Dvojna avtomobilska kamera z GPS-om - DOD LS500W+

Koda artikla: 55-056 Imam vprašanje
Proizvajalec DOD
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 333,33 €
Cena vklj. z DDV 400,00 €
- +

Opis izdelka Dvojna avtomobilska kamera z GPS-om - DOD LS500W+

Dvojna avtomobilska kamera Full HD na armaturni plošči DOD LS500W+ . Vodilni na trgu avtomobilske varnosti in spremljanja - profesionalna avtomobilska kamera. Kamera s slikovnim senzorjem SONY STARVIS , 10Hz GPS snemanjem, parkirnim načinom in vrednostjo ISO do 12800 . DOD LS500W+ je ena prvih DOD-ovih kamer na armaturni plošči s polno kakovostjo videa FULL HD 1080p v neprimerljivi kakovosti na obeh video kanalih s frekvenco snemanja 30 sličic na sekundo.

Zajame polni video HD 1080p prek velike steklene leče 6G z zaslonko f/1,6 za jasno in čisto sliko. Stiskanje slike H.264. MOV datoteka, pretok podatkov pribl. 15 Mbps za vsak kanal. Ena minuta pri ločljivosti 1080p 30fps videa z enega kanala je pribl. 110 MB. Podpira mikro SD do 128 GB.

dvojna avtomobilska kamera - dod ls500w +

V primerjavi z modelom DOD LS500W je model fotoaparata DOD LS500W+ opremljen s 3" LCD zaslonom (DOD LS500W ima 2,7") , litijevo baterijo s kapaciteto 900mAh (DOD LS500W ima 180mAh) in polarizacijskim filtrom CPL proti sončni odsevi. Ostali parametri in lastnosti kamer DOD LS500W+ in LS500W so enaki.

Kamkorder ima tudi občutljivost ISO do 12800 za odlično snemanje pri šibki svetlobi in nočnih video posnetkov. Vgrajen GPS procesor 10 Hz omogoča voznikom, da zajamejo natančno hitrost in položaj. Model DOD LS500W+ je preprosto krmiljen s pomočjo gumbov in jasnega 3,0" LCD zaslona .

Komplet kamer ima širokokotno lečo s sprednjo kamero do 145° in zadnjo kamero 140°, ki vam omogoča resnično širokokoten pogled okoli vašega avtomobila, ki se približuje parametrom ribjega očesa. Uporaba zadnje kamere je neobvezna, sprednja kamera se lahko uporablja tudi ločeno . Kar zadeva izključno optične parametre, je DOD LS500W+ enakovreden DOD RC500S (in obratno). Na voljo je tudi možnost 180-stopinjskega vrtenja slike za sprednjo in zadnjo kamero (kamero lahko namestite "na glavo"). Vgrajena litijeva baterija z zmogljivostjo 900 mAh .

3. generacija parkirnega načina - dod kamera

Vodilni na trgu varnosti in nadzora avtomobilov

Popolnoma nov NAČIN PARKIRANJA 3. GENERACIJE

Velika prednost je izboljšana funkcija parkirnega načina nadgradnje nove generacije 3.0. Dobra kamera snema med vožnjo, boljša kamera pa bo vaše vozilo nadzorovala 24 ur na dan, 7 dni v tednu . Izbirate lahko med 1 od 3 načinov izboljšanega načina parkiranja, ki vam najbolj ustrezajo: 1. SAMODEJNO ZAZNAVANJE GIBANJA ali 2. VISOKA RESOLUCIJA v načinu Mini size - visoka ločljivost v mini velikosti (privzeta nastavitev) ali 3. TIME LAPSE - snemanje s časovnim zamikom. Poskrbite za mir in tišino s stalnim snemanjem, tudi ko ste parkirali in zapustili avto.


* Pogoj je, da imate posodobljeno najnovejšo vdelano programsko opremo za fotoaparat *

3 načini nadzora - dod ls500w +

Kako deluje nov izboljšan način parkiranja 3.0, si lahko ogledate neposredno v tem videoposnetku:

1. Samodejno zaznavanje gibanja ali udarca

Premikajoči se predmeti pred kamero, dramatična sprememba osvetlitve ali kakršen koli udar, bodo samodejno ocenjeni in snemanje se bo začelo, če gibanje/sprememba doseže nastavljeni parameter. Ko zazna gibanje ali udarec, začne snemati video datoteko iz obeh kamer hkrati in datoteko zaklene.

zaznavanje avtomobila - dodajte avtomobilsko kamero

2. Način visoke ločljivosti – visoka ločljivost v mini velikosti

Z res minimalno spremembo kakovosti posnetega videa je tehnologija DOD Tech prva in edina, ki v načinu parkiranja uspe posneti celoten posnetek med vašo odsotnostjo v vozilu le z minimalnim zmanjšanjem kakovosti videa. Celotna noč na videu bo zavzela približno 10 GB . Manj kot 1/5 klasične velikosti datoteke.

visoka ločljivost - dod ls500w +

3. Časovni zamik

Ali parkirate več dni? Časovni zamik vam omogoča, da v nekaj minutah preverite vsebino dni. Kamera s časovnim zamikom posname slike (glede na nastavljeno hitrost sličic). Funkcija bo samodejno združila zajete fotografije v neprekinjen video. Zahvaljujoč temu si boste lahko v nekaj minutah ogledali zapis od npr. 24 ur . Primerno za spremljanje vozila med vašo daljšo odsotnostjo. Zato je namenjen zajemanju statičnih slik, zato se vozilo ne sme premikati.

časovni zamik - dod kamera


Izboljšan način parkiranja , ki se samodejno zažene 10 minut po izstopu iz vozila. Ko nadaljujete z vožnjo, se kamera v zanki preklopi nazaj v način snemanja. S senzorjem SONY STARVIS lahko uživate tudi v revolucionarnem nočnem pogledu za sprednjo kamero in celo v popolni temi. Pogoj je, da se kamera napaja preko avtomobilskega akumulatorja s pomočjo kompleta kablov za trajno vgradnjo v vozilo DOD DP4.

*Pogoj je posodobitev najnovejše vdelane programske opreme za fotoaparat.*

nadzor parkiranja - dod ls500w +


Certificirana videokamera za uporabo po vsej EU (tj. v Avstriji, Nemčiji in drugih državah članicah). Izpolnjujejo merila tehničnih standardov in se lahko uporabljajo v vozilu.

Sprednja kamera je opremljena s popolnoma novim senzorjem SONY STARVIS (Vidljivost zvezd ali vidnost v luči zvezd) IMX291, ki ponuja revolucionaren nočni način tudi v popolni temi!

dod avtomobilska kamera - sony starvis senzor

Tehnološko je to avtomobilska kamera »naslednje generacije« – z najnovejšimi tehnologijami (optika, mikročipi, funkcije), ki jih ponuja avtomobilski trg.


DOD LS500W+ je eden najboljših sistemov kamer z dvojno sprednjo in zadnjo kamero.

To je vaš varnostni sistem podnevi in ponoči 24 ur na dan.

Sprednjo kamero lahko pritrdite, kot zahteva priseska ali držalo za lepilo. Zadnja kamera s kompaktno velikostjo le 7,5 cm je pritrjena z držalom 3M z lepilnim trakom. Kabelska povezava med kamerami je dolga približno 5,5 m. DOD LS500W+ je mogoče priključiti na 12/24V napajalnik, tako da ga je možno uporabljati razen v avtomobilu tudi za druga vozila, tovorna vozila ali avtobuse. Sprednjo kamero je enostavno pritrditi tudi na vetrobransko steklo avtomobila s 3M lepilnim držalom, ki se enostavno pritrdi na kamero.

Podpora za kartico micro SD do 128 GB (približno 18 ur snemanja z obeh kamer - 9 ur za en kanal)

dvojna avtomobilska kamera dod ls500w +

Posnetek se snema z obema kamerama in v kombinaciji z visoko občutljivostjo ISO do 12800 , ki vam omogoča spremljanje okolice avtomobila tudi v slabih svetlobnih pogojih, je ta funkcija pomemben varnostni bonus pri spremljanju vašega avtomobila v času vaše odsotnosti.

Avtomobilska kamera podpira kartice micro SD do 128 GB (običajne kamere samo do 32 GB). V primeru nesreče, močnega zaviranja ali nagibanja avtomobila ima komplet kamer G-senzor funkcijo , ki ščiti datoteke v primeru trka. Prav tako v nujnih primerih omogoča uporabnikom, da ročno zaščitijo obstoječo datoteko s pritiskom na gumb "SOS". Komplet avtomobilskih kamer FULL HD z napredno tehnologijo WDR 2.0 je vaš zanesljiv spremljevalec na cestah.

Lastnosti izdelka:
  • Dvojni 1080p HD video snemanje
  • Razširjen obseg ISO do ISO 12800
  • Zaščita datotek G-senzorja
  • Funkcija SOS - funkcija zaklepanja
  • Nadzor parkiranja
  • Napredna tehnologija WDR 2.0
  • Ultra lahek objektiv z zaslonko f/1,6
  • Podpira 128 GB Micro SD kartico

Dvojno snemanje videa FULL HD 1080p
Pogled spredaj in zadaj vašega vozila je posnet v kakovosti 1080p v visoki ločljivosti FULL HD. Poleg tega je slika posneta z ultra širokim vidnim kotom 145° sprednje kamere in 140° zadnje kamere za popolno zaščito.
polna ločljivost HD - ls500w +
Razširjen obseg ISO do 12800

DOD LS500W+ ima nov senzor Sony STARVIS CMOS z izboljšano občutljivostjo ne le pri normalni osvetlitvi, ampak tudi v slabih svetlobnih pogojih. Izboljšan doseg poveča svetlost hitro premikajočih se predmetov ponoči. Kamera lahko zdaj zajame še več podrobnosti v ultra šibkih svetlobnih pogojih.
Razpon ISO 12800 - dod avtomobilska kamera
Napredna tehnologija WDR 2.0

Osupljiv video pri kateri koli svetlobi in uravnoteženi osvetlitvi v vseh pogojih. Naredi nočne posnetke svetlejše in zmanjša osvetlitev za doseganje najlepše slike.
wdr tehnologija - dod ls500w +
Velika zaslonka f/1,6, visoka zmogljivost pri šibki svetlobi
Velika zaslonka odraža količino svetlobe, ki pade na senzor pri fotografiranju. Večja kot je zaslonka (manjše število f), več svetlobe bo ujelo senzor kamere. Z najširšo zaslonko, ki je 66 % večja od konkurence na trgu, DOD kamere ustvarijo najbolj ostro sliko.
zaslonka objektiva - ls500w +
6G ostra steklena leča

6-elementna ostra leča, ki je izdelana iz šestih plasti stekla, zagotavlja osupljivo, čisto in nepopačeno sliko
6g steklena leča ls500w +
Širok zorni kot 145°

Zajem slike pri širokem kotu gledanja 145 ° za optimalno pokritost in jasnost. Sprednja kamera je opremljena z izjemno širokokotnim objektivom, ki poveča doseg snemanja, saj panoramski pogled na sprednji del vozila zajame vse strani brez popačenja (torej brez popačene slike).
145 stopinj širok kot - ls500w +
Nastavljiv polarizacijski filter - znatno zmanjša bleščanje. Omogoča boljše posnetke, boljši kontrast in kar je najpomembneje, bistveno zmanjša odboj svetlobe na vetrobranskem steklu, zato so posnetki bolj jasni in brez bleščanja.
polarizacijski filter - ls500w +
3'' širokozaslonski zaslon 16:9. Kamera ima velik širokozaslonski zaslon, ki zagotavlja jasno in dovolj veliko sliko, primerno za prikaz nastavitev in predvajanje videov neposredno na zaslonu kamere.
3-palčni zaslon - dod ls500w +
GPS procesor s hitrostjo 10 Hz

Integriran z najhitrejšim GPS-om s hitrostjo 10 Hz, ki beleži natančnejše podatke o lokaciji in hitrosti vozila. Omogoča snemanje poti na zemljevidu med gledanjem videoposnetkov v predvajalniku DOD. Trenutno najhitrejša posodobitev GPS, ki se uporablja v videokamerah.

gps procesor - dod ls500w +
DOD GPS predvajalnik V2.0
Nova različica DOD GPS Player 2.0 z izboljšanim uporabniškim vmesnikom je še z boljšo jasnostjo. Prikazuje FULL HD video posnetke s podatki v realnem času, kot so hitrost vozila, koordinate GPS, preobremenitev. Internetna povezava prikazuje trenutno lokacijo vozila na Google zemljevidih.
dod player - dod ls500w +
Zaznavanje radarja hitrosti
Sistem vas opomni, da ste blizu lokacije z omejeno hitrostjo in kjer je mogoče postaviti radar, tako da lahko upočasnite. Izogibajte se pastem in imejte svojo vožnjo vedno pod nadzorom.
* Trenutno sistem podpira naslednje države: ZDA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
radar hitrosti - dod ls500w +
Sinhronizacija časa in datuma

Samodejna kalibracija časa, neodvisno od ročne nastavitve časa. Z vgrajenim 10-kratnim GPS procesorjem lahko natančno umeri lokalni čas in ga samodejno shrani v pomnilnik fotoaparata.

sinhronizacija časa in datuma - ls500w +
Analiza poti
To je nova funkcija za izračun razdalje, časa in povprečne hitrosti vaše poti od točke A do točke B. Na podlagi podatkov iz analize poti lahko na primer najdete najkrajšo ali najhitrejšo pot do dela od doma. To je zelo ekonomičen in praktičen način za prihranek časa in porabe goriva.
analiza poti - ls500w +
Zaščita podatkov G-senzorja v primeru trka.

V nesreči, zaviranju v sili ali nagibanju avtomobila bo samodejno zaščitil vse shranjene in trenutne zapise. S to funkcijo datoteke ne bodo izbrisane ali prepisane, tudi če snemate v časovni zanki.

g-senzor - ls500w +
Ročno zaklepanje datotek - SOS zaščita

V nujnih primerih omogoča uporabnikom, da zaščitijo obstoječo datoteko z dolgim pritiskom na gumb "SOS", ki datoteko zadrži iz zanke snemanja in ščiti pred prepisovanjem z drugimi datotekami.

sos ročno zaklepanje datotek - ls500w +
Samodejno snemanje in izklop

Ko se vozilo zažene, bo kamera samodejno začela snemati. Ko ugasnete motor, se kamera samodejno izklopi brez pritiska na gumb.

samodejno nalaganje in vklop - ls500w +
Loop recording - Ciklično snemanje

Ko je prostor za shranjevanje na vstavljeni kartici microSD poln, lahko samodejno prepiše starejše datoteke z novimi, zato se datoteke nenehno znova brišejo.
zančno snemanje - ls500w +
Zaščita z geslom.

Ko nastavite geslo, lahko drugim preprečite brisanje vaših videoposnetkov ali fotografij.

zaščita z geslom - ls500w +
Podpira 128 GB Micro SD kartico

4x večja združljivost pomnilnika v primerjavi s starejšimi modeli fotoaparatov, podpira do 128 GB mikro SD z več kot 18 urami snemanja.

Podporna kartica do 128 GB - LS500W +
Specifikacije izdelka:
Ločljivost videa: sprednja kamera: 1920x1080 @ 30fps, zadnja kamera 1920x1080 @30fps
Senzor: SONY STARVIS CMOS senzor
Zaslon: 3" 16:9 TFT LCD zaslon
Širokokotna sprednja leča: 145°
Širokokotni zadnji objektiv: 140°
Sprednja zaslonka: f/1.6
Zadnja zaslonka: f/1.6
Občutljivost ISO: do ISO 12800
Video format: MOV
Snemalni medij: Micro SDHC / SDXC razreda 10 (do 128 GB)
Zvok: mikrofon in mono zvočnik (priložen)
Baterija: 3,7V 900mAh litijeva baterija
Vhodna moč: 5V 1,5A
Dimenzije sprednje kamere: 112 (D) * 71,9 (Š) * 36,4 (V) mm
Dimenzije zadnje kamere: 75,2 (D) * 26 (Š) * 38,8 (V) mm
Teža sprednje kamere: 145 g
Teža zadnje kamere: 41 g
Delovna temperatura -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Priloženi dodatki:

1x Profesionalna avtomobilska kamera DOD LS500W+
1x polarizacijski CPL filter
1x zadnja kamera z lepilnim držalom
1x priključni kabel z zadnjo kamero (5M)
1x Avtopolnilec 12-24V (podaljšek 4M)
1x držalo
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki