Elektronski glasovni prevajalec LANGIE S2 - s podporo za SIM kartico

Koda artikla: 70-004 Imam vprašanje
Proizvajalec LANGIE
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 308,33 €
Cena vklj. z DDV 370,00 €
- +

Opis izdelka Elektronski glasovni prevajalec LANGIE S2 - s podporo za SIM kartico

Elektronski glasovni prevajalec Comet LANGIE S2 - s podporo za SIM kartico ( 53 jezikov ). Edinstven digitalni glasovni tolmač vam bo odprl nove priložnosti povsod po svetu!

LANGIE je na voljo v novi različici S2 , ki vsebuje številne izboljšave v primerjavi s svojim predhodnikom, LT-52. V prvi vrsti ni več samo prevajalnik, temveč celostni turistični vodnik . Najpomembnejša razlika je podpora 3G SIM kartice - LANGIE GLOBAL SIM, s katero lahko komunicirate v 160 državah sveta.

Dvosmerno glasovno prevajanje z neposrednim glasovnim prevodom, zahvaljujoč kateremu vam ne bo več problem razumeti ljudi med potovanjem po svetu. Radi potujete in odkrivate nove kraje? Ali morate prevesti jezik? Gotovo se spomnite neprijetnih situacij, ki so se zgodile zaradi jezikovne ovire. Ne več! Digitalni glasovni tolmač LANGIE, ki vsebuje do 53 neverjetnih jezikov, vključno s slovaščino ali češčino , vam bo olajšal komunikacijo v tujini. Prav gotovo bo zanimiva tudi življenjska doba baterije, ki je v stanju pripravljenosti do 5 dni .

Uporabite prevod v 160 državah po vsem svetu prek LANGIE GLOBAL SIM

glasovni prevajalec LANGIE S2 160 držav 3G SIM
Če nimate na voljo omrežja WiFi, lahko za povezavo z internetom uporabite omrežje 3G n. S kartico Langie Global SIM, ki po nakupu vključuje začetnih 10 USD dobroimetja (približno 50 MB , ki jih lahko uporabite za več kot 500 prevodov – povprečno 7 sekund na frazo) v več kot 160 državah sveta. Celoten seznam držav TUKAJ .
Veljavnost kartice SIM LANGIE GLOBAL ni časovno omejena in poteče le, če kartice SIM ne uporabljate več kot 2 leti. Ko so predplačniški podatki porabljeni, lahko kartico SIM napolnite neposredno preko spletne strani www.langieglobalsim.com , potem ko vnesete telefonsko številko in izberete način polnjenja.

Prevajalnik LANGIE S2 ponuja tudi možnost ustvarjanja dostopne točke za kartico LANGIE GLOBAL SIM – 3G HOT SPOT. Če želite ustvariti in deliti dostopno točko Hotspot Langie z drugimi napravami (kot sta mobilni telefon ali tablica) in uporabljati internetne podatke po vsem svetu, je bolje izbrati časovno omejen internetni podatkovni paket z večjo količino podatkov (na primer 1GB - 5GB). Če kartico SIM uporabljate samo za spletno prevajanje prek LANGIE, ki porabi le majhno količino podatkov, je dovolj, da napolnite dobroimetje za (10 USD - 100 USD, kar je približno 50 MB - 500 MB podatkov) in ti podatki so niso časovno omejeni, zato jih lahko uporabljate 1-2 leti (brez omejenega poteka).

Zdaj lahko v LANGIE vstavite katero koli kartico SIM , vendar vam ni treba vstaviti nobene kartice SIM, če tega ne želite. Preprosto se povežite z razpoložljivim omrežjem WiFi in prevod LANGIE deluje, kot bi moral delovati.

LANGIE S2 PROMO VIDEO

Langie najde svojo uporabo tudi pri delu v tujini.

Če ne govorite tekoče s tujim jezikom države, v kateri boste delali, je LANGIE odlična rešitev za vas. Naj gre za ženske na negovalnih delovnih mestih v tujini ali za moške na različnih gradbenih delih.

