4-kanalna avto kamera DVR snemalnik + GPS/WIFI/4G + spremljanje v realnem času - PROFIO X6

Koda artikla: 55-229 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 416,67 €
Cena vklj. z DDV 500,00 €
- +

Opis izdelka 4-kanalna avto kamera DVR snemalnik + GPS/WIFI/4G + spremljanje v realnem času - PROFIO X6

4-kanalna avtomobilska kamera DVR snemalnik + GPS/WIFI/4G + 120° vidni kot. Nadzor s kamer v realnem času - PROFIO X6 podjetja PROFIO ELECTRONICS. Popoln sistem za spremljanje avtomobila ali kombija, tovornjaka itd. kot GPS sledilna naprava z WIFI in 4G SIM podporo za popoln pregled vožnje v realnem času.

Avtomobilska kamera z oddaljenim GPS nadzorom - ponuja funkcije, kot so GPS Tracker in GPS spletno sledenje vozila v živo prek telefonske aplikacije (Android/iOS) ali spletne platforme za osebni računalnik ter zvočno snemanje zvoka v območju, kjer se nahaja glavna kamera. Za nastavitev kamere morate uporabiti AHD kompatibilen monitor 5"/7"/10" (izbirate lahko neposredno iz naše ponudbe)

PROFIO X6 - 4-kanalna wifi avto kamera 4G SIM FULL HD

PROFIO X6 - 4-kanalna wifi avto kamera 4G SIM FULL HD

Sistem ponuja tudi sliko v ŽIVO s kamer v realnem času. To je 4-kanalni avto DVR z vgrajeno sprednjo kamero FULL HD 1080P z zornim kotom 120° in možnostjo priklopa še poljubnih 3 kamer za zunanjost ali notranjost vozila (bočna, zadnja, vzvratna), ki ga lahko kupite tudi neposredno v naši trgovini s 4PIN priključkom (možna je tudi uporaba vgrajenih kamer v vašem vozilu). Priključite lahko zunanje kamere z ločljivostjo 3x Full HD ali kombinacijo 1x Full HD + 2x HD . Vgrajen snemalnik, ki omogoča snemanje iz vseh štirih kamer hkrati. Reža za 2x SD pomnilniško kartico do 256GB , torej max 512GB prostora za shranjevanje. Kamero lahko priključite na 12/24V napajalnik

Sistem za spremljanje s podporo 4G SIM in priklopom dodatnih 3 kamer za LIVE spremljanje in snemanje z njih

avto kamera profio x6 4 vhodi za kamero

Zagotovo bo zanimiva podpora za ustvarjanje dostopne točke Wifi 4G preko vstavljene kartice 4G SIM . Kamera lahko snema zvok tudi prek mikrofona , ki se nahaja neposredno v ohišju glavne kamere. Slike se shranjujejo na podprto pomnilniško kartico SD do velikosti 256 GB - naprava ima dve reži za kartice SD . Ohišje kamere je izdelano iz visokokakovostnih materialov, zaradi česar je odporna na visoke temperature ali ekstremni mraz (-20°C do 70°C). Vgrajen G-senzor, ciklično snemanje, vrtenje, obračanje in zrcaljenje slike kamere so samoumevni. Kamero pritrdite na vetrobransko steklo zahvaljujoč 3M nalepki.

Sledenje GPS lokaciji v živo v realnem času in sledenje slike v živo z do 4 kamerami

4-kanalna wifi kamera za avto

Izbirni dodatki - možnost priklopa do 3 zunanjih kamer s 4 PIN konektorjem

Možnost nakupa (priklopa) do 3 zunanjih kamer s 4PIN konektorjem, kar omogoča kombiniranje kamer po potrebi ( glede na način montaže ali dimenzije in želeno izvedbo kamere, z ali brez nočnega vida itd.). Pri osebnem vozilu lahko kamere konfigurirate tako, da snemajo stranice vozila in prostor za vozilom. Pri prevoznih sredstvih, ki niso avtobus , lahko kombinirate kamere, da 2 kameri snemata vhodna vrata avtobusa in 1 kamera prostor za vozilom ali obnašanje voznika. Za nastavitev kamere je potrebno na kamero priključiti poljuben MONITOR s 4PIN konektorjem, na katerem bo imel voznik pregled nad kamerami in njihovim snemanjem (lahko pa služi tudi kot pomočnik pri vzvratni vožnji) oz. nastavitve kamere. Pri uporabi monitorja lahko kamero nastavljate s priloženim daljinskim upravljalnikom. Monitor in zunanje kamere niso del paketa, lahko pa jih naročite pri nas.

Vezalna shema sistema PROFIO X6 - univerzalni sistem kamer za vozila

profio x6 - univerzalna kamera za avtomobile, tovornjake, kombije

Zasnova z možnostjo zaklepanja

Zasnova z možnostjo zaklepanja, odporna proti posegom, zagotavlja varno prileganje, ki preprečuje fizični dostop do reže za kartico microSD in reže za kartico SIM , kar močno zmanjša tveganje poseganja v podatke.

profio x6 zaklepanje kamere SD kartica in SIM

Vgrajen SOS gumb

Gumb SOS je vgrajen v kamero na armaturni plošči, kar voznikom omogoča, da obvestijo vodstvo voznega parka ali drugo osebo v nujnih primerih ali potencialno nevarnem scenariju. Ob pritisku na gumb hitro pošlje obvestilo sistemu.

Opozorila v sili - Ko pritisnete gumb SOS, bo skrbnik ali druga pooblaščena oseba prek programske nadzorne plošče prejela avtomatska opozorila z natančnimi GPS koordinatami avtomobila, kar jim bo omogočilo hitro posredovanje in pomoč vozniku.

profio x6 - full fd sistem kamer za avto

Dvojna reža za pomnilniško kartico

Kamera ima 2 reži za pomnilniško kartico s kapaciteto do 256 GB na režo. Kamera ima lahko skupno do 512 GB prostora za shranjevanje . Posnetek, shranjen na kartici, predstavlja približno 2 GB na uro na 1 posneti kanal pri ločljivosti Full HD. Pomnilniške kartice niso vključene v paket.

wifi avto kamera profio x6 dvojna SD kartica

Zunanji GPS modul s 3m kablom

Večina avtomobilskih kamer ima GPS modul vgrajen neposredno v ohišje kamere, kar lahko včasih povzroči težave pri iskanju GPS signala, še posebej, če ima vetrobransko steklo dodatno obdelano površino, kot je ogrevanje vetrobranskega stekla itd. Avtokamera Profio X6 je opremljena z zunanji GPS modul, ki ima dolg 3-metrski kabel , tako da lahko GPS modul postavite kamor koli v vozilo.

4 kanalni DVR za tovornjak, kombi, avtobus, delovni stroj - popoln video posnetek - brez mrtvega kota

dvr sistem

Z vozilom se lahko povežete tako preko aplikacije za mobilni telefon kot tudi WEB platforme na osebnem računalniku ali tablici.

Zemljevid vam bo pokazal trenutno lokacijo s časom, hitrostjo in GPS koordinatami. Aplikacija podpira tudi funkcijo predogleda v živo v realnem času. V nadzornem sistemu (aplikacija, spletna platforma, računalniška programska oprema) lahko spremljate več naprav.

Preusmeritev na spletno platformo WEB

aplikacija spletne platforme profio x6

Aplikacija CMSV7 za AndroidAplikacija CMSV7 IOS
Android aplikacija IOS aplikacija

Spremljanje v živo v realnem času - Oglejte si posnetke iz kamere na armaturni plošči kadarkoli in kjer koli

Spremljanje v realnem času v živo - kamera profio x6

Wifi internet v vozilu - 4G HOTSPOT

Samo vstavite 4G SIM kartico in enostavno se lahko povežete z internetom. Po vstavitvi kartice SIM v napravo lahko aktivirate funkcijo dostopne točke in ta bo ustvarila dostopno točko 4G WiFi (podatkovne storitve morajo biti aktivirane na kartici SIM). Podpira prenos podatkov 2G GSM, 3G WCDMA in 4G (LTE). Tako se lahko povežete s hitrim internetom skoraj povsod, kjer imate pokritost. Po zagonu motorja se samodejno vklopi dostopna točka wifi.
Wifi internet v vozilu - 4G HOTSPOT profio x6

Loop recording - Ciklično snemanje

Ko je prostor za shranjevanje na vstavljeni mikro SD kartici poln, lahko samodejno prepiše starejše datoteke z novejšimi, tako da se datoteke nenehno obnavljajo.

camera profio x6 - Snemanje v zanki - ciklično snemanje

Zanesljiva priča nesreče - vgrajen G senzor

Zahvaljujoč vgrajenemu G-senzorju je avtokamera Profio X6 zanesljiv partner tudi v kriznih situacijah. Kamera samodejno zazna udarec in zaklene datoteko, da se ne izbriše samodejno. Takšna datoteka je shranjena v namenski mapi, kjer je ni mogoče izbrisati s funkcijo snemanja v zanki.

avto kamere g senzor profio x6

Snemanje v zanki

Videoposnetki bodo shranjeni na kartico micro SD vsakih 5 minut. Če je kartica SD polna, bodo starejši posnetki samodejno izbrisani in zamenjani z novimi.

avto kamera full hd snemanje v zanki

Podpira funkcijo WDR (širok dinamični razpon)

Ta avtomobilska kamera podpira funkcijo WDR, WDR je vrhunska tehnologija , ki se uporablja za kamere, ne glede na to, ali je okolje presvetlo ali temno, ali je v njem senca, odsev, zatemnjenost itd. WDR je razlika v ravneh svetlobe na sliki med najtemnejša in najsvetlejša področja.

podpira funkcijo WDR Profio X6

WDR - širok dinamični razpon - avtomobilske kamere

profio elektronika Kamera Profio Tracking Cam X6 je vrhunski izdelek nove blagovne znamke PROFIO ELECTRONICS , ki je ozko specializirana za razvoj in proizvodnjo inovativnih kamer, ki prinašajo novo dimenzijo njihove uporabe v vsakodnevni praksi.

Specifikacija:

Procesor: Hi3521A
Operacijski sistem: Linux
TV sistem: PAL
Video kompresija: H.264
Ločljivost: 1080P/720P/960H/D1/CIF
Število kanalov: 4
Kompresija zvoka: G.726
Snemanje zvoka: da
Pomnilnik: 2x SD kartica max. 256 GB (ni vključen)
Sprednja kamera: Da, AHD 1080P
AV izhod: CVBS
Alarmni vhod: 4
GPS: da
Wi-Fi: da, 802.11b/g/n, 2,4 GHz
Napajanje: DC:8V~36V
Dimenzije glavne kamere: 141,5 mm (š) x 83 mm (v) x 47,5 mm (g)
Delovna temperatura: -20°C do 70°C


Vsebina paketa:

1x Profio X6 DVR sistem
1x zunanji GPS modul s 3m kablom
1x komplet za montažo
1x napajalni podaljšek (dolžina 5m)
1x napajalni kabli
1x daljinski upravljalnik
2x ključ za kamero
1x priročnik

vsebina paketa profio x6

Komentarji

Drugi izdelki