Veho Pebble Explorer 8400mAh - prenosna baterija

Koda artikla: 11-134 Imam vprašanje
Proizvajalec /
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 75,00 €
Cena vklj. z DDV 90,00 €
- +

Opis izdelka Veho Pebble Explorer 8400mAh - prenosna baterija

Veho Pebble Explorer 8400mAh prenosna baterija in polnilec za mobilne telefone, MP3 predvajalnike, GPS naprave, kamere in številne druge izdelke.

PEBBLE™ Explorer ima veliko kapaciteto 8400 mAh in dvojna vrata USB, zasnovana tako, da omogočata polnjenje dveh naprav hkrati .

PEBBLE™ Explorer je z izhodno močjo 2,1 A zasnovan za najučinkovitejše polnjenje tablic. To pomeni, da se napajanje tabličnega računalnika zamenja tako hitro, kot je le mogoče, ko ste skoraj napolnjeni in ste odsotni od omrežnega vira. Ne skrbite, če je tudi vaš pametni telefon nizko napolnjen, saj zasnova z dvojnimi vrati Explorerja pomeni, da je sposoben polniti 2 napravi hkrati. Zmogljiva baterija 8400 mAh lahko večini tablic popolnoma napolni, večini pametnih telefonov pa do 5 polnjenj.

Eleganten modri LED indikator napajanja pomeni, da lahko pozorno spremljate natančno zmogljivost Explorerja med polnjenjem naprav in tudi med polnjenjem Explorerja. 8-urno omrežno polnjenje Explorerja bo vašim prenosnim napravam zagotovilo ure dodatne uporabe, medtem ko ste izključeni iz električnega omrežja, zaradi česar je popoln spremljevalec za kampiranje, treking, festivale in poslovne uporabnike, ki zlahka izpraznijo svoje prenosne naprave v daljšem časovnem obdobju. Naporen dan.

Veho Pebble prenosna baterija Explorer za tablične računalnike
Ključne funkcije: Veho Pebble prenosna baterija Explorer
- Zmogljiva 8400 mAh prenosna in polnilna baterija za tablice, pametne telefone in USB naprave za polnjenje
- Dvojni USB izhodi 2,1 A, zasnovani za hitro in učinkovito polnjenje tablic in pametnih telefonov
- Digitalni LED indikator, ki daje na voljo točen odstotek polnjenja
- Način samodejnega izklopa za zaščito pred kratkim stikom, prekomernim tokom, prenapolnjenjem in prekomernim praznjenjem
- 8-urni čas polnjenja bo zagotovil tedne delovanja prenosne baterije za več naprav (iPad, iPod, Kindle, Samsung Galaxy, iPhone, pametni telefoni itd.)

V škatli:

- PEBBLE™ Explorer baterija za ponovno polnjenje
- Torbica za prenašanje priključkov in kablov
- Polnilni kabel
- Priključki Mini USB, Micro USB, Dual 30 Pin/Samsung Galaxy Tablet
- Vodnik za hitri začetek

Komentarji

Drugi izdelki