Uporaba prevajalca LANGIE v tujini

Brez dodatnih stroškov za posodobitve ali drugih skritih stroškov. Ni treba registrirati osebnih podatkov ali namestiti aplikacije v mobilni telefon.

elektronski glasovni prevajalec langie

Elektronski glasovni prevajalec LANGIE vam bo odprl nove priložnosti povsod po svetu! Namenjen je vsem , otrokom ali starejšim , ki bodo cenili enostavno uporabo prevajalca. Glasovni prevajalec , ki bo z vami povsod. Z lahkoto lahko prevaja dolge stavke (ne samo kratke fraze). Spletni in offline prevajalec LANGIE je na naši zalogi neposredno za prodajo - cena, ki je več kot ustrezna za njegovo uporabo.

Video kako deluje

Več videoposnetkov si lahko ogledate neposredno na Youtube kanalu LANGIE TUKAJ : you tube langie kanal

Prevajalec govorjenih besed bo služil tudi kot multimedijski predvajalnik za videoposnetke, slike ali kot skupinski prevajalec (lahko združite več prevajalcev LANGIE) – še posebej primerno za več tujih delegacij. Druga možnost za vas bo možnost učenja tujega jezika – sofisticirana učna programska oprema. Tako imate na voljo tudi prevodni slovar v 53 jezikih (ne samo angleški slovar) in lahko prevajate stavke ali druga besedila na spletu/brez povezave.

To je REVOLUCIJA V KOMUNIKACIJI !!!

NAJBOLJŠI SVETOVNI PREVAJALEC GLASOV

Langie S2 Translator podpira 53 jezikov in vse to v zvočni obliki in res z neverjetno TOČNOSTJO PREVODA!

prevod LANGIE S2

Kako dejansko deluje?

Deluje na zelo preprostem in intuitivnem principu . Samo držite tipko na dotik na napravi, medtem ko izgovorite besede, nato spustite in naprava takoj prevede zahtevane stavke.

Langie je opremljen z vgrajenim 1-palčnim LCD zaslonom na dotik in dvojnim sistemom visokokakovostnih zvočnikov in mikrofonov. Langie ima mikrofon in zvočnik je na sprednji strani naprave, prek katerega lahko izgovorite sporočilo v svojem jeziku. , in oseba poleg vas (tuja oseba) bo takoj slišala prevod v svoj jezik. V zameno lahko tuja oseba pove odgovor v svojem jeziku prek mikrofona in zvočnika na zadnji strani naprave, vi pa bo takoj slišal prevod v vašem jeziku.


Primeri prevodov langie S2
Če želite nekaj besedila ali besed prevesti v drug jezik, preprosto pritisnite in držite modri gumb mikrofona in ga spustite, ko je govorjeno sporočilo (besedilo) končano. V 1-2 sekundah prevajalec vaše sporočilo prevede v obliko besedila, prikazanega na zaslonu, to sporočilo pa bo na voljo tudi v zvočni obliki (ta jezik mora biti podprt). Če želite prevesti, kar vam pove druga oseba, preprosto pritisnite in držite rumeni gumb mikrofona in ga znova spustite, ko je sporočilo končano. Celoten postopek je neverjetno preprost.

LANGIE S2 kako deluje prevajalec

Zelo praktična je tudi funkcija prevajalca GROUP in bo zagotovo našla svojo uporabo v različnih tujih delegacijah.

Dovolj je, da svojo napravo seznanite z 2 ali več uporabniki LANGIE na spletu prek WiFi, tako da se lahko vodnik ali tolmač pogovarja z več ljudmi po vsem svetu hkrati. Ta funkcija podpira tudi ustvarjanje skupine, kjer lahko več ljudi, ki govorijo različne jezike, komunicirajo med seboj in je vsak od njih lahko v drugi državi. Na eni napravi je mogoče ustvariti več neodvisnih skupin.

Ta prevajalec besedil in stavkov bo z lahkoto upravljal. Žepni prevajalec lahko prepozna vaš glas in ga nato v realnem času prevede v veliko število jezikov, zaradi česar je odlično jezikovno orodje za potovanja, samoizobraževanje, nakupovanje ali posel. Takoj prevede vaše besede in zato se počutite, kot da neposredno komunicirate z drugo osebo. Zahvaljujoč praktičnemu mini dizajnu je zelo enostaven za prenašanje , lahko ga pospravite v žep, torbico in tako naprej.

žepni jezikovni prevajalec 53 jezikov langie S2

Tukaj si lahko ogledate tabelo podprtih prevajalskih jezikov LANGIE.

Vsi jeziki nimajo na voljo govornega glasovnega prevoda, vendar je večina jezikov vključena z govornim prevodom besedila
(vsi jeziki prevajajo besedne zveze v besedilni obliki na LCD zaslonu).

Jeziki, ki jih podpira LANGIE S2

Celoten seznam jezikov:

afriški, arabski, bengalski, bolgarski, kamboški, kantonski, kitajski, hrvaški, češki, danski, nizozemski, angleški, filipinski, finski, francoski, nemški, grški, hebrejski, hindujski, madžarski, indonezijski, islandski, italijanski, japonski, javanski, korejski, laoški, latvijski, litovski, malajski, malajski, nepalski, norveški, perzijski, poljski, portugalski, romunski, ruski, srbski, singalski, slovaški, slovenski, španski, sundanski, svahili, švedski, tamilski, teluški, tajski, turški, vietnamski, ukrajinski, urdujski

Žepni prevajalec v načinu brez povezave brez internetne povezave ponuja:

Multimedijska podpora - galerija slik, digitalni diktafon, video in glasbeni predvajalnik.
Izobraževalna funkcija - vsebuje glasovno in slikovno izobraževanje za osnovne jezike. Tako se lahko naučite jezika kamor koli greste.
Avdio ojačevalnik - snema in nato krepi vaše izgovorjene besede, močno pomaga pri komunikaciji z ljudmi, ki imajo slabši sluh.

Funkcije prevajalca LANGIE S2

Če združite žepni prevajalnik s spletnim Wi-Fi-jem, boste dobili nekaj zanimivih funkcij:

Glasovno iskanje slik - Prepozna vaš glas in nato poišče želeno stvar v obliki slike.
Skupinski tolmač – pridružite se skupinskemu pogovoru z ljudmi v različnih jezikih.
Prevajanje iz domačega jezika v druge svetovne jezike zahteva spletno povezavo.

Predogled prevoda LANGIE S2 Glasovni prevajalec v 53 jezikih
Prepozna vaš glas in ga nato prevede v veliko število jezikov. Za boljše prepoznavanje besed je potrebna internetna povezava WiFi.
Glasovno iskanje slik LANGIE S2 Glasovno iskanje slik
Prepozna vaš glas in nato poišče želeno sliko. Potrebna je internetna povezava WiFi.
LANGIE S2 skupinski tolmač Skupinski tolmač
Spletna povezljivost omogoča skupinske pogovore z ljudmi v različnih jezikih. Potrebna je internetna povezava WiFi.
LANGIE S2 prevod brez povezave Prevajalnik besed brez spletne povezave
Prepozna vaš glas in lahko prevaja kratke fraze ali preproste besede na podlagi vdelanega algoritma, ki se uporablja za razumljive prevode. Podpira le 13 svetovnih jezikov.
LANGIE S2 učenje jezikov Možnost samoučenja brez spletne povezave
Z vgrajeno programsko opremo se lahko zelo hitro in učinkovito naučite izbranega svetovnega jezika.

Lastnosti:

Takojšen prevod v 53 jezikov
Občutljiv mikrofon s prepoznavanjem glasu
Digitalni diktafon
Predvajalnik glasbe in videa
Prevajanje na spletu/brez povezave
Življenjska doba baterije: 5 dni v stanju pripravljenosti/5-8 ur neprekinjenega delovanja

prevajalec LANGIE S2

Kakšne so prednosti ročnega prevajalca LANGIE v primerjavi s klasičnim prevajalcem prek aplikacije na vašem telefonu?

  1. Prevajalec LANGIE je profesionalna prevajalska naprava, strojna in programska oprema je zasnovana in izdelana neposredno za prevajanje govora. To ni telefon, zasnovan za več namenov.
  2. Ima tehnologijo za uporabo v hrupnem okolju ( zmanjšanje govornega šuma pri prevajanju ), klasična aplikacija za prevajanje ima težave s tem.
  3. Zelo preprosta in enostavna za uporabo . Tudi za nestrokovne ljudi.
  4. Z uporabo najvišje kakovosti prevajalskih storitev in integracijo glavnih sistemov za prepoznavanje prevodov na svetu je LANGIE-jev mehanizem učenja skoraj na isti ravni kot ljudje. Njegov sistem za prepoznavanje jezika je hibriden , ki temelji na akustičnem modeliranju nevronske mreže in jezikovnem modeliranju.
  5. Uporablja napredno prevajalsko storitev, natančnost prevoda je veliko višja od klasičnih brezplačnih prevajalskih aplikacij v telefonu.
  6. LANGIE uporablja lastne prevajalske strežnike marsikje po svetu, prevajalska storitev je stabilna in hitrost prevoda visoka.
  7. Je samostojen izdelek , ki ni vezan na uporabo z mobilnim telefonom ali aplikacijo v telefonu, ne shranjuje in ne zahteva nobenih osebnih podatkov v primerjavi z uporabo mobilne aplikacije preko telefona.
  8. LANGIE ima tudi številne druge funkcije , kot so učenje, skupinski tolmač in tako naprej .
  9. V mnogih primerih je uporaba mobilnega telefona precej osebna . Oseba, s katero poskušate komunicirati, ne pozna vašega telefona in po določenem času boste verjetno morali vrniti telefon nazaj, da odklenete zaslon. Mobilna naprava je za enega uporabnika , ne za več uporabnikov. Uporaba mobilnega telefona za te dvosmerne prevode je precej neprijetna.
  10. LANGIE ne zahteva nobenih skritih stroškov za uporabo prevajalskih storitev.

Zakaj je pri uporabi LANGIE bolje imeti SPLETNO povezavo kot OFFLINE prevod?​

Vsekakor se morate zavedati, da vsak način prevajanja OFFLINE pri vseh prevajalcih vsebuje le omejen besednjak (samo osnovni) in je prevod pogosto netočen ali nerazumljiv. ONLINE način po povezavi v omrežje WiFi zagotavlja stalno posodabljanje in popravke prevoda , baza podatkov je nekajkrat večja od prevoda brez povezave, tako da imate zagotovilo, da bo prevod čim bolj natančen in boste lahko komunicirali brez kakršnega koli težavnost. Za povezavo WiFi priporočamo, da ustvarite mobilno wifi dostopno točko HOT SPOT neposredno iz vašega mobilnega telefona (ki ga boste vedno imeli pri roki) ali uporabite kartico SIM LANGIE GLOBAL 3G.

Ali lahko Langie res zanesljivo prevaja?

LANGIE je napreden IT produkt najnovejše generacije . Da bi dosegli najboljše prevodne rezultate, deluje s 7 spletnimi iskalniki. Proizvajalec COMET ima že več kot 20 let izkušenj na trgu izobraževanja in prevajanja v različne svetovne jezike. LANGIE nenehno širi in posodablja svojo prevajalsko bazo podatkov (preko OTA) neposredno v vašo napravo, da zagotovi najučinkovitejše žepno orodje za prevajanje v druge jezike dandanes.

Specifikacije:

Tip: LANGIE S2
Procesor: štirijedrni ARM Cortex 1,3 GHz
Pomnilnik: 16 GB
LCD: 1,08" zaslon na dotik (27,5 mm)
3G: WCDMA
Baterija: 3,7V/2000mAH
WiFi 802.11b/g/n
Bluetooth: 4.0
Micro SD kartica: podpira do 32 GB
USB: Micro USB 2.0
Vhod za slušalke - Jack konektor 3,5 mm
USB adapter: Vhod 100V - 240V
USB adapter: izhod 5V DC 1500mA
Dimenzije: 48 mm x 148 mm x 17 mm
Teža: 125 g

Paket LANGIE vsebuje:

1x glasovni prevajalec LANGIE S2
1x USB polnilec
1x USB kabel
1x slušalke
1x Zaščitna torbica
1x igla za obiranje SIM kartice
1x gumijasto pero
1x vrvica

Vsebina paketa prevajalnika LANGIE S2

Komentarji

Drugi izdelki