Vohunska brezžična slušalka + 5W ojačevalnik v obliki kreditne kartice​

Koda artikla: 09-041 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 141,67 €
Cena vklj. z DDV 170,00 €
- +

Opis izdelka Vohunska brezžična slušalka + 5W ojačevalnik v obliki kreditne kartice​

Brezžična vohunska slušalka + 5W ojačevalnik v obliki kreditne kartice. Ta nevidni komplet vohunskih slušalk in ojačevalnika je zelo udoben in nevsiljiv. Nevidne slušalke - nano mini vohunska slušalka + 5W ojačevalnik za varnostne in študentske namene (izpiti) so idealne mikro slušalke za vas. Vohunska slušalka z bluetooth 5W brezžičnim ojačevalnikom (v obliki kreditne kartice) , v katerega lahko vstavite mobilno SIM kartico. Kreditno kartico preprosto položite v žep srajce ali oblačil. Aktiviranje naprave je zelo preprosto. Kartico SIM preprosto vstavite v bluetooth škatlo v obliki kreditne kartice in vklopite napravo. Kontrolna škatla v obliki kreditne kartice ne vsebuje drugih kablov, ker je vse vgrajeno (mikrofon in ojačevalnik).

Vsi poznajo situacijo v vašem življenju, ko bi cenili, da vam lahko nekdo svetuje ali pomaga v težkih situacijah in ne da bi kdo vedel za to. Narejen je za študente med testiranjem, izpiti, trgovce med poslovnimi sestanki in za druge situacije. Izboljšana vohunska slušalka je revolucionarna naprava, ki vam omogoča, da se povežete z nekom na daljavo z uporabo vašega mobilnega telefona, vendar ne da bi kdo vedel za to.

vohunska slušalka + kreditna kartica bluetooth

Za dober signal s slušalkami in dober prenos zvoka na vgrajeni mikrofon mora biti krmilna naprava tako blizu kot mini slušalke in usta. Najbolje je, da ga pospravite v žep srajce, telovnik ali jakno. Mini slušalko vstavite v uho in z uporabo visokozmogljivega ojačevalnika s 5W močjo se signal brezžično prenaša v sprejemnik, kjer se signal pretvori v glas. Za komunikacijo služi občutljiv mikrofon , ki je vgrajen v napravo. Po klicu na kartico SIM naprava samodejno sprejme klic in lahko začnete komunikacijo.

Strankam priporočamo, da pri nepreverjenih prodajalcih ne kupujejo poceni imitacije vohunskih slušalk slabe kakovosti.

Garancija na vohunsko slušalko - 24 mesecev. Strokovno svetovanje in storitev.

Vohunske slušalke so oblikovane tako, da se prilegajo bobniču – da so neopazne. Narejen je iz netoksičnega materiala. Prodam vohunsko slušalko po odlični ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši e-trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite tisto, kar iščete.

uporaba vohunske nevidne slušalke

Najnovejši izboljšan model priljubljene vohunske slušalke. V primerjavi s prejšnjim modelom ima izboljšano anatomsko obliko, da lahko popolnoma zatesni uho pred uhajanjem zvoka v okolje. Slušalka je sestavljena iz najnovejšega občutljivega sprejemnika (tuljave), stabilnega mikro zvočnika z zelo svetlim in jasnim zvokom z minimalnim šumom. Slušalko napaja ena miniaturna gumbna baterija. Slušalka, ki jo enostavno vstavite v sluhovod. Na slušalki je pritrjen prozoren kavelj, s katerim lahko slušalko vzamete iz ušesa. Za še lažje rokovanje s slušalko vam v naši e-trgovini ponujamo magnetno pinceto. Priložena baterija z življenjsko dobo baterije do 7 ur.

vohun brezžične slušalke

Lastnosti:

Profesionalni dizajn, odlična kakovost zvoka
Ergonomska oblika, priročno rokovanje
Življenjska doba baterije do 7 ur
Povezava Bluetooth z mobilno napravo.
Enostavno upravljanje in sprejemanje klicev.
Podpora za prostoročno telefoniranje za dvosmerno komunikacijo.

Specifikacije:

Frekvenčni odziv: 180Hz-5600Hz
Stopnja popačenja <2 %
Izhod: 115 db
Optimalna vrednost: 40 db
Občutljivost: <100 db
Delovni tok: 0,65 mA
Hrup: 20 db
Ojačevalnik: 5W
Čas pogovora z enim polnjenjem: 12 ur
Delovna temperatura: -10 °C - 60 °C
Vrsta baterije: SR416SW 337
Življenjska doba baterije: do 7h
Dimenzije / teža: 13 x 6 mm / 0,5 g
Velikost / teža pakiranja: 52 x 42 x 14 mm / 0,8 g


Paket vsebuje:

1x Spyinvisible slušalka
1x Kontrolna škatla (v obliki kreditne kartice) z integriranim ojačevalnikom in mikrofonom na SIM
1x USB kabel
1x baterija
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki