Elegantna ura z WiFi HD kamero + IR LED + 8 GB pomnilnika

Koda artikla: 10-108 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 108,33 €
Cena vklj. z DDV 130,00 €
- +

Opis izdelka Elegantna ura z WiFi HD kamero + IR LED + 8 GB pomnilnika

Elegantna ura z WiFi HD kamero, IR LED 8 GB pomnilnika. To je visokotehnološka kombinacija modnih ur in skrite vohunske kamere z HD ločljivostjo 1280x720P in 90° kotom gledanja in je primerna za vsako priložnost in za vsako obleko, vendar te ure vsebujejo diskretno vohunsko wifi kamero in foto kamero v enem. Fotoaparat ali fotoaparat boste imeli kjerkoli in kadarkoli za snemanje lepih trenutkov ali pomembnih informacij.

Kupite to vohunsko uro v naši e-trgovini in imejte HD kamero vedno "pri roki". Notranji vgrajeni pomnilnik do 8 GB bo zagotovil zadostno kapaciteto za video, avdio in fotografije. Zmogljivost pomnilnika je mogoče po potrebi razširiti do 32 GB z zamenjavo kartice microSD, ki je pod zadnjim pokrovom vstavljena v uro. Ura ima vgrajeno eno ultra svetlo LED diodo , ki jo je mogoče ročno vklopiti za dodatno osvetlitev in dve IR nočni LED diodi, ki pomagata pri zajemanju videa v slabih svetlobnih pogojih. Ultra svetla LED dioda se lahko uporablja tudi kot zasilna razsvetljava. V notranjosti zapestnice je tudi majhen vgrajen kompas.

kamera ura

Ure imajo tudi WiFi, zahvaljujoč temu pa lahko uro povežete z mobilnim telefonom ali tablico prek aplikacije Plug2view s podporo za Android in iOS. Aplikacijo lahko prenesete preko Google Play ali preko QR kode, ki jo najdete v priročniku. Preko aplikacije si lahko ogledate spletni prenos videa iz kamere na vašem mobilnem telefonu. Video posnetke lahko posnamete neposredno na kartico microSD v uri ali prek Wi-Fi-ja na vaš mobilni telefon. V aplikaciji lahko nastavite zagon kamere, ko zazna gibanje ali zvok. Obstaja tudi podpora funkciji opozorilnega obvestila po e-pošti in shranjevanja zapisa neposredno v oblak.

elegantna wifi ura

Lastnosti:

Wifi kamera v uri
Zaznavanje gibanja in snemanje v oblak
Funkcija snemanja videa z zvokom in fotografiranja
Zunanji pomnilnik do 32 GB
Funkcija IR nočnega vida in LED osvetlitve

Specifikacije:

Vgrajen pomnilnik 8 GB, ki ga je mogoče razširiti do 32 GB
LED osvetlitev: 1 ultra svetla LED dioda
Samodejni IR nočni vid - 2x IR LED
Kompakten dizajn in enostaven za uporabo
Ločljivost: 25fps 1280x720p (HD)
Video format: MP4
Format fotografije: JPEG
Kot streljanja: 90º
Napajanje: 360 mAh
Zvočni posnetek: do 5 kvadratnih metrov
Najmanjša osvetlitev: 1LUX
Delovna temperatura: -10ºC do +48ºC
Zaznavanje gibanja: do 6m
Vmesnik: USB Mini 4 Pin

Paket vključuje:

1 x ura z WiFi kamero
1 x USB kabel
1 x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki