Micro pinhole kamera HD s 6x IR LED

Koda artikla: 10-104 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov razprodano
Žal je ta izdelek razprodan. Ta izdelek ni več na voljo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 105,00 €
Cena vklj. z DDV 126,00 €

Opis izdelka Micro pinhole kamera HD s 6x IR LED

Micro pinhole kamera HD s 6x IR LED + stalnim napajanjem, je idealna naprava za neopazen nadzor v zgradbah, pisarnah ali v vašem domu. Majhna velikost kamere in možnost stalnega napajanja , naredi kamero idealno napravo za neopazno postavitev v notranjost zgradb, pisarn ali v vašem domu , kjer jo lahko uporabite kot varnostno kamero.

Fotoaparat lahko preko USB-ja povežete z AC/DC adapterjem ali pa ga napajate preko POWERBANK na mestih, kjer nimate dostopa do električnega omrežja. Posnetek je shranjen na kartico micro SD do največ 32 GB. Ko je kamera nameščena, jo je mogoče upravljati na daljavo z daljinskim upravljalnikom, ki bo zagotovil najbolj nevsiljiv zagon snemanja in deluje na razdaljah do 20 metrov v odprtem prostoru brez ovir.

Pinhole kamera

Z daljinskim upravljalnikom lahko vklopite in izklopite kamero, začnete snemati video ali samo zvok. Preko daljinskega upravljalnika lahko posnamete tudi fotografijo in ob snemanju videa preklopite na IR nočni vid . Ko napravo povežete z računalnikom prek USB-ja in vklopite kamero prek daljinskega upravljalnika , deluje kot čitalnik kartic in lahko neposredno prenesete posnete videoposnetke in fotografije. Kamera snema v ločljivosti 1920x1080p. Kamera podpira funkcijo neprekinjenega snemanja , kar pomeni, da po polnjenju microSD kartice začne kamera samodejno brisati najstarejše zapise. Majhne velikosti, neopazna in neodvisnost od zunanjega napajanja prek powerbanka, naredi kamero zelo uporabno orodje v svetu vohunjenja.

Lastnosti:

Vohunska kamera z IR nočnim vidom
Omogoča neprekinjeno snemanje
Daljinski upravljalnik do 20m
Uporaba microSD kartic do 32 GB
Stalna oskrba
Povezava s POWERBANK

Specifikacije:

Ločljivost: Full HD 1920x1080
Video format: AVI
Ločljivost fotografije: 2560x1440
Stiskanje videa: H.264, MJPEG
Pomnilnik: kartice microSD do 32 GB
IR nočni vid: 6x IR LED
Napajanje: napajalnik z USB povezavo
Sekundarni vir: možna povezava s POWERBANK

Vsebina:

1x Pinhole kamera z IR nočnim vidom
1x daljinski upravljalnik
1x Micro USB kabel
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki