Očala z Wifi HD kamero - pretakanje prek aplikacije v mobilnem telefonu

Koda artikla: 10-119 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 113,33 €
Cena vklj. z DDV 136,00 €
- +

Opis izdelka Očala z Wifi HD kamero - pretakanje prek aplikacije v mobilnem telefonu

Očala z Wifi HD kamero - pretakanje prek aplikacije v mobilnem telefonu. Elegantna HD sončna očala z visokokakovostno sliko - idealna naprava za snemanje videa in zvoka, kjer koli že ste. Wifi HD kamera v sončnih očalih s podporo za kartico microSD do 64 GB in prenosom v živo prek interneta. Če želite posneti intervju, srečanje ali samo posneti zapis vašega dopusta ali različnih športov, so ta očala za HD kamero ravno prava za vas.

Elegantna HD sončna očala z visokokakovostno sliko in pretočnim predvajanjem V ŽIVO prek interneta.

Wifi očala lahko povežete z usmerjevalnikom ali pa jih povežete z mobilnim telefonom in tabličnim računalnikom , potem ko ustvarite dostopno točko . Z internetnim pretakanjem v živo so lahko štirje uporabniki povezani z vašimi očali in gledajo vaš prenos kjer koli na svetu. Prednost sončnih očal je, da lahko ujamete točno tisto, kar vidite in celo s prostimi rokami, kar je uporabno predvsem za šport ali počitnice, hkrati pa ste zaščiteni pred soncem. Očala s kamero upravljate prek aplikacije P2PLiveCam prek lokalnega wifi omrežja po seznanjanju z vašim mobilnim telefonom ali tablico. Aplikacija podpira tako Android kot iOS in jo lahko prenesete na Google Play ali iTunes. Druga možnost je, da se prek lokalnega omrežja wifi povežete s prenosnikom ali osebnim računalnikom. Nič ni lažjega in bolj praktičnega kot ta fotoaparat, vgrajen v očala. Posnetek kamere je shranjen neposredno na kartico microSD v sončnih očalih do 64 GB (niso priloženi).

Sončna očala z hd wifi kamero

Po seznanjanju s telefonom ali tabličnim računalnikom lahko spremenite nastavitev vaše kamere ali foto kamere. Izberete lahko video v HD 1080x720P pri 25fps ali 640x480P pri 25fps. Posneti videoposnetki se shranijo na kartico microSD v formatu ASF, pri snemanju prek lokalnega wifi omrežja ali interneta pa v formatu AVI. Posnete datoteke s kartice lahko predvajate z brezplačno prenosljivim VLCPlayerjem ali SMPlayerjem. Očala lahko uporabite tudi kot varnostno kamero. Samo postavite jih tako, da lahko leča spremlja zahtevano območje in prek aplikacije nastavi zaznavanje gibanja. Alarm vas bo o zaznavanju gibanja obvestil z video sporočilom, zapis pa bo shranjen na kartico microSD , nato pa lahko datoteke prenesete na svoj mobilni telefon. Zaznavanje gibanja je učinkovito do 6m. Prenos videa v živo in snemanje videa sta z zvokom. Mikrofon lahko snema zvok do 4m. Aplikacija ima tudi funkcijo cikličnega snemanja, ki vam bo omogočila samodejno odstranjevanje najstarejših datotek in snemanje novih, ko je kartica polna.

Wifi hd kamera v sončnih očalih

Če uporabljate kartico microSD 64 GB, lahko posnamete do 64 ur HD videa z ločljivostjo 1280x720P. Vgrajena baterija ima kapaciteto 250 mAh in omogoča snemanje 25 minut z enim polnjenjem. Očala lahko priključite tudi na powerbank, kar vam omogoča podaljšanje časa snemanja videa glede na kapaciteto priključene zunanje baterije (na primer moč 2500 mAh je za čas snemanja do 4 ure). Fotoaparat v sončnih očalih lahko preko USB napajalnika priključite tudi na trajni napajalnik. Objektiv ima vidni kot 120º , kar vam omogoča spremljanje velikih površin.  

Na vaših očalih je tudi ena močna LED dioda , ki vam bo omogočila orientacijo tudi v temi. To praktično razsvetljavo boste zagotovo cenili v mnogih situacijah.


Lastnosti:

Wifi kamera skrita v očalih
Snemanje z možnostjo pretakanja v ŽIVO preko interneta
Zaznavanje gibanja in pošiljanje alarmnih sporočil.
Uporablja kartice microSD do 64 GB
Možnost napajanja preko powerbank
WiFi povezava prek lokalnega omrežja ali povezave usmerjevalnika

Specifikacije:

Ločljivost videa: 1280x720P pri 25fps, 640x480 pri 25fps
Zvok: snemanje zvoka do 5m
Format snemanja videa: AFS/AVI
Pomnilnik: microSD kartica do 64 GB
Objektiv: 2 megapiksli CMOS
Vidni kot: 120º
Povezava: USB
Internetna povezava: da
Število priključkov za prenos v živo: 4 uporabniki
Delovna temperatura: -20 do +60

Vsebina paketa:

1x WiFi očala s kamero
1x USB kabel
1x namestitveni CD
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki