GSM detektor v peresu za odkrivanje vohunskih hroščev

Koda artikla: 09-002 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 37,50 €
Cena vklj. z DDV 45,00 €
- +

Opis izdelka GSM detektor v peresu za odkrivanje vohunskih hroščev

GSM detektor v peresu za odkrivanje vohunskih hroščev . Je pisalo, ki služi kot GSM detektor, ne glede na to, ali so hrošče ali kateri koli brezžični signal v vašem domu, pisarni ali kje drugje. To posebej oblikovano pisalo tudi ugotovi, ali vaš mobilni telefon ni prisluškovan. Če pero zajame oddajni signal, bo rumena LED začela utripati (svetiti).

Ta naprava deluje na vseh GSM frekvencah, vključno z brezžičnimi kamerami. Z lahkoto ugotovite, ali nekdo na vašem območju govori po telefonu ali če je vaš telefon pod nečijo manipulacijo. Utripanje mora biti neprekinjeno vsaj približno 1 minuto ali več, manj pa je gotovo, da se prek vašega telefona pošiljajo podatki ali zvočni signal.

detektor hroščev v peresu

GSM Pen detektor , brezžična naprava zaznava frekvence 900/1200/1300 in 2400/2600/3000MHz. Zazna brezžične signale v dosegu 10 metrov. Vaša zasebnost je že zaščitena, nič vas ne bo presenetilo. Pero ima tudi UV svetlobo za preverjanje bankovcev. Bolj ko se približujete VF signalu, močnejša bo barvna svetloba. GSM Pen detektor hroščev naprodaj, lahko kupite na spletu v naši e-trgovini po sprejemljivi ceni. Oglejte si našo ponudbo in poiščite tisto, kar iščete.
Specifikacija GSM Pen detektor hroščev:

1. Baterija: 4,5 V, z uporabo LR-44 x 3 kos (priložen)
2. Detektivski izhod: LED utripa (LED lučka barve)
3. Naslov detektivske indukcije: 100MHz ~ 3GHz (naprava ujame tudi frekvenco pod 900MHz, vendar mora biti oddajnik najmanj 200 mA sevalne zmogljivosti)
4. Delovna poraba: 30uA
5. Utripajoči LED tok: 1 mA
6. Navodila za uporabo
7. Mere detektorja: 146x 10 mm Φ. kompaktna velikost

Komentarji

Drugi izdelki