametnega telefona

Qbit GPS lokator z aktivnim poslušanjem v realnem času prek pametnega telefona. Kompaktna, lahka zasnova sledilne naprave za vrhunsko mobilnost in zanesljivost. Omogočil vam bo povsem novo raven zavedanja in udobja pri gledanju. GPS sledilna naprava - Miniaturni GPS lokator z aktivnim poslušanjem - Qbit. Idealen je za sledenje lokacije vaših otrok, starejših ali lastnine. Sledilna naprava je opremljena z GPS -om in omogoča ogled lokacije v realnem času z osebnega računalnika, tablice ali pametnega telefona. Hkrati je sposoben vzdržati ekstremno okolje in je vodotesen (izpolnjuje IPX5). Vgrajena baterija zdrži do 3 dni. Zahvaljujoč majhni zasnovi naprave jo lahko enostavno skrijete na nadzorovano osebo ali posest. Sledenje deluje na preprost način , samo pošljite besedilno sporočilo in prejeli boste odgovor s povezavo do Google zemljevidov, kjer se nahaja sledilni objekt.

GPS spremljanje preko GPS sledilnika

Qbit GPS lokator omogoča sledenje s SMS-om neposredno na vaš mobilni telefon , kjer bo povezava do Google zemljevidov in po kliku na to povezavo se prikaže trenutna lokacija sledenega vozila. Drugi obrazec je prek mobilne aplikacije, ki podpira iOS in Android, ki vam pomaga najti lokacijo vozila, ki mu sledite, in različne potrebne podatke. Najnovejši obrazec je GPS sledenje prek internetnega brskalnika.

Oblike GPS sledenja

Qbit sledilnik z računalnikom ali mobilnim telefonom


Zvočni in vibracijski alarm

GPS naprava Qbit v primeru zajetja tresljajev ali glasnega zvoka nad 70 decibelov pošlje SMS sporočilo na privzete SOS telefonske številke. Koristna funkcija za starejše v situacijah, ko se počutijo slabo ali omedlevi, njihovi družinski člani pa bodo obveščeni o morebitni nevarnosti.

Qbit vibracije in SOS alarm

Glasovno sledenje

Koristna funkcija je aktivno poslušanje okoli naprave Qbit na daljavo prek mobilnega telefona, možna pa je tudi dvosmerna telefonska komunikacija. Vendar pa je mogoče uporabiti le prednastavljene mobilne številke, tako da ni nevarnosti prestrezanja s strani neznanih oseb.

Glasovni nadzor Qbit trackerja

Specifikacije:

Model: GPS naprava - Qbit
GPS: GSM & WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
GPRS: razred 12
Natančnost lokalizacije: manj kot 10M
Vodoodporna: IPX5
Dimenzije: 43,2 mm (D) x 43,2 mm (Š) x 15,7 mm (V)
Teža: 31 g

Vsebina paketa:

1x GPS sledilna naprava - Qbit
1x USB kabel za polnjenje
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki