WiFi vzvratni set 3 kamere + 7" LCD monitor s snemanjem

Koda artikla: 19-075 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 300,00 €
Cena vklj. z DDV 360,00 € 449,00 €
- +

Opis izdelka WiFi vzvratni set 3 kamere + 7" LCD monitor s snemanjem

WiFi vzvratni set 3 kamere + 7" LCD monitor s snemanjem na micro SD kartico in dosegom do 100m. Vsestranski brezžični sistem za vzvratno vožnjo za vozila, kot so avtobusi, tovornjaki, kombiji. Snema zapis kamere in ga shrani na pomnilniško kartico SDXC do 128 GB. Zapis je posnet v ločljivosti VGA in na pomnilniško kartico 128 GB lahko shranite več kot 200 ur (8 dni) snemanja ene kamere ali 50 ur vseh 4 kamer. Digitalno brezžično napajanje zagotavlja prenos signala do 100m, signal pa je tudi dovolj močan, da ga ne motijo veliki kovinski deli vozila ali tovora.Micro sd poleg video snemanja shranjuje tudi zvočni posnetek zvoka.

Kamere za vzvratno vožnjo z monitorjem - 3x wifi kamera + LCD 7" z možnostjo snemanja na SD kartico (Avdio + Video) proizvajalca PROFIO ELECTRONICS. Komplet je bil razvit za zahtevne transportne in delovne situacije, ki nastanejo pri vožnji kmetijskih vozil ali gradbene mehanizacije. Signal Prenos deluje na podlagi Wifi signala iz kamer, kar olajša namestitev kamer, glavna prednost pa je, da niste omejeni s vlečenjem povezovalnih kablov , monitor služi tudi kot DVR snemalnik.

wifi vzvratne avtomobilske kamere

Ta komplet vsebuje 1x brezžični DVR 7" monitor v avtu in 3x brezžično kamero za vzvratno vožnjo (priključite lahko še 1 WiFi kamero za vzvratno vožnjo). Monitor s kamero je opremljen z nastavljivo konzolo, ki jo lahko postavite na potrebno mesto. WiFi vzvratni set ima širok spekter uporabe, zahvaljujoč visokozmogljivi WiFi anteni je primerna ne samo za avtomobile, ampak tudi za kombije, minibuse, avtobuse, tovorna vozila, prikolice in druga vozila.IP stopnja zaščite kamere je do IP66 vodoodporna, odporna na prah in odporna na poškodbe.

WiFi vzvratni set z DVR snemalnikom in izjemno velikim dosegom wifi povezave do 100 m.

brezžične kamere za parkiranje

Na WiFi DVR monitor je možno hkrati priključiti do 4 WiFi kamere , še posebej pri vgradnji na večja motorna vozila, kjer potrebujete več pogledov z različnih zornih kotov. S tem sistemom boste natančno vedeli, kaj je za vozilom ali okoli njega. LED monitor ima kontrast 300:1 z ločljivostjo 800x480. Širokokotni objektiv z do 150° je opremljen tudi z IR nočnim vidom. WiFi signal ima doseg do 100 m , kar vam zagotavlja kakovosten sprejem iz kamere za vzvratno vožnjo. Monitor ima preprost zaslonski meni , prek katerega lahko nastavite kamero glede na vaše potrebe. Na LCD monitorju lahko prikaže vse štiri kamere hkrati, v več različicah, da prikaže dve kameri poleg, ali preklaplja med kamerami. Preko preklopnega vezja lahko kamero priključite na luči za vzvratno vožnjo, da se pri vzvratni vožnji samodejno preklopi na izbrano kamero.

LCD monitor s kamerami je mogoče povezati na različne načine, da se vklopi pri vzvratni vožnji ali po zagonu vozila. DVR monitor ima tudi funkcijo zrcaljenja slike , ki vam omogoča, da nastavite kamere tako, da prikazujejo desno in levo stran iz vašega pogleda. Vključuje tudi daljinski upravljalnik, ki bo poenostavil upravljanje pri preklopu med kamerami ali hitro prilagodil sliko.

Možnost zrcaljenja kamere + možnost ogleda vseh kamer na LCD-ju hkrati ali vsake kamere posebej

V primeru, da morate monitor montirati na drugačen način kot z nosilcem (kar je vključeno v paket), lahko v naši ponudbi najdete še tri vrste stojal, ki vam omogočajo pritrditev monitorja na lahko dostopno mesto.

vzvratni set 3 kamere in dvr monitor

WiFi DVR 7" LED monitor

Funkcija snemanja DVR z do 4 kamer

Monitor z možnostjo priključitve do 4 WiFi kamer

Montaža brez vlečenja kablov

Spremljajte tehnične specifikacije:

Model: Profio Clear View S7
7" LED monitor
Sistem: PAL/NTSC
Razmerje stranic: 16:9
Ločljivost monitorja: 800 x 480
Vhodi: 4 kanalni 2,4G WiFi vhod za video signal
Kontrast: 300:1
Nastavljivo: svetlost, kontrast, barva
Napajanje: DC 12V-24V
Poraba energije: 5W
Delovna temperatura: -10 do 60 °C
Temperatura skladiščenja: -20 do 70 °C
Dimenzije: 180 x 121 x 24 mm

Tehnične specifikacije kamere:

Model: Profio Parking Camera S7
Senzor slike: SHARP 1/4 CMOS
Ločljivost: 420 TV linij
WiFi povezava: 2,4G WiFi z dosegom 100m
Najmanjša osvetlitev: 1 LUX
IR nočni vid: da
Vidni kot: 150°
IP zaščita: IP 66 vodoodporen, odporen na prah, odporen na poškodbe
Poraba energije: 3W
Delovna temperatura: -10 do 60 °C
Temperatura skladiščenja: -20 do 70 °C
Dimenzije: 86,5 x 77 x 75 mm

Vsebina paketa:

1x 7" LED WiFi DVR monitor
3x WiFi kamera za vzvratno vožnjo
1x daljinski upravljalnik
1x priročnik

brezžični dodatki za parkirno kamero

Komentarji

Drugi izdelki