Pero z glasovno aktiviranim snemanjem + USB pogon

Koda artikla: 09-053 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 83,33 €
Cena vklj. z DDV 100,00 €
- +

Opis izdelka Pero z glasovno aktiviranim snemanjem + USB pogon

Pero z glasovno aktiviranim snemanjem + USB pogon in MP3 predvajalnik. Digitalno pisalo je prenosno in praktično, zahvaljujoč velikosti klasičnega pisala služi v različnih življenjskih situacijah, ko je potreben neopazen način snemanja zvoka.

Digitalni diktafon v elegantnem pisalu 16GB + funkcija zaznavanja zvoka, ima do 5 funkcij v eni napravi - pero, avdio snemanje, mp3 predvajalnik, USB bliskovni pogon, vgrajen zvočnik. To je inovativno pisalo, ki združuje eleganten in prijeten dizajn , da v celoti izkoristi vse njegove lastnosti. Digitalni diktafon, skrit v peresu , snema zvok vrhunske kakovosti zahvaljujoč zmanjšanju hrupa okolice in je zato odličen dodatek tečajem, usposabljanju, poslovnim sestankom in drugim snemalnim namenom. Vgrajeni 16 GB pomnilnika zagotavlja veliko prostora za shranjevanje dolgotrajnih glasovnih posnetkov, zahvaljujoč vgrajeni 260 mA litijevi bateriji za približno 25 ur neprekinjenega snemanja.

Sistem VOR: glasovno vodeno/aktivirano snemanje
Samodejno snemanje, ko je zvok zajet in snemanje se ustavi, ko ni zvoka.

glasovni diktafon v elegantnem peresu

Digitalno pisalo vsebuje klasično polnilo , tako da lahko pišete zapiske in hkrati snemate zvok s sestankov, intervjujev, telefonskih klicev, ne da bi kdo opazil. Pero služi tudi kot MP3 predvajalnik zahvaljujoč vgrajenemu pomnilniku, ki ga lahko uporabite za shranjevanje vaših najljubših pesmi s kablom USB ali za predvajanje posnetih pogovorov in jih nato poslušate prek slušalk ali vgrajenih zvočnikov. Na vgrajeni 16 GB pomnilnika lahko naložite tudi različne druge datoteke , tako da pero služi tudi kot klasičen prenosni USB bliskovni pogon. Digitalno pisalo je prenosno in praktično, zahvaljujoč velikosti klasičnega pisala služi v različnih življenjskih situacijah, ko je potreben neopazen način snemanja zvoka.

diktafon v peresu

Lastnosti:

Pero za pisanje s polnimi funkcijami
Glasovni diktafon
VOR (samodejno snemanje v primeru zaznavanja zvoka)
MP3, WMA predvajalnik
USB ključek
Vgrajen zvočnik

Specifikacije:

LED zaslon
Pomnilnik: 16 GB
Predvajanje v formatih: MP3, WMV, WAV
Snemanje v formatu WAV
Čas snemanja: pribl. 25 ur
Avdio frekvenčni razpon: 20Hz-20KHz
Baterija: 260 mA
Napajanje: 5V/1A, USB polnjenje
Avdio: vgrajen zvočnik
Dimenzije: 155 mm (dolžina) x 15 mm (premer)
Teža: 66 g

Vsebina paketa:

1x digitalno pero
1x USB kabel
1x slušalke
5x nadomestno polnjenje

Komentarji

Drugi izdelki