TIMEKETTLE M3 prevajalske slušalke - ONLINE/OFFLINE prevajanje/glasba/telefonski klici

Koda artikla: 70-024 Imam vprašanje
Proizvajalec ČASOVNIK
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 183,33 €
Cena vklj. z DDV 220,00 €
- +

Opis izdelka TIMEKETTLE M3 prevajalske slušalke - ONLINE/OFFLINE prevajanje/glasba/telefonski klici

TIMEKETTLE M3 prevajalske slušalke - ONLINE/OFFLINE prevajanje/glasba/telefonski klici. Prevajalnik podpira prevajanje do 40 jezikov ONLINE. Pri nas lahko kupite edinstven prevajalnik za dvosmerno govorno prevajanje v realnem času v svetu. Omogočili vam bodo potovanje po svetu brez jezikovnih ovir. Brezžične slušalke z inteligentnim prevajalnikom, ki revolucionirajo komunikacijo ne glede na jezikovne ovire . Udobno prevajanje v realnem času neposredno prek slušalk, kot bi tolmač prevajal neposredno v slušalke.

Podpora za 40 jezikov na spletu + 8 jezikov brez povezave . Takoj, ko izvlečete prevajalnik, se takoj poveže z vašim pametnim telefonom (podpora za iOS/Android). Predvajajte svoj najljubši slog glasbe ali prevzamete telefonski klic in kadar koli potrebujete prevod, hitro preklopite na našo aplikacijo. Preklopne slušalke so združljive z aplikacijami za iOS in Android ter imajo edinstveno tehnologijo Qualcomm Bluetooth 5.2 z dosegom do 10 metrov. Pametne slušalke imajo ergonomsko varno zasnovo, se varno in udobno prilegajo ušesu ter so odporne na znoj in vodo s pokritostjo IPX4.

Glasovni prevajalec (tolmač) Slušalke Timekettle M3 (tudi za poslušanje glasbe ali telefoniranje)

timekettle m3 - prevodni slušni aparat

3 v 1: prevajanje, glasba in telefonski klici

Ali poslušate glasbo in nenadoma nekdo pride do vas? Preprosto preklopite med načinom s pritiskom na slušalko in že ste v načinu prevajanja! Ko potujete v tujino, ni nič hujšega kot obtičati na neznanem kraju brez možnosti učinkovite komunikacije. S prevajalnikom M3 se nikoli ne boste znašli v takšni situaciji, saj bo poskrbel za naravno komunikacijo v realnem času brez uporabe rok. Med potovanjem se potopite v lokalno kulturo, odkrito se izražajte in vzpostavite pomembnejše stike z ljudmi, ki jih srečate.
žepni prevajalnik m3 timekettle

95 % natančnost, majhen odzivni čas 0,5 s, aktivno blokiranje šuma, dolga življenjska doba baterije

S 6 prevajalniki svetovnega razreda (DeepL, Google, Microsoft, iFlytek, AmiVoive, Hoya) slušalke zagotavljajo hiter in natančen prevod . Z natančnim aktivnim blokiranjem hrupa za nenadomestljivo kakovost zvoka, s katerim lahko zmanjšate zunanji zvok do 30 dB. M3 zagotavlja do 7,5 ur delovanja baterije z enim polnjenjem, več kot 24 ur delovanja baterije s polnilnim ohišjem (Dock station) in približno 30 dni v stanju pripravljenosti

glasovni jezikovni prevajalec

Prevajalnik podpira prevajanje do 40 jezikov ONLINE (vključno z različnimi 93 akcenti)

Seznam podprtih jezikov za SPLETNO prevajanje:

arabščina, angleščina, bolgarščina, kitajščina, češčina, danščina, finščina, francoščina, grščina, hebrejščina, hindujščina, nizozemščina, hrvaščina, madžarščina, indonezijščina, japonščina, kantonščina (Hong Kong), katalonščina, korejščina, malajščina, nemščina, norveščina, poljščina, portugalščina, romunščina, ruščina, španščina, slovaščina, slovenščina, švedščina, italijanščina, tamilščina, telugu (Indija), tajščina, turščina, vietnamščina itd.

V angleščini lahko izberete do 13 različnih naglasov , kot so (ZDA, Avstralija, Kanada, Združeno kraljestvo drugi ...) Tudi v španščini lahko izberete do 20 različnih naglasov (Španija, ZDA, Dominikanska republika, Mehika, Venezuela in drugi). ..) tudi v arabščini lahko izberete do 15 različnih naglasov , kot so (Združeni arabski emirati, Egipt, Izrael, Maroko in drugi ...)

prevod do 40 jezikov ONLINE - timekettle m3

Prevajanje brez povezave v 8 jezikov

M3 Translator podpira prevajanje brez povezave v 8 jezikih. Torej, tudi če ste v dvigalu ali na letalu s slabim signalom, lahko hitro preklopite na prevajanje brez povezave in nadaljujete pogovor.

Na voljo so naslednji jeziki prevoda OFFLINE:

Od kitajščine do angleščine, japonščine, francoščine, španščine, korejščine, ruščine in nemščine
Od angleščine do japonščine, francoščine, španščine, korejščine, kitajščine, ruščine in nemščine

prevod brez povezave v 8 jezikov

3 načini za vse vaše potrebe

Način na dotik – nič več premorov med stavki za prevajanje, slušalke M3 samodejno izberejo vaše stavke in jih logično prevedejo za nemoten pogovor
Način poslušanja – ta način lahko prepozna, samodejno izbere stavke in jih neprestano prevaja v izbrane jezike v vašem ušesu.
Način zvočnika – ta način je za preproste kratke stavke vprašanj in odgovorov.

timekettle m3 - trije načini prevajanja

6 vodilnih prevajalskih orodij na svetu

Slušalke poganja 6 vodilnih prevajalskih orodij na svetu (DeepL, Google, Microsoft, iFlytek, AmiVoive, Hoya) in lastniški prevajalnik Timekettle. Skupaj zagotavljajo hitrejše in natančnejše prevode, ki jih lahko uporabite na sestankih ali pogovorih.
timekettle m3 potovalni slušni aparat prevajalec

Komunicirajte povsod brez omejitev

Elektronski prevajalnik govora M3 vam bo odprl nove možnosti po vsem svetu! Namenjen je čisto vsem, ne glede na to, ali so otroci ali starejši, ki bodo zagotovo cenili njegovo enostavnost uporabe. Glasovni prevajalnik, ki bo z vami, kamor koli greste. Brez težav zna prevajati dolge stavke (ne le kratke fraze). Govoreči spletni prevajalnik M3 je v naši e-trgovini neposredno naprodaj - cena je več kot primerna za njegovo uporabo

prevajalec timekettle m3 zaušesni slušni aparat


Visoko natančno aktivno zmanjšanje šuma za brezkompromisno kakovost zvoka

M3 lahko doseže največjo globino 30 dB aktivnega zmanjšanja hrupa z našim visoko natančnim krmilnikom ANC, pri tem pa ohranja udobje v vašem ušesu. Zato ne sklepajte kompromisov glede hrupa.

prevajalec M3 timekettle - zmanjšanje hrupa

Primerjava posameznih modelov prevajalnikov Timekeetle

Razlika v primerjavi s starejšo različico M2 je v tem, da je M3 opremljen z dvojnim mikrofonom (M2 ima samo en mikrofon), podaljšano življenjsko dobo baterije do 7,5 ur (M2 do 5 ur), aktivni šum zatiranje pri poslušanju glasbe in kakovosten algoritem prevajanja.

timekettle m3 - primerjava izdelkov

Specifikacija:
 • Model: M3
 • Dimenzije: 155×101×45 mm
 • Teža: 178 g
 • Baterija: 50 mAh
 • Zaščita IP: IPX4
 • Bluetooth doseg: do 10 m
 • Čas polnjenja: pribl. 1,5 ure
 • Vrsta priključka: USB Type-C
 • Povezava: Bluetooth 5.2
 • Življenjska doba baterije do 16 ur/za 4 polnjenja iz napajalne postaje
 • do 7,5 ur delovanja baterije z enim polnjenjem, več kot 24 ur delovanja baterije s polnilno torbico (Dock station)
 • približno do 30 dni v stanju pripravljenosti
timekettle m3 translator - vsebina paketa
Vsebina paketa:
2x Bluetooth slušalke M3
1x polnilna postaja
1x USB napajalni kabel
2x ušesna kljuka
2x rezervni čepki za ušesa (Earmuff)
1x uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki