GSM detektor za prestrezanje

Koda artikla: 09-003 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 40,83 €
Cena vklj. z DDV 49,00 €
- +

Opis izdelka GSM detektor za prestrezanje

GSM detektor za prestrezanje. Detektor zlahka zazna in najde brezžične kamere, prisluškovalne in druge brezžične naprave ali signale. GMS RF detektor hroščev je naprava, ki služi kot GSM detektor, bodisi hroščev ali katerega koli brezžičnega signala v vašem domu, pisarni ali na drugih mestih.

Ta posebej zasnovana naprava tudi ugotovi, ali vaš mobilni telefon ni prisluškovan. Če naprava sprejme oddajni signal, bo začela piskati ali vibrirati, zelene LED diode pa se bodo prižgale in svetile glede na intenzivnost signala.

GSM detektor deluje na vseh GSM frekvencah, vključno z brezžičnimi kamerami. Z lahkoto ugotovite, ali nekdo na vašem območju govori po telefonu ali če je vaš telefon pod nečijo manipulacijo. Utripanje, žvižganje ali vibriranje mora biti neprekinjeno vsaj približno 1 minuto ali več, manj pa je gotovo, da se prek vašega telefona pošiljajo podatki ali zvočni signal. Naprava lahko brez težav zazna brezžične kamere, hrošče poslušanja ali druge brezžične naprave. GSM detektor za prodajo lahko kupite na spletu v naši e-trgovini po sprejemljivi ceni. Oglejte si našo ponudbo in poiščite tisto, kar iščete.

gsm detektor rf hrošča

Naprava podpira tudi priklop slušalk v primeru, da morate izvesti tiho zaznavanje, torej brez zvoka. Območje zaznavanja GSM signala je do 10 M (odvisno od moči zaznanega GSM signala).

Frekvenčno območje: 860-965 MHZ (GSM); 1805-1880 MHz (DCS); 1930-1990 MHz (PCS)

Komentarji

Drugi izdelki