Vohunska HD kamera, popolnoma skrita v očala + rezervna baterija

Koda artikla: 10-116 Imam vprašanje
TOP Vohunska HD kamera, popolnoma skrita v očala + rezervna baterija
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 133,33 €
Cena vklj. z DDV 160,00 €
- +

Opis izdelka Vohunska HD kamera, popolnoma skrita v očala + rezervna baterija

Vohunska HD kamera, popolnoma skrita v očala + dodatna rezervna baterija, ima eleganten dizajn in praktično uporabo. Če bi poskušali najti kamero v očalih, je ne boste našli, tudi če bi bili strokovnjak za vohune. Očala ne izgledajo tako, kot da imajo vgrajeno kamero. Brez vidne leče ali majhne luknje za lečo.

Kamera je integrirana v okvir in snema skozi enosmerno prozorno plastiko, zaradi česar je neopazna. Kamera ni vidna s prostim očesom, pod nobenim kotom ali z osvetlitvijo od ozadja. Upravljanje je dokaj preprosto z enim samim gumbom, ki je na notranji strani okvirja in je oblikovan tudi tako, da je neopazen. Ta vohunska očala imajo popolno kamuflažo. Slika je posneta v HD ločljivosti 1280 x 720p pri 30 sličicah na sekundo na kartico microSD do največ 32 GB.

Vohunska hd očala

Baterija s kapaciteto 260 mAh je vgrajena na desni strani okvirja. Ena baterija ima življenjsko dobo baterije do 1,5 ure snemanja. Posnetek se shrani po 10 minutah in ima 1 GB. Na 32GB kartico lahko shranite do 5 ur snemanja. Ko polnite baterijo, odstranite desno stran okvirja in jo prek mini 8-pinskega USB-ja povežite s polnilnikom. Velika prednost je, da je v paketu ena rezervna roka z baterijo, ki jo lahko priključite na očala, medtem ko se druga baterija polni. To vam omogoča neprekinjeno snemanje videa. Cenili boste funkcijo polnjenja baterije preko POWERBANK , ki vam bo zagotovila, da imate napolnjeno baterijo vedno pri roki.

Vohunska hd kamera zamenja baterijo

Z vohunskimi očali posnamete točno tisto, kar lahko vidite , medtem ko so vaše roke proste. HD očala so idealna izbira, če želite nevsiljivo posneti sestanek ali v različnih drugih situacijah spremljati kraje in ostati neopazen. Očala imajo široko paleto uporabe, saj jih lahko uporabljate na primer na počitnicah, koncertih ali če želite posneti druga doživetja. Po priključitvi HD očal na računalnik deluje kot bralnik kartic in lahko prenesete posnete videoposnetke in fotografije na svoj računalnik ali prenosnik.

Lastnosti:

  • Očala s popolno kamuflažo vgrajeno HD vohunsko kamero
  • Ločljivost HD 1280 x 720p pri frekvenci 30 sličic na sekundo
  • Uporaba kartice microSD do 32 GB
  • 2x rezervna roka z baterijo 260 mAh

Specifikacije:

Ločljivost videa: 1280 x 720
Hitrost sličic videa: 30 sličic na sekundo
Video format: AVI
Ločljivost objektiva: 5 Mpix
Format 16:9
Baterija: 2 x 260 mAh
Življenjska doba baterije: do 1,5 ure snemanja (dve bateriji do 3 ure snemanja)
Napajanje: DC-5V
Napajalni kabel: mini 8Pin USB
Pomnilniške kartice: microSD kartica do 32 GB
Delovna temperatura: od 0°C do 60°C

Vsebina:

1x očala z HD kamero
1x Mini 8Pin USB kabel
2x rezervna roka z baterijo
1x zmanjšanje za USB polnilni kabel
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki