DVOJNA avtokamera z WiFi/GPS/ADAS/CLOUD z 2K + Parkirni način - G-NET GONQ

Koda artikla: 55-226 Imam vprašanje
Proizvajalec /
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 291,67 €
Cena vklj. z DDV 350,00 €
- +

Opis izdelka DVOJNA avtokamera z WiFi/GPS/ADAS/CLOUD z 2K + Parkirni način - G-NET GONQ

DVOJNA avto kamera z WiFi/GPS/ADAS/CLOUD z 2K + Parkirni način - G-NET GONQ, ima Sony Starvis senzor, WDR tehnologijo in 140° vidni kot. Zahvaljujoč tej avto kameri boste imeli posnetek vožnje pred vozilom, v vozilu in za njim . Sprednja kamera omogoča video ločljivost 2K , kamero, ki snema notranjost vozila, in kamero, nameščeno tako, da snema dogajanje za vozilom (kamera zadaj).

Zahvaljujoč visoki ločljivosti , senzorju Sony Starvis, tehnologiji WDR, kompresiji H.265 in širokemu vidnemu kotu do 140° (sprednja kamera) in 140° (zadnja kamera) bodo posnetki s kamere vrhunski in uporabni. tudi v slabih svetlobnih pogojih. Samoumevne so tudi druge funkcije, kot so snemanje v zanki, način parkiranja, GPS, senzor G ali podpora za kartice micro SDXC do 512 GB .

Edinstvena dvojna kamera FULL HD z zunanjo zadnjo kamero in sledenjem lokacije GPS v živo prek oblaka

Dvojna avtomobilska kamera GPS (spredaj/zadaj) z načinom parkiranja 2K + WIFI

Ekskluziven predvajalnik video datotek za PC - G-NET PC VIEWER

Po meri narejen predvajalnik posnetih video datotek za namizni računalnik z jasno postavitvijo in intuitivnim upravljanjem.

Ekskluziven predvajalnik video datotek za PC - GNET

Podpora v oblaku

»G-Syncloud« za sistem upravljanja voznega parka z lastno CLOUD tehnologijo za nadzor na daljavo. Zmogljivost pomnilnika presega omejitev pomnilniške kartice kamere na armaturni plošči.

podpora v oblaku - gnet avtomobilske kamere

VIDEO kako deluje storitev CLOUD

daljinsko spremljanje s kamero v oblaku

Oddajanje v živo - GPS sledenje v živo

Spremljajte obnašanje voznika in preverjajte stanje vozila v realnem času. Naša kamera na armaturni plošči je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Vedno imejte pregled nad tem, kje so vaša vozila, spremljajte promet in sledite voznikovi poti, ne da bi morali fizično preverjati voznike. Osnovna funkcija je sledenje motornemu vozilu, ne glede na to, ali gre za osebno ali tovorno vozilo. Če je vozilo na spletu, bo njegova trenutna lokacija prikazana na zemljevidu in lahko nadaljujete s sledenjem njegovi poti. Če je brez povezave, bo prikazana njegova zadnja znana lokacija. Ko začnete arhivirano vožnjo, lahko na zemljevidu vidite njeno gibanje. S podrobnim razporedom lahko vidite, ob kateri uri, na katerem kraju in točno določenem naslovu je bilo vozilo v tistem trenutku. Funkcija GEO FENCE za pošiljanje e-poštnega obvestila ob zapuščanju označenega območja (če voznik vozila slučajno zapelje izven načrtovane poti). Za uporabo funkcij je potreben nakup licence za sledenje prek oblaka. Preko oblaka si lahko ogledate tudi video posnetke z vožnje, kjer so podatki arhivirani. Pogoj je razpoložljiva internetna povezava (idealno preko mobilnega usmerjevalnika s podporo za SIM direktno na avtomobilski vžigalnik).

V OBLAKU imate na izbiro različne programe (brezplačne ali plačljive glede na prostor za shranjevanje ali podporo funkcijam).

prenos v živo - avto kamera

Visokokakovosten HDR

HDR je aktiviran, da odpravi zamegljenost luči med vožnjo in prikaže jasno kakovost snemanja v različnih svetlobnih pogojih. Uporaba HDR pri prehodu skozi temen tunel prilagodi odseve svetlobe v tunelu, tako da je slika jasno vidna. Pri prehodu skozi bleščečo pot je sončna svetloba pravilno prilagojena, da so okoliški predmeti videti ostri in nezamegljeni.

avto kamera - funkcija HDR

ADAS je sistem za pomoč pri varni vožnji za varno voznikovo okolje

FVSA – Alarm avtomobila, ki vozi pred vami. Ko je razdalja od stoječega vozila pred vami več kot 2 metra (to pomeni, da se je avto premaknil), se na LCD zaslonu s piskom prikaže ikona vozila.
FCWS - sistem za opozarjanje na čelni trk. Ko je razdalja med vozilom pred vami kratka, hitrost vozila pa visoka in se nenadoma močno zmanjša. Prikaže se opozorilna ikona za trčenje z opozorilom.
LDWS - Sistem za opozarjanje pred nenamerno menjavo voznega pasu. Če med vožnjo zapustite vozni pas, bo to prikazano z rumeno ali rdečo črto z opozorilnim zvokom. Obvestilo deluje samo, če je hitrost nad nastavljeno omejitvijo.

Točke zaznavanja voznega pasu, sprednji izhodi in opozorilne ikone za trčenje so vidne samo, ko je LCD zaslon aktiven. Nastavitve ADAS lahko nastavite šele po priključitvi GPS antene.

sistem avtomobilskih kamer adas

Kakovost v vsaki podrobnosti

Ta avto kamera uporablja najnaprednejše tehnologije in vse uporabljene komponente so zasnovane tako, da zagotavljajo najbolj jasno sliko in napredne funkcije, ki vas bodo zagotovo prepričale, da je to resnično unikat med avto kamerami.

dvojna avtomobilska kamera s spremljanjem v živo

Odličen vidni kot 140˚

Prevelik kot kamere pokvari sliko, kar povzroči stranske učinke, kot sta popačenje in popačenje slike. Ta kamera ima optimalen kot snemanja 140 stopinj za obe kameri.

Odličen kot snemanja 140 stopinj - avto kamere

Funkcija LBP za zaščito pred izpraznjenostjo akumulatorja vozila

Gre za inteligentno funkcijo Safe Guard , ki samodejno izklopi snemanje, ko napetost pade pod navedeno napetost in prekine napajanje, da zaščiti akumulator vozila. Nastavitve lahko izvajate neposredno iz specializiranega programa GNET PC VIEWER, napetost vozila pa lahko preverite na posnetem videu vozila.

Funkcija LBP za zaščito pred izpraznjenostjo akumulatorja vozila

Nova video kompresija H.265

Avtokamera je opremljena z novo kompresijo H.265, ki poskrbi za shranjevanje posnetkov v manjši velikosti. Posnetek, posnet v tej kompresiji, bo zavzel 30 % manj prostora na pomnilniški kartici , kakovost slike pa bo ostala ohranjena. Tako lahko pomnilniška kartica sprejme veliko več posnetkov v primerjavi s starejšim stiskanjem H.264.

gnet avtomobilska kamera - kompresija videa H.265

Prilagojena konfiguracija z uporabo APP v pametnem telefonu

Z aplikacijo za pametni telefon (iOS/Android) lahko posodobite vdelano programsko opremo in predvajate video ter konfigurirate različne nastavitve. Pametni telefon lahko povežete le s ključkom WiFi, povezanim s kamero.
*Če je funkcija CLOUD vklopljena, izklopite funkcijo IOT/WiFi

aplikacija za pametni telefon - wifi avto kamera

Senzor Sony STARVIS

Sony STARVIS je tehnologija osvetlitve ozadja slikovnih pik, ki se uporablja v slikovnih senzorjih CMOS za vrhunske kamere. Odlikuje ga visoka občutljivost in dosega visoko kakovost slike v vidni svetlobi, pa tudi na področjih, kjer bi kamera sicer morala uporabljati infrardečo osvetlitev. Z visoko zmogljivim senzorjem Sony STARVIS CMOS in velikim objektivom s 6 stekli lahko ta avtomobilska kamera samodejno poveča osvetlitev v temnih razmerah in tako posname jasne videoposnetke .

sony starvis senzor - gnet avtomobilska kamera

Zanesljiva priča nesreče

Zahvaljujoč vgrajenemu G-senzorju je avtokamera GONQ zanesljiv partner tudi v kriznih situacijah. Kamera samodejno zazna udarec in zaklene datoteko, da se ne izbriše samodejno. Takšna datoteka je shranjena v namenski mapi, kjer je ni mogoče izbrisati s funkcijo snemanja v zanki.

vgrajen G-senzor - avto kamera

ČASOVNI ZAMIK - ČASOVNA TRAKA

Funkcija časovnega zamika se samodejno uporabi pri vstopu v način parkiranja. Način časovnega zamika posname eno sličico na 1 sekundo, s čimer zmanjša velikost videa za dolgo časa, da posname vse, kar je potrebno med celotnim časom parkiranja.

kamera za avto s časovnim zamikom


Specifikacija:

Slikovni senzor: SONY Starvis (HDR)
Avdio vhod: Vgrajen mikrofon
Video kompresija: H.265
Kompresija zvoka: ADPCM
Sprednja kamera ločljivosti: QHD (2560 x 1440) / zadnja kamera: QHD (2560 x 1440)
Hitrost sličic Vse kamere: Maks. 30 FPS
3G/4G/usmerjevalnik (izbirno) Povežite se z withCLOUD™ prek telekomunikacijskega omrežja 3G/4G/usmerjevalnika
Wi-Fi (izbirno) Povežite se s pametnim telefonom GNET (iOS/Android) s ključkom Wi-Fi
Dnevnik dogodkov: udarec G-senzorja
Govorec: Da
Podpora za Micro SD do 512 GB
Zunanji GPS: sinhroniziran z Google zemljevidi, sledenje lokaciji in hitrosti
Vidni kot kamere spredaj: 140˚, zadaj: 140˚
Napajanje: DC 12V - 24V
Dovoljena vrednost toka priložene varovalke: 3A
Delovna temperatura: -10 ℃ ~ 70 ℃
Delovna vlažnost: 10~95%
Mere (ŠxVxG, mm) Prednja kamera: 116x56x32, Zadnja kamera (vključno z držalom): 44x38x28


Vsebina paketa:

1x sprednja kamera
1x zadnja kamera (kabel 6m)
1x 64GB micro SD kartica
1x GPS modul
1x wifi ključek
1x OBD napajalni kabel
1x montažni komplet z vijaki
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki