WiFi HD kamera za spremljanje + zaznavanje gibanja

Koda artikla: 10-136 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 100,00 €
Cena vklj. z DDV 120,00 €
- +

Opis izdelka WiFi HD kamera za spremljanje + zaznavanje gibanja

WiFi HD nadzorna kamera + zaznavanje gibanja je zasnovana za zaščito vaših najdražjih in vaše lastnine v času vaše odsotnosti. Ne pustite vsega naključno in bodite vedno in povsod obveščeni o svojem položaju doma . Mini kamera zahvaljujoč podpori WiFi ponuja možnost povezave s pametnim telefonom kadarkoli in kjerkoli. Preprosto prenesite mobilno aplikacijo " Clever Dog ", ki je na voljo za iOS in Android , seznanite obe napravi prek domačega WiFi in glejte v realnem času spremljanje prostora, kamor ste postavili kamero, na primer dom, pisarna, trgovina ali skladišče.

varnostna kamera wifi

Mini HD kamera ima vgrajen senzor za zaznavanje gibanja, ki izboljša njeno uporabo in vam zato ni treba ves čas preverjati svojega doma. V primeru zajetja gibanja v prostoru kamere boste na pametni telefon skupaj s posneto sliko takoj prejeli sporočilo, tako da boste dobro obveščeni o razlogu za sprožitev alarma. Nastavite lahko tudi zvočni alarm (lajanje psa, pisk), da opozorite potencialnega storilca, da je bil ujet. Kamera omogoča tudi nočno fotografiranje zahvaljujoč štirim zmogljivim infrardečim LED diodam , ki vam omogočajo, da vidite prostor v polni temi do 5 metrov. Zato se lahko zanesete na 24-urno zaščito vašega doma.

wifi kamera za monitor

Kamera omogoča tudi dvosmerno komunikacijo , poslušanje in odzivanje na dogajanje med spremljanjem. Vgrajeni zvočnik in mikrofon vam omogočata hiter stik brez povezave z mobilnim telefonom ali osebnim računalnikom, če imate na voljo dve pametni kameri mini HD. Imate veliko ali dvonadstropno hišo in ne želite vpiti otrokom, da je čas za kosilo? Preprosto uporabite mobilno aplikacijo in se pogovarjajte z otroki s kamero. Za varnost podatkov bo poskrbela komunikacijska tehnologija P2P, saj podatki niso shranjeni na nobenem zunanjem strežniku. Fotografije in zapisi so shranjeni na 32 GB micro SD kartici (ni priložena). Z visokokakovostnim stiskanjem videa lahko shranite do 7 dni videa na kartico micro SD 32 GB .

pametna kamera z zaznavanjem gibanja

Lastnosti:

Video v realnem času
Dvosmerna komunikacija
Zaznavanje gibanja
Inteligentni video
P2P povezava
Infrardeči nočni vid

Specifikacije:

Objektiv: barvna CMOS optika
Stiskanje videa: H.264, 720p HD
Ločljivost videa: 720 x 576 pri 15 sličicah na sekundo
Zvok: Vgrajen mikrofon in zvočnik
Pomnilnik: podpira kartice micro SD do 32 GB
Delovna temperatura: -10 ~ 60°C v zaprtih prostorih
Sistemska podpora: iOS 6.0 ali novejši, Android 4.0 ali novejši
Dimenzije: (Š) 43 mm x (V) 100 mm x (G) 33 mm
Teža: 80 g

Vsebina paketa:

1x Mini inteligentna kamera
1x USB kabel
1x montažno stojalo
1x vrečka s 3 vijaki
1x Uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki