Veho Pebble Pro XT-13200mAh - prenosna baterija

Koda artikla: 11-037 Imam vprašanje
Proizvajalec /
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 82,50 €
Cena vklj. z DDV 99,00 €
- +

Opis izdelka Veho Pebble Pro XT-13200mAh - prenosna baterija

Veho Pebble Pro XT-13200mA h prenosna baterija in polnilec za mobilne telefone, MP3 predvajalnike, GPS naprave, kamere in številne druge izdelke.

PEBBLE™ Pro-XT 13200mAh prenosni polnilnik baterij za mobilne naprave in prenosnike

PEBBLE™ Pro-XT je dodatek, ki ga morate imeti za vse tiste, ki jim primanjkuje energije med potovanjem ali ko ste dalj časa odsotni od glavnega napajanja. PEBBLE™ Pro-XT ima 10 priključkov za najbolj priljubljene prenosnike/prenosnike/tablične računalnike in 5 priključkov za najbolj priljubljene telefone (Samsung/Micro USB/Mini USB).

PEBBLE™ Pro-XT ima možnost izbire pravilne napetosti za vašo napravo in možnost polnjenja prenosnika in telefona hkrati. PEBBLE™ Pro-XT je dobavljen z multiregionalnim adapterjem za polnjenje, tako da lahko napolnite ne glede na vaš končni cilj.

Ne samo, da polni priljubljene mobilne naprave, kot so iPhone (z lastnim kablom), Blackberry, iPad, polni tudi najbolj običajne prenosnike.

S svojo močjo 13200mah lahko napolni iPhone več kot 10-krat in s 5 različnimi nasveti za mobilne telefone in 10 različnimi namigi za prenosnike (16v in 19v pri izhodu 3,5A) je resnično univerzalen.

*Upoštevajte, da ta izdelek ne vključuje konektorja Apple Lightning*


Ključne funkcije: Veho Pebble Pro XT-polnilec in baterija za prenosnik in tablico

- Ogromna zmogljivost 13200 mAh, ki lahko razširi najbolj priljubljene prenosnike/mrežne knjige/tablične računalnike do 3,5 amp za najmanj 2 do 5 ur časa uporabe (odvisno od specifikacije naprave)
- 10 priključkov za najbolj priljubljene prenosnike/mrežne knjige/prenosnike in 5 priključkov za prenosne naprave za Blackberry/pametne telefone/druge prenosne USB naprave
- Način samodejnega izklopa za zaščito pred kratkim stikom, prekomernim tokom, prekomernim polnjenjem in praznjenjem
- Polnjenje z dvojnimi vrati za prenosni računalnik in telefon hkrati
- Dobavljivo z več regijskim glavnim polnilnikom, ki je popoln za polnjenje na poti, ne glede na državo, v kateri ste.

Škatla vključuje:

- Pebble Pro
- 10 priključkov za prenosnike
- 5 priključkov za telefone
- Več regijski polnilni adapter
- Mošnjiček
- Navodila

Upoštevajte, da VCC-A010-PRO-XT trenutno ne vsebuje nasveta za polnjenje katerega koli Macbooka. Upoštevajte tudi, da je PEBBLE™ Pro-XT zasnovan samo za polnjenje prenosnikov in prenosnih računalnikov prek vrat DC in naprav, ki jih je mogoče polniti USB, prek vrat USB. Ne bo polnil drugih elektronskih naprav, ki ne spadajo v nobeno od teh kategorij.


Veho Pebble Pro-XT baterija in polnilec za vaš prenosnik in tablico

Komentarji

Drugi izdelki

novo
novo