Prenosni žepni prevajalnik s 4G e-SIM + prevodom FOTOGRAFIJ - Timekettle Fluentalk T1

Koda artikla: 70-023 Imam vprašanje
Proizvajalec ČASOVNIK
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 308,33 €
Cena vklj. z DDV 370,00 €
- +

Opis izdelka Prenosni žepni prevajalnik s 4G e-SIM + prevodom FOTOGRAFIJ - Timekettle Fluentalk T1

Prenosni žepni prevajalnik s 4G e-SIM + prevodom FOTOGRAFIJ - Timekettle Fluentalk T1 - 40 jezikov ONLINE + 8 jezikov OFFLINE. NEOMEJENO prevajanje kamor koli na svetu 2 leti. Jezikovni prevajalnik T1 (digitalni tolmač) vam bo omogočil potovanje po svetu brez jezikovnih ovir. S 40 jeziki in 93 akcenti se lahko med seboj sporazumevate povsod. Prevajalnik jezikov T1, ki vam omogoča, da ste povezani in razumete skoraj vsakogar s samo enim klikom . S kamero lahko prevedete poljubno besedilo na kateri koli fotografiji (idealno kot foto prevod besedil). Z več kot 95-odstotno natančnostjo in z umetno inteligenco dobesedno naredi mali čudež.

Digitalni govorni tolmač - Timekeetle Fluentalk T1 (Prevod 40 jezikov). S podporo E-SIM kartice, s katero lahko komunicirate po celem svetu (z več kot 200 operaterji brezžičnih omrežij) 2 LETI NEOMEJENO (po preteku 2 let morate le kupiti ali podaljšati veljavnost SIM kartice). Vgrajene antene so profesionalno modulirane za polno pasovno in močno povezavo kjerkoli na svetu. T1 se samodejno poveže z operaterjem v državi, v kateri ste, in šele začnete prevajati.

Prevajalnik podpira prevajanje do 40 jezikov ONLINE

žepni prevajalnik za neomejeno prevajanje na potovanjih

SPLETNI prevod v 40 jezikov

arabščina, angleščina, bolgarščina, kitajščina, češčina, danščina, finščina, francoščina, grščina, hebrejščina, hindujščina, nizozemščina, hrvaščina, madžarščina, indonezijščina, japonščina, kantonščina (Hong Kong), katalonščina, korejščina, malajščina, nemščina, norveščina, poljščina, portugalščina, romunščina, ruščina, španščina, slovaščina, slovenščina, švedščina, italijanščina, tamilščina, telugu (Indija), tajščina, turščina, vietnamščina itd.

V angleščini lahko izberete do 13 različnih naglasov , kot so (ZDA, Avstralija, Kanada, Združeno kraljestvo drugi ...) Tudi v španščini lahko izberete do 20 različnih naglasov (Španija, ZDA, Dominikanska republika, Mehika, Venezuela in drugi). ..) tudi v arabščini lahko izberete do 15 različnih naglasov , kot so (Združeni arabski emirati, Egipt, Izrael, Maroko in drugi ...)

Prevajanje brez povezave v 8 jezikov

T1 Translator podpira prevajanje brez povezave v 8 jezikih. Torej, tudi če ste v dvigalu ali na letalu s slabim signalom, lahko hitro preklopite na prevajanje brez povezave in nadaljujete pogovor.

Na voljo so naslednji jeziki prevoda OFFLINE:

Od kitajščine do angleščine, japonščine, francoščine, španščine, korejščine, ruščine in nemščine,
Od angleščine do japonščine, francoščine, španščine, korejščine, kitajščine, ruščine in nemščine

timekettle T1 - neomejen glasovni prevajalnik

Dvosmerno glasovno prevajanje z neposrednim zvočnim prevodom glasu, zahvaljujoč kateremu se med potovanjem po svetu brez težav razumete. Radi potujete in spoznavate nove kraje? Ali pa delate v tujini? Ali morate prevesti kakšen govor? Zagotovo se spomnite neprijetnih situacij, ki so nastale zaradi jezikovne ovire. Tega je za vedno konec! S tem prevajalnikom stavkov FLUENTALK T1, ki vsebuje do neverjetnih 40 jezikov, bo komunikacija v tujini za vas enostavna. Zagotovo bo zanimiva tudi življenjska doba baterije, ki zdrži do 4 dni v stanju pripravljenosti.

spletni in nespletni potovalni prevajalec

Ostanite povezani s prevajalnikom T1

T1 Translator je mojstrovina, ki jo je zasnoval in razvil Timekettle z najnovejšo prevajalsko tehnologijo, ki podpira spletno in nespletno prevajanje glasu in slik. Ne glede na to, kje ste, je T1 vaš najboljši spremljevalec za natančno prevajanje, tako da ste vedno povezani z drugimi. Zgrajen je tudi z nizom več mikrofonov , ki ga podpira algoritem za zmanjšanje hrupa EDC, ki natančno zajame človeški glas iz hrupnega okolja, v kombinaciji s Timekettle UniSmart AITP pa je T1 preizkušen in dokazano ponuja do 95-odstotno stopnjo natančnosti vaši prevodi.

prenosni jezikovni prevajalnik v roko

Visoka zmogljivost v preprostem dizajnu

T1 z 12 nanometrskim procesorjem prevaja hitro in brez napak. 4-palčni LCD zaslon vam prikazuje vse, kar potrebujete. Prav prilega se vašemu žepu , s T1 ste vedno pripravljeni. S samodejnim prilagajanjem časa vedno veste, koliko je ura kjer koli na svetu. Zahvaljujoč integraciji z Timekettleovo vodilno tehnologijo Streaming ASR in podpori več kot 150 strežnikov in pospeševalnikov po vsem svetu lahko T1 prevede tuji jezik v 0,2 sekunde.

timekettle T1 glasovno in besedilno prevajanje

4" HD zaslon na dotik + kompaktna velikost

Prevajalnik T1 je opremljen s 4-palčnim velikim zaslonom na dotik , ki je dvakrat večji od navadnih ročnih prevajalnikov. Ponuja izjemno jasno ločljivost 540*1080P in je velik le kot kreditna kartica ter tehta samo 115 g. Nosite žepni prevajalec, kjerkoli ga potrebujete, ko potujete.

žepni prevajalnik

FOTO Prevod

Prevajalnik T1 združuje vrhunsko prevajanje brez povezave s tehnologijo OCR in zadnjo kamero z 8 milijoni slikovnih pik za takojšnje prevajanje slik v 39 jezikov. Fotografirajte in prevod se vam bo takoj pokazal.

prevajanje fotografij prevajalec besedil

prevod slik in besedil

Izjemno enostaven za nadzor

Z enim klikom lahko govorite drug jezik s komer koli. Dejansko je uporabniški vmesnik zelo preprost in intuitiven.

prevajalnik - izjemno enostaven za uporabo

Brezplačni in stabilni mobilni podatki – globalno

Elektronski prevajalnik T1 omogoča do 2 leti brezplačnega prenosa mobilnih podatkov (po 2 letih morate samo kupiti ali podaljšati veljavnost kartice SIM) s povezavo do več kot 200 operaterjev brezžičnih omrežij po vsem svetu. Vgrajene antene so profesionalno modulirane za polno pasovno in močno povezavo kjerkoli na svetu.

prevajalnik - brezplačni in stabilni mobilni podatki - globalno

4 načini na izbiro
prevajalnik - 4 načini uporabe

1. Način Ask For Direction - vprašajte neznance za navodila s preprostim načinom
2. Način poslušanja - poslušajte, kaj vam želijo povedati
3. Način prevajanja klepeta - Prevajalnik T1 samodejno prepozna glasove in jih natančno prevede
4. Način glasovne beležke - T1 samodejno zajame glas in ga shrani v besedilni obliki


1. Način Vprašaj za navodila

Vprašaj za pot

Imate težave pri pogovoru z neznancem v tujini? Nič več skrbi. Vprašajte neznance za navodila z enostavnim načinom. Dvokliknite gumb za vklop, da zaženete ta način za nemoten pogovor.

prenosni prevajalnik min

2. Način – način poslušanja

Prevedite tisto, kar je za vas pomembno

V tujejezičnem okolju vam lahko pomaga razumeti, kaj govorijo drugi, in to nato prevesti v svoj jezik, tako da se nikoli ne počutite izolirani. Poslušajte, kaj imajo drugi povedati.

prevajalec tolmač

3. Način - Prevajanje klepeta

Samodejno zaznavanje in prevajanje glasu

Ste naveličani vedno znova pritiskati gumbe na prevajalniku? Ni problem. V načinu prevajanja klepeta prevajalec samodejno zajame, kar izgovorite, in to takoj prevede v ciljni jezik vašega partnerja in obratno.

prevajalnik - samodejno zaznavanje glasu in prevajanje

4. Način - Glasovna beležka

Ročni glasovni prevajalnik Timkeetle Fluentalk T1 podpira prevajanje glasu v besedilo in ga samodejno shrani v vaš telefon. Samodejno zajame glas in ga shrani v obliki besedila.

diktafonsko snemanje in prevajanje govora

Prav v vaš žep

Prevajalnik T1 je približno velik kot kreditna kartica in tehta le 115 g. Nosite ta žepni prevajalnik, kamor koli ga potrebujete, in ga uporabljajte na potovanjih.

kompakten prevajalnik se prilega v žep

Neverjetna zmogljivost procesorja

T1 je prvi prevajalnik, ki vključuje računalniški 12 nm visoko zmogljiv štirijedrni procesor. Prevajalski napravi zagotavlja procesorsko moč 1,2 GHz za vrhunsko hitrost kodiranja govora, ki daleč presega tržno. Z Fluentalkovo lastniško programsko opremo in algoritmom zmogljivost prepoznavanja glasu in prevajanja T1 daleč presega trg.

procesor zmogljiv prevajalnik

Svetovna ura - Pregled mednarodnega časa + Trenutni menjalni tečaji različnih valut

Preverite trenutni lokalni čas s prilagojenimi svetovnimi urami in primerjajte časovno razliko med mesti. Čas se samodejno nastavi glede na to, kje ste.
Želite videti, koliko porabite v tuji valuti? Preverite brezplačne trenutne podatke o valutah za najbolj natančne tečaje v prevajalniku T1.

jezikovni prevajalec - menjalni tečaji in čas

Specifikacija

 • Model: T1
 • Dimenzije: 116,8 * 58,6 * 11,2 mm
 • Teža: 115 g
 • Procesor: štirijedrni ARM 14nm 2,0GHz
 • RAM: 3G
 • ROM: 32G
 • Operacijski sistem: Android 10
 • Velikost zaslona: 4 palca - 540 * 1080
 • Kamera: 8 milijonov slikovnih pik
 • Mikrofon: Več mikrofonov
 • Zvočnik: Dvojni zvočniki
 • Polnjenje: Type-C
 • Baterija: 1500 mAh
 • Povezljivost: WiFi/Nano-sim/E-sim
 • Tehnologija brezžičnega omrežja 2G/3G/4G LTE
 • Čas neprekinjenega prevajanja do 3,5 h
 • Čas pripravljenosti do 96 h
 • Čas polnjenja pribl. 210 min.

Vsebina paketa:

1x T1 prevajalnik
1x USB-C kabel
1x zapestnica
1x uporabniški priročnik

Komentarji

Drugi izdelki