DOD RX400W - zrcalna kamera + GPS s podporo za kamero za vzvratno vožnjo

Koda artikla: 55-024 Imam vprašanje
Proizvajalec DOD
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 240,83 €
Cena vklj. z DDV 289,00 €
- +

Opis izdelka DOD RX400W - zrcalna kamera + GPS s podporo za kamero za vzvratno vožnjo

DOD RX400W - zrcalna kamera + GPS s podporo za kamero za vzvratno vožnjo​ lahko kupite na spletu po ugodni ceni. Izdelek na zalogi pripravljen za naročilo. Najboljši od najboljših. DOD RX400W - Rearview Mirror Camera z GPS (naslednik RX8W) ima vgrajen ultra hiter GPS procesor, ki je 10-krat hitrejši. Nadzorna tipkovnica ima preprosto in enostavno upravljanje v temi. Čas je, da določimo standard vitkosti avtomobilskih vzvratnih ogledal. Zato ima novi model iz te serije DOD RX400W 1 cm tanko zasnovo in je enostavno prilagodljiv na originalno vzvratno ogledalo. Nastavljiv kot objektiva je približno 60 % večji kot prej, kar omogoča nastavitev horizontalnega in navpičnega kota do 40 stopinj. DOD RX400W z večplastnim vakuumskim premazom površine ogledala je sposoben odstraniti bleščanje luči vozila za vami.

Avto kamere v vzvratnem ogledalu DOD RX400W z GPS-om s podporo za vzvratno kamero

dod rx400w s kamero za vzvratno vožnjo

Kamera v vzvratnem ogledalu je edinstvena predvsem zato, ker vam omogoča, da prek video vhoda povežete katero koli kamero za vzvratno vožnjo. Pri vzvratni prestavi (kamera za vzvratno vožnjo je priključena na vzvratne luči) se na LCD zaslonu prikaže slika kamere za vzvratno vožnjo (slika s te kamere se ne snema). Uporabite lahko katero koli kamero za vzvratno vožnjo, ki ima enak priključek za video vtičnico.

Vgrajen G-senzor za samodejni zagon zaščite datotek ob trku, zaviranju v sili ali ko je avto nagnjen, bo samodejno zaščitil vse trenutne in shranjene video datoteke. Zagotavlja video kakovost FULL HD z ločljivostjo do 1920x1080. Širok 140° vidni kot beleži dogodke pred vozilom in na obeh straneh, avtomatska kalibracija časa z uporabo GPS-a, HUD- kompas , HUD - prikaz hitrosti. Zagotovo boste cenili funkcijo GPS Loggerja, ki beleži vašo vožnjo (GPS lokacija, trenutna hitrost). Videoposnetke si lahko ogledate v računalniku s priloženo programsko opremo. Idealno za podjetja, ki nadzorujejo vozniško osebje ali profesionalne voznike itd. Kamero je mogoče priključiti na napajanje 12/24V , tako da je uporaba možna brez težav, ne samo v osebnem vozilu, ampak tudi v drugih vozilih, na primer tovornjakih ali avtobusih.

Ponujamo tudi model RX300W, ki v primerjavi z modelom RX400W nima GPS Loggerja (drugi parametri so enaki).

dod rx400w vzvratno ogledalo

Kamera ima večje območje gledanja in 4,3 -palčni širokozaslonski (16:9) zaslon zagotavlja širši zaslon za predvajanje videa. Tehnologija WDR omogoča prilagajanje svetlosti okolice, zato ustvarja svetlejše nočne posnetke in zmanjšuje močno svetlobo izpostavljenosti doseže najlepšo sliko. Ima funkcijo 3DNR - digitalno zmanjševanje šuma in ostro lečo šestih elementov, ki je sestavljena iz 6 plasti stekla in zagotavlja osupljivo jasno in nepopačeno sliko DOD RX400W ima velcro trak , ki je močnejši in zanesljivejši način pritrditve na originalno vzvratno ogledalo.

4,3'' 16:9 širokozaslonski LCD zaslon. Kamera ima velik širokozaslonski zaslon, ki zagotavlja jasno in dovolj veliko sliko, primerno za prikaz nastavitev in predvajanje video posnetkov neposredno na zaslonu kamere.

Kamera dod rx400w

Vgrajen 10-kratni GPS procesor, najnovejša tehnologija avtomobilskega GPS-a, zagotavlja natančno sledenje hitrosti vozila in izjemno hiter GPS položaj vaše vožnje v realnem času. Trenutno je to najhitrejša posodobitev GPS, ki se uporablja v avtomobilskih kamerah.

10 posodobitev GPS dod rx400w


Tipkovnica ima preprosto in enostavno upravljanje v temi. Inovativna LED vgravirana osvetlitev tipkovnice je enostavna za uporabo tudi brez luči v avtomobilu. Osvetlitev ozadja se samodejno izklopi po 10 sekundah. Praktično, udobno in elegantno.

Osvetljene tipke dod rx400w

Leča z nastavljivim kotom v katero koli smer. Leča z nastavljivim kotom DOD RX400W je približno 60 % večja kot prej, vodoravni in navpični kot pa je mogoče nastaviti do 40 stopinj. Ima celoten razpon kota gledanja za visoko izboljšanje sposobnosti fiksiranja na večini ogledal.

Nastavljiva leča dod rx400w


Ogledalo proti bleščanju. Pri nočni vožnji se od ogledala odseva svetloba, ki je moteča in vozniku zaslepi oči. DOD RX400W z večplastnim vakuumskim premazom površine ogledala je sposoben odstraniti bleščanje iz žarometov vozila za vami.

Proti bleščeče steklo dod rx400w

Podpora za vzvratno ali parkirno kamero. Ta izdelek podpira dodajanje vzvratne kamere. Za lastno varnost lahko kupite kamero za vzvratno vožnjo. Povratna slika je prikazana na 4,3-palčnem velikem zaslonu, tako da lahko enostavno vidite, kaj se dogaja zadaj, in tako zmanjša verjetnost poškodb.

Podpora za vzvratno kamero dod rx400w

Zmogljiva tehnologija WDR. Osupljiv video v kateri koli luči. Tehnologija WDR, dobro uravnotežena osvetlitev, ne glede na to, ali je sončen dan ali noč. Ustvari svetlejše slike in zmanjša močno osvetlitev svetlobe, da doseže najlepšo sliko.

WDR tehnologija dod rx400w

3DNR (Digital Noise Reduction) - Digitalno zmanjšanje šuma - zmanjša zrnato sliko v slabih svetlobnih pogojih. Sistem digitalnega zmanjševanja šuma lahko učinkovito zmanjša šum digitalnega signala, kadar je to potrebno, in zagotavlja čiste, naravne slike.

3d zmanjšanje količine dod rx400w

Nova različica DOD GPS Player 2.0 z izboljšanim uporabniškim vmesnikom je še bolj jasna. Prikazuje video posnetke FULL HD s podatki v realnem času, kot so hitrost vozila, koordinate GPS, preobremenitev itd. Ko je povezan z internetom, je trenutni položaj vozila prikazan na Google Zemljevidih.

DOD GPS predvajalnik 2.0Prikaz podrobnosti (vodni žig) na videu. Ko se zgodi nesreča ali drugi dogodki na cesti, vam ta funkcija omogoča takojšnje preverjanje lokacije vozila (koordinate GPS), hitrost vozila ali točen datum in čas snemanja. In to bo okrepilo verodostojnost dokazov pri dokazovanju odgovornosti.

vodni žig dod rx400w

Napredna 6G steklena leča - kombinacija šestih plasti stekla, je prefinjena 6G ostra leča. Zahvaljujoč natančni poti svetlobe zagotavlja osupljivo svetlo, jasno in nepopačeno sliko.

6 gramov Lens dod rx400w

Velcro trak. Tradicionalna namestitev s sponko ali gumijastimi konci pogosto izgubi elastičnost. Za močnejšo pritrditev je DOD RX400W opremljen z velcro trakom, ki je močnejši in zanesljivejši način pritrditve na originalno vzvratno ogledalo.

Velcro trak dod rx400w

Ultra tanek dizajn. Čas je, da določimo standard vitkosti avtomobilskih vzvratnih ogledal. DOD RX400W z 1 cm tanko zasnovo je prilagodljiv na originalno vzvratno ogledalo v vašem vozilu.

Kamera dod rx400w debeline 1 cm

Specifikacije izdelka:

Ločljivost videa: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @30fps, 1280x720 @60fps, 848x480 @30fps, 640x480 @30fps
Senzor: 3 milijona slikovnih pik 1/3 "CMOS
Široki kot: 140°
ISO: samodejne nastavitve
4,3" širok zaslon 16:9
Stisnjen video format - H.264
Pomnilniška kartica: zunanji Micro SDHC Class 10 (podpora do 32 GB)
Vgrajen mikrofon/zvočnik
Vgrajena baterija visoke zmogljivosti: 3,7V 320mAh
Napajanje: 5V 1,5A
Velikost: 8,5x31x1 cm
Teža: 304 g
Delovna temperatura: -20 °C ~ 65 °C

Vključeni dodatki:

1x Profesionalna avtomobilska kamera DOD RX400W
1x Avtopolnilec
1x video kabel za priklop vzvratne kamere
1x CD z DOD GPS predvajalnikom 2.0
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki