Timekettle WT2 Edge - slušalke za prevajanje z glasom Bluetooth

Koda artikla: 70-022 Imam vprašanje
novo popust Timekettle WT2 Edge - slušalke za prevajanje z glasom Bluetooth
Proizvajalec ČASOVNIK
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 233,33 €
Cena vklj. z DDV 280,00 € 320,00 €
- +

Opis izdelka Timekettle WT2 Edge - slušalke za prevajanje z glasom Bluetooth

Timekettle WT2 Edge - slušalke za prevajanje govora Bluetooth. Komunikacija v tujini bo za vas precej enostavna, ne glede na jezikovne ovire. Timekettle WT2 Edge je popolnoma edinstven prevajalec za dvosmerno glasovno prevajanje v realnem času na svetu, ki ga lahko kupite v naši spletni trgovini za prodajo. Brezžične slušalke z inteligentnim prevajalcem, ki prinašajo revolucijo v komunikaciji. Je prvi govoreči prevajalec na svetu z umetno inteligenco za udobno prevajanje v realnem času neposredno prek slušalk, torej brez potrebe po prevajanju neposredno prek pametnega telefona.

Timekettle WT2 Edge - Bluetooth glasovni prevajalec

Ta najboljši spletni prevajalec govora združuje najsodobnejši glasovni algoritem in tehnologijo strojnega prevajanja. je na pomemben in inovativen način redefinirala prevajalce ter svojim uporabnikom in podjetjem na trgu prinesla nove priložnosti. Elektronski prevajalec stavkov in besedil , ki bo spremenil vaš pogled na komunikacijo in potovanje po svetu, ne glede na to, kaj morate prevesti. Ne bo potreben dražji jezikovni tolmač ali Googlov prevajalec.

Prevajalec podpira prevajanje do 40 jezikov (vključno z različnimi 93 naglasi)

Seznam podprtih jezikov za prevod:

arabski, angleški, bolgarski, kitajski, češki, danski, finski, francoski, grški, hebrejski, hindujski, nizozemski, hrvaški, madžarski, indonezijski, japonski, kantonski (Hongkong), katalonski, korejski, malajski, nemški, norveški, poljski, portugalski, romunski, ruski, španski, slovaški, slovenski, švedski, italijanski, tamilski, teluški (Indija), tajski, turški, vietnamski itd.

V angleščini lahko izberete do 13 različnih naglasov , kot so (ZDA, Avstralija, Kanada, UK drugo..) Tudi v španščini lahko izberete do 20 različnih naglasov (Španija, ZDA, Dominikanska republika, Mehika, Venezuela in drugi..). ) tudi v arabščini imate na izbiro do 15 različnih naglasov , kot so (Združeni arabski emirati, Egipt, Izrael, Maroko in drugi..) Torej tudi angleško-španski ali nemško-španski prevajalec stavkov in besedil (glas) .

wt2 edge jezikovni prevajalec

WT2 Edge uporablja 15 strežnikov po vsem svetu za izjemno hitro prevajanje

wt2 edge - prevod svetovnih jezikov

V primerjavi s prejšnjim modelom WT2 Plus je novi WT2 Edge 33 % manjši in 46 % lažji

wt2 edge - revolucionarni jezikovni prevajalec

Način uporabe prevajalnika WT2 Edge je precej preprost, samo na svoj mobilni telefon naložite brezplačno dostopno aplikacijo "timekettle" (iOS, Android), seznanite s slušalkami prek povezave Bluetooth (min. različica Bluetooth 4.2 in novejše), nato pa oboje osebe vstavijo slušalko v uho in lahko takoj komunicirajo. Načelo komunikacije je, da govorite v svojem jeziku, druga oseba pa sliši prevod v slušalki v nastavljenem jeziku. Zato prava komunikacija iz oči v oči ne bo več težava. Revolucionarni prevajalec bo našel svojo uporabo na potovanjih, službenih potovanjih, obiskih mednarodnih trgovin ali hotelov ter ob mnogih drugih priložnostih, ko je komunikacija ovira.

wt2 edge - jezikovni prevod po vsem svetu

Predstavite se svetu!

Ko potujete v tujino, ni nič hujšega kot obtičati na neznani lokaciji brez možnosti učinkovite komunikacije. Z WT2 Edge nikoli ne boste v takšni situaciji, saj zagotavlja naravno komunikacijo v realnem času brez uporabe rok. Med potovanjem se potopite v lokalno kulturo, se odkrito izrazite in ustvarite pomembnejše povezave z ljudmi, ki jih srečate.

wt2 edge timekettle - udobno prevajanje govora

Takojšnja aktivacija - prevajalnik pripravljen za uporabo kadar koli

WT2 Edge je edinstven po svoji tehnologiji obdelave signalov, ki se razlikuje od drugih konkurentov na trgu. Za komunikacijo ni treba aktivirati telefona ali drugi osebi ni treba prenesti pametne aplikacije. Vse, kar potrebujete za komunikacijo, je, da oba položite brezžično slušalko v uho, WT2 pa bo poskrbel za udobno prevajanje.

wt2 edge - prevajalec timekettle

Inteligentni algoritem ON-THE-GO

Glavni algoritem omogoča komunikacijo tudi v najbolj hrupnem zunanjem okolju. S samodejnim zaznavanjem glasu in prevzemom signala WT2 zagotavlja popolno prostoročno komunikacijo v različnih jezikih . Komunikacija v tujini bo za vas lahka, ne glede na jezikovne ovire.

jezikovni prevod - timekettle wt2 edge

Dvojno zmanjševanje hrupa – vsaka posamezna beseda šteje!

Na podlagi algoritmov in zmanjševanja šuma omogoča WT2 Edge do 95-odstotno natančnost pri prevodu , zaradi česar je vaš pogovor s tujcem popolnoma naraven.

jezikovni prevod - glasovni prevajalec

Večjezična podpora z globalizacijo

WT2 Edge trenutno podpira 40 jezikov in 93 narečij , ki bodo dodani in posodobljeni v prihodnosti.

wt2 edge translator - jezikovna podpora

Dolga življenjska doba baterije - dlje, kot potrebujete!

WT2 Edge zagotavlja do 5 ur življenjske dobe baterije z enim polnjenjem, več kot 12 ur delovanja baterije z polnilno ohišjem - priklopna postaja in do približno 30 dni v stanju pripravljenosti.

timekettle wt2 plus

Primerjalna tabela prevajalcev:

prevajalnik prevajalnik

Lastnosti:

Odličen dizajn
Življenjska doba baterije do 12 ur
Samodejna povezava
Prevajanje v 40 jezikov in 93 naglasov za vsak jezik
Združljivo za iOS in Android
95% natančnost prevoda

Specifikacije:

Izdelek: WT2 Edge prevajalec
Proizvajalec: Timekettle
Barva: bela
Jezikovna podpora: 40
Število poudarkov: 93
Podpora: Bluetooth 4.2 in novejši (mobilna povezava prek aplikacije)
Polnjenje baterije: Lithium Polymer/90 minut
Življenjska doba baterije do 12 ur/za 4 polnjenja iz priključne postaje
Neprekinjeno prevajanje: 3 ure
Sistemska podpora: iOS 11.0 / Android 7.0 in novejši

Paket vsebuje:

2x Bluetooth slušalke
1x polnilna postaja
1x USB napajalni kabel
2x kavelj za ušesa
2x rezervni ušesni čepki (naušniki)

wt2 rob

Komentarji

Drugi izdelki