DOD RX300W - zrcalna kamera z vzvratno kamero

Koda artikla: 55-023 Imam vprašanje
Proizvajalec DOD
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 207,50 €
Cena vklj. z DDV 249,00 €
- +

Opis izdelka DOD RX300W - zrcalna kamera z vzvratno kamero

DOD RX300W - zrcalna kamera s podporo za kamero za vzvratno vožnjo lahko kupite na spletu po ugodni ceni. Izdelek na zalogi pripravljen za naročilo. Najboljši od najboljših. DOD RX300W ima 1 cm tanko zasnovo , zato je enostavno prilagodljiv na klasično vzvratno ogledalo. Nastavljiv kot objektiva je približno 60 % večji kot prej, kar omogoča nastavitev horizontalnega in navpičnega kota do 40 stopinj. DOD RX300W z večplastnim vakuumskim premazom površine ogledala je sposoben odstraniti bleščanje luči vozila za vami. Nadzorna tipkovnica ima preprosto in enostavno upravljanje v temi.

Avto kamera v vzvratnem ogledalu DOD RX300W s podporo za vzvratno kamero

dod rx300w s kamero za vzvratno vožnjo

Kamera v vzvratnem ogledalu je edinstvena predvsem zato, ker vam omogoča, da prek video vhoda povežete katero koli kamero za vzvratno vožnjo. Pri vzvratni prestavi (kamera za vzvratno vožnjo je priključena na vzvratne luči) se na LCD zaslonu prikaže slika kamere za vzvratno vožnjo (slika s te kamere se ne snema). Uporabite lahko katero koli kamero za vzvratno vožnjo, ki ima enak priključek za video vtičnico.

Vgrajen G-senzor za samodejni zagon zaščite datotek ob trku, zaviranju v sili ali ko je avto nagnjen, bo samodejno zaščitil vse trenutne in shranjene video datoteke. Zagotavlja video kakovost FULL HD z ločljivostjo do 1920x1080. Širok 140° vidni kot beleži dogajanje pred vozilom in na obeh straneh. Kamero lahko priključite na napajanje 12/24V , tako da je uporaba brez težav možna, ne samo v osebnem vozilu, ampak tudi v drugih vozilih, na primer tovornjakih ali avtobusih.

Ponujamo tudi model RX400W, ki ima v primerjavi z modelom RX300W funkcijo GPS Logger (ostali parametri so enaki).

dod rx300w vzvratno ogledalo

Kamera ima večje območje gledanja in 4,3 -palčni širokozaslonski (16:9) zaslon zagotavlja širši zaslon za predvajanje videa. Tehnologija WDR omogoča prilagajanje svetlosti okolice, zato ustvarja svetlejše nočne posnetke in zmanjšuje močno svetlobo izpostavljenosti doseže najlepšo sliko. Ima funkcijo 3DNR - digitalno zmanjševanje šuma in 6 - lementno ostro lečo , ki je sestavljena iz 6 plasti stekla in zagotavlja osupljivo jasno in nepopačeno sliko DOD RX300W ima velcro trak , ki je močnejši in zanesljivejši način pritrditve na originalno vzvratno ogledalo.


4,3'' 16:9 širokozaslonski LCD zaslon. Kamera ima velik širokozaslonski zaslon, ki zagotavlja jasno in dovolj veliko sliko, primerno za prikaz nastavitev in predvajanje video posnetkov neposredno na zaslonu kamere.

Kamera dod rx300w


Tipkovnica ima preprosto in enostavno upravljanje v temi. Inovativna LED vgravirana osvetlitev tipkovnice je enostavna za uporabo tudi brez luči v avtomobilu. Osvetlitev ozadja se samodejno izklopi po 10 sekundah. Praktično, udobno in elegantno.

Osvetljene tipke dod rx400w


Leča z nastavljivim kotom v katero koli smer. Leča z nastavljivim kotom DOD RX300W je približno 60 % večja kot prej, vodoravni in navpični kot pa je mogoče nastaviti do 40 stopinj. Ima celoten razpon kota gledanja za visoko izboljšanje sposobnosti fiksiranja na večini ogledal.

Nastavljiva leča dod rx400w


Ogledalo proti bleščanju. Pri nočni vožnji se od ogledala odseva svetloba, ki je moteča in vozniku zaslepi oči. DOD RX300W z večplastnim vakuumskim premazom površine ogledala je sposoben odstraniti bleščanje iz žarometov vozila za vami.

Proti bleščeče steklo dod rx400w

Podpora za vzvratno ali parkirno kamero. Ta izdelek podpira dodajanje vzvratne kamere. Za lastno varnost lahko kupite kamero za vzvratno vožnjo. Povratna slika je prikazana na 4,3-palčnem velikem zaslonu, tako da lahko enostavno vidite, kaj se dogaja zadaj, in tako zmanjša verjetnost poškodb.

Podpora za vzvratno kamero dod rx400w

Zmogljiva tehnologija WDR. Osupljiv video v kateri koli luči. Tehnologija WDR, dobro uravnotežena osvetlitev, ne glede na to, ali je sončen dan ali noč. Ustvari svetlejše slike in zmanjša močno osvetlitev svetlobe, da doseže najlepšo sliko.

WDR tehnologija dod rx400w

3DNR (Digital Noise Reduction) - Digitalno zmanjšanje šuma - zmanjša zrnato sliko v slabih svetlobnih pogojih. Sistem digitalnega zmanjševanja šuma lahko učinkovito zmanjša šum digitalnega signala, kadar je to potrebno, in zagotavlja čiste, naravne slike.

3d zmanjšanje količine dod rx400w

Prikaz podrobnosti (vodni žig) na videu. Ko se zgodi nesreča ali drugi dogodki na cesti, vam ta funkcija omogoča takojšen pregled točnega datuma in časa snemanja. In to bo okrepilo verodostojnost dokazov pri dokazovanju odgovornosti.

vodni žig dod rx400w

Napredna 6G steklena leča - kombinacija šestih plasti stekla, je prefinjena 6G ostra leča. Zahvaljujoč natančni poti svetlobe zagotavlja osupljivo svetlo, jasno in nepopačeno sliko.

6 gramov Lens dod rx400w

Velcro trak. Tradicionalna namestitev s sponko ali gumijastimi konci, ki pogosto izgubijo elastičnost. Za močnejšo pritrditev je DOD RX300W opremljen z velcro trakom, ki je močnejši in zanesljivejši način pritrditve na originalno vzvratno ogledalo.

Velcro trak dod rx400w

Ultra tanek dizajn. Čas je, da določimo standard vitkosti avtomobilskih vzvratnih ogledal. DOD RX300W z 1 cm tanko zasnovo je prilagodljiv na originalno vzvratno ogledalo v vašem vozilu.

Kamera dod rx400w debeline 1 cm

Specifikacije izdelka:

Ločljivost videa: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @30fps, 1280x720 @60fps, 848x480 @30fps, 640x480 @30fps
Senzor: 3 milijona slikovnih pik 1/3 "CMOS
Široki kot: 140°
ISO: samodejne nastavitve
4,3" širok zaslon 16:9
Stisnjen video format - H.264
Pomnilniška kartica: zunanji Micro SDHC Class 10 (podpora do 32 GB)
Vgrajen mikrofon/zvočnik
Vgrajena baterija visoke zmogljivosti: 3,7V 320mAh
Napajanje: 5V 1,5A
Velikost: 8,5x31x1 cm
Teža: 298 g
Delovna temperatura: -20 °C ~ 65 °C

Vključeni dodatki:

1x Profesionalna avtomobilska kamera DOD RX300W
1x Avtopolnilec
1x video kabel za povezavo kamere za vzvratno vožnjo
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki