Mini diktafon v obesku za ključe - Dog + 8GB pomnilnika + slušalke

Koda artikla: 09-098 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 91,67 €
Cena vklj. z DDV 110,00 €
- +

Opis izdelka Mini diktafon v obesku za ključe - Dog + 8GB pomnilnika + slušalke

Mini diktafon v obesku za ključe - Pes + 8GB pomnilnika + slušalke. Samodejno zaznavanje in snemanje zvoka. Vohunski diktafon, skrit v igrači z 8 GB pomnilnika za skrivno snemanje zvoka in stereo slušalke . Snemalnik zvoka - prenosen, izgleda kot obesek za pse. Snemalnik se napaja bodisi preko priloženega kabla USB ali prek polnilne 400mAh polimerne baterije, ki ob polni polni omogoča neprekinjeno snemanje glasu in zvokov do 70 ur v formatu WAV. Priložene slušalke se lahko uporabljajo za predvajanje zvočnih datotek. Diskretno zvočno snemanje kjer koli.

Vohunski glas (snemalnik zvoka) v obesku za ključe v obliki psa (obesek)

diktafon v pasjem obesku

Zahvaljujoč prenosni kompaktni zasnovi lahko diktafon vedno enostavno shranite ali skrijete kot vohunsko napravo, na primer v žep, tako da lahko posnamete skrivne ali diskretne pogovore ali različne zvočne podrobnosti. Snemalnik zvoka je idealen mobilni snemalnik za snemanje zvokov na daljših razdaljah. Naprava ponuja tudi funkcijo MP3 predvajalnika za vaše najljubše pesmi, ki jih lahko prenesete na napravo preko priloženega podatkovnega kabla USB.

Samodejno snemanje zvoka - se začne, ko se zazna povečana raven hrupa

diktafon v psu z obeskom za ključe

Digitalni diktafon, skrit v obesku za ključe z igračami 8 GB notranjega pomnilnika . Naprava ponuja 4 funkcije v enem zvočnem snemanju, mp3 predvajalniku, USB pogonu, samodejno snemanje zvoka - se začne, ko zazna povečano raven hrupa . Gre za inovativno napravo, ki združuje eleganten dizajn in hkrati prijeten dizajn za uporabo vseh svojih funkcij. Digitalni diktafon, skrit v obesku za ključe, zaradi zmanjševanja hrupa snema zvok v vrhunski kakovosti in je zato odličen dodatek k izobraževanju, poslovnim sestankom, poslovnim in drugim namenom snemanja pogovorov. Vgrajeni 8 GB pomnilnika zagotavlja veliko prostora za shranjevanje dolgotrajnih glasovnih posnetkov, tudi zahvaljujoč vgrajeni litijevi bateriji s kapaciteto 400 mAh, ki bo služila do približno 70 ur neprekinjenega snemanja.

mini vohunski snemalnik v pasjem obesku

Funkcija zaznavanja zvoka je pomembna – samodejno snemanje se začne, ko je zvok posnet

Snemalnik služi tudi kot MP3 predvajalnik zahvaljujoč vgrajenemu pomnilniku, na katerega lahko s kablom USB posnamete svoje najljubše pesmi ali predvajate posnete pogovore in jih nato poslušate prek slušalk. V vgrajeni 8 GB pomnilnik lahko naložite različne druge datoteke, tako da obesek za ključe opravlja tudi klasično funkcijo prenosnega bliskovnega pogona USB. Mini diktafon je zaradi svojih miniaturnih dimenzij prenosna in praktična snemalna naprava, ki se lahko uporablja v različnih življenjskih situacijah, ko je potreben tudi neopazen način snemanja zvoka.

skriti diktafon v glasovnem zapisu z obeskom za ključe

Lastnosti:

Začnite snemati z enim dotikom
Snemalnik zvoka
Funkcija samodejnega snemanja v primeru zaznavanja zvoka
MP3, WMA in WAV predvajalnik
USB bliskovni pogon z 8 GB notranjega pomnilnika
Stereo slušalke

Specifikacija:

Format snemanja zvoka: WAV
Kakovost zvoka: 192KBPS
Lastnosti: snemanje zvoka z enim dotikom, samodejno snemanje zvoka, predvajalnik mp3
Notranji pomnilnik: 8 GB
Napajanje: vgrajena litijeva baterija za ponovno polnjenje 400mAh
Čas snemanja (življenjska doba baterije): do 70 ur
Podprti formati za predvajanje: mp3, wav, wma
Dimenzije: 60 x 43 x 35 mm

Vsebina paketa:

1x digitalni diktafon
1x slušalke
1x USB kabel
1x čipka
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki