Profesionalni DVR za 32 kamer - Hybrid, HD, Internet, VGA

Koda artikla: 41-009 Imam vprašanje
Proizvajalec X Vizija
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 1 249,17 €
Cena vklj. z DDV 1 499,00 €
- +

Opis izdelka Profesionalni DVR za 32 kamer - Hybrid, HD, Internet, VGA

Profesionalni DVR za 32 kamer - edinstveni izdelki za nadzorne trgovine po najboljši ceni. Spletni prodajalec s certifikatom ISO EN 9001:2008. DVR za 32 kamer po konkurenčni ceni in visokokakovostni sliki v polni visoki ločljivosti. Za visoko zmogljivost zagotavljata 2 procesorja. Snemalnik ima notranjo kapaciteto do 24TB. Ta zmogljiv hibridni DVR lahko snema do 32 kamer - 16 analognih in 16 IP, z ločljivostjo do 1080p Full HD. DVR je opremljen z dvema zmogljivima procesorjema, ki zagotavljata visoko zmogljivost in super hiter daljinski nadzor. Na voljo ima do 24 TB notranje kapacitete , na snemalnik pa lahko priključite tudi 4 zunanje eSATA pogone s skupno kapaciteto pomnilnika do 36 TB.

Ima VGA, BNC in HDMI izhod z visoko ločljivostjo in vsi izhodi lahko delujejo hkrati (za več monitorjev). Izhod je do 1080p.

Analogne kamere so posnete v polni ločljivosti D1 (704x576) in v realnem času, skupaj z zvočnim posnetkom za vsako kamero. IP kamere so posnete v ločljivosti do 1080p, kar je polna HD. 16 kamer lahko snema pri ločljivosti D1 v realnem času, 8 kamer pri 720p ali 4 pri 1080p.

Varnostno kopiranje je hitro in enostavno zahvaljujoč vgrajenim vratom USB za povezavo s trdim diskom USB ali USB ključem.

Dual Stream internetna in omrežna povezljivost sta standardna, kot je ogled v živo prek Androida, iOS (iPhone/iPad) in mobilnih telefonov z operacijskim sistemom Windows.

Aplikacije za iPhone / iPad in Android omogočajo napredne funkcije , ki vam omogočajo ogled kamere, predvajanje, konfiguracijo DVR in prejemanje PUSH VIDEO, to pomeni, da vas bo DVR opozoril, ko bo zaznano gibanje. Ko ste na telefonu obveščeni, samo pritisnite en gumb in aplikacija začne predvajati zapis, ki je sprožil alarm.

Na DVR snemalnik se lahko povežete iz računalnika z operacijskim sistemom Windows, kar omogoča več ogledov in DVR predvajanja ter varnostno kopiranje posnetkov.

Za enostavno upravljanje in nastavitev ima DVR zaslonski GUI in ga lahko upravljate na sprednji plošči, daljinskem upravljalniku ali miški (opcijsko).

DVR za 32 kamer, hibrid, HD, internet, VGA, HDMI

Tehnične specifikacije:

Video/avdio vhodi: 16 analognih vhodov za kamero, 16 avdio vhodov
Alarmni vhodi/izhodi: 16/1
Kompresijski zapis: H264
Snemanje/ločljivost: 400 fps/704x576, 200 fps/1280x720, 100fps/1920x1080
Načini snemanja: alarm / zaznavanje gibanja, neprekinjeno, načrtovano
Največja snemalna zmogljivost: 24 TB

DVR za 32 kamer, hibrid, HD, internet, VGA, HDMI
Multiplay 16 kamer
Načini varnostnega kopiranja: USB Flash Drive, DVD (neobvezno), eSATA, omrežje / internet
Monitor - Izhodi: VGA, HDMI
Spot Monitor Izhodi: BNC
Kontrole: sprednja plošča, IR daljinski upravljalnik, miška USB (neobvezno)
Omrežje / internet: da
Omrežje/internet: iz računalnika z operacijskim sistemom Windows ali Mac: pogled v živo, PTZ nadzor na več mestih/DVR, zvok, predvajanje, varnostno kopiranje, slike, konfiguracija, dvosmerni zvok, potisni video.
Za Android: pogled v živo, zvok, predvajanje, slike, PTZ, dvosmerni zvok, varnostno kopiranje, nadzor na več mestih/DVR, potisni video.
Za iPhone / iPad: opozorilo po e-pošti, pogled v živo, zvok, predvajanje, slike, PTZ, dvosmerni zvok, nastavitve varnostnega kopiranja.
Od e-poštnih opozoril Blackberry, slik v pogledu v živo, PTZ nadzora na več mestih/DVR.
Iz Windows Mobile: pogled v živo, PTZ nadzor na več mestih/DVR, e-poštna opozorila, zvok, predvajanje, varnostno kopiranje, nastavitve.
Opomba E-pošta: Da (s slikami)
Funkcije programske opreme CMS: ogled v živo, predvajanje, varnostno kopiranje, konfiguracija, alarm / zaznavanje gibanja opozorila, nadzor PTZ, Emap združljiv z: XPR6A, XPR12A & XPR20A
Druge značilnosti: PTZ (Speed ​​Dome) nadzor - maks. 8 uporabnikov, POS, E-SATA
Dimenzije izdelka (Š - vv v mm): 440x89x460
Teža (kg): 6 brez HHD
Mere pošiljanja (Š - vv v mm): 540x240x545
Teža pošiljke (kg): 9,4
Delovna napetost: 100-240 V AC

Komentarji

Drugi izdelki