DOD LS500W dvojna avtomobilska kamera FULL HD 1080P + GPS

Koda artikla: 55-038 Imam vprašanje
Proizvajalec DOD
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 300,00 €
Cena vklj. z DDV 360,00 €
- +

Opis izdelka DOD LS500W dvojna avtomobilska kamera FULL HD 1080P + GPS

DOD LS500W dvojna avtomobilska kamera FULL HD 1080P + GPS. Na voljo je s slikovnim senzorjem Sony STARVIS , stekleno lečo 6G in ISO do 12800 . DOD LS500W je ena prvih kamer DOD s kamero FULL HD 1080p , ki zagotavlja popoln video z neprimerljivo kakovostjo na obeh kanalih kamere s frekvenco snemanja 30 sličic na sekundo.

Zajame FULL HD 1080p HD video posnetke GPS 10Hz , razpolaga z načinom parkiranja in stiskanjem slike H.264 , datoteko MOV, podatkovnim tokom pribl. 15 Mbps za vsak kanal. Ena minuta pri ločljivosti 1080p 30fps videa z enega kanala je pribl. 110 MB. Podpira mikro SD do 128 GB.

ls500w avto kamera

Kamkorder ima tudi občutljivost ISO do 12800 za odlično snemanje pri šibki svetlobi in nočnih video posnetkov. Vgrajen GPS procesor 10 Hz omogoča voznikom, da zajamejo natančno hitrost in položaj. Pločevinko DOD LS500W enostavno upravljate s tipkami in preglednim 2,7" LCD zaslonom . Meni fotoaparata je v slovaškem jeziku.

Model fotoaparata DOD LS500W v primerjavi z modelom DOD RC500S je opremljen z LCD 2,7" litijevo baterijo s kapaciteto 180mAh (DOD RC500S ima super kondenzator). Po drugi strani ima DOD RC500S funkcijo WiFi povezljivost preko aplikacije na vaš pametni telefon ali tablico in polarizacijski filter CPL Drugi parametri in lastnosti kamer DOD LS500W in RC500S so enaki.

Komplet kamer ima širokokotno lečo do 145 ° sprednjo kamero in 140 ° zadnjo kamero , ki vam omogoča resnično širokokoten pogled okoli vašega avtomobila, ki se približuje parametrom ribjega očesa. Uporaba zadnje kamere je neobvezna, sprednja kamera se lahko uporablja tudi ločeno . Kar zadeva izključno optične parametre, je DOD LS500W enakovreden DOD RC500S (in obratno). Obstaja tudi možnost 180-stopinjskega obračanja slike za sprednjo in zadnjo kamero (kamero je mogoče namestiti "na glavo"). Vgrajena litijeva baterija s kapaciteto 180 mAh.

Certificirana videokamera za uporabo po vsej EU (tj. v Avstriji, Nemčiji in drugih državah članicah). Izpolnjujejo merila tehničnih standardov in se lahko uporabljajo v vozilu.

Sprednja kamera je opremljena s popolnoma novim senzorjem SONY STARVIS (Vidljivost zvezd ali vidnost v luči zvezd) IMX291, ki ponuja revolucionaren nočni način tudi v popolni temi!

Sony starvis senzor dod kamera

Tehnološko je to avtomobilska kamera »naslednje generacije« – z najnovejšimi tehnologijami (optika, mikročipi, funkcije), ki jih ponuja avtomobilski trg.

DOD LS500W je eden najboljših sistemov kamer z dvojno sprednjo in zadnjo kamero.

To je vaš zaščitni sistem podnevi in ​​ponoči 24 ur na dan.

Sprednjo kamero lahko pritrdite, kot zahteva priseska ali držalo za lepilo. Zadnja kamera s kompaktno velikostjo le 7,5 cm je pritrjena z držalom 3M z lepilnim trakom. Kabelska povezava med kamerami je dolga približno 5,5 m. DOD LS500W je mogoče priključiti na 12/24V napajalnik, tako da ga je možno uporabljati razen v avtomobilu tudi za druga vozila, tovorna vozila ali avtobuse. Sprednjo kamero je enostavno pritrditi tudi na vetrobransko steklo avtomobila s 3M lepilnim držalom, ki se enostavno pritrdi na kamero.

Podpora za micro SD kartice do 128 GB (približno 18 ur snemanja z obeh kamer - 9 ur za en kanal)

dod dvojna avtomobilska kamera z GPS

Posnetek se snema z obema kamerama in v kombinaciji z visoko občutljivostjo ISO do 12800 , ki vam omogoča spremljanje okolice avtomobila tudi v slabih svetlobnih razmerah, je ta funkcija pomemben varnostni bonus pri spremljanju vašega avtomobila v času vaše odsotnosti. Velika prednost je izboljšan sistem parkirnega načina nove generacije, ki bo začel snemati 15 sekund preden zazna gibanje. To bo zagotovilo, da boste imeli zapis o dogajanju od začetka do konca iz obeh kamer pred in za vozilom. Ko nadaljujete z vožnjo, kamera preklopi nazaj na snemanje v načinu zanke.

Vodilni na trgu varnosti in nadzora avtomobilov

Parkirni modd za dod kamere

Kamkorder podpira kartice micro SD do 128 GB (standardne kamere do 32 GB). V primeru nesreče, močnega zaviranja ali nagibanja avtomobila ima komplet kamer funkcijo G senzorja, ki ščiti datoteke pred udarci. Prav tako lahko uporabniki v nujnih primerih ročno zaščitijo obstoječo datoteko z dolgim ​​pritiskom na gumb "SOS". Komplet avtomobilskih kamer FULL HD z napredno tehnologijo WDR 2.0 in WiFi povezljivostjo je vaš zanesljiv spremljevalec na cestah.

Lastnosti izdelka:
  • Dvojni 1080p HD video snemanje
  • Razširjeno območje ISO na ISO 12800
  • G-senzor zaščita datotek
  • Funkcija SOS - Funkcija zaklepanja
  • Nadzor parkiranja
  • Napredna tehnologija WDR 2.0
  • Ultra lahek objektiv z zaslonko f/1,6
  • Podpira 128 GB Micro SD kartice
Dvojno snemanje videa FULL HD 1080p
Pogled spredaj in od zadaj vašega vozila je posnet v kakovosti 1080p v visoki ločljivosti FULL HD. Poleg tega je slika posneta pod ultra širokim vidnim kotom 145° sprednje kamere in 140° zadnje kamere za popolno zaščito.
Ls500w kamera polne ločljivosti HD
Razširjen obseg ISO do 12800
DOD LS500w ima nov senzor Sony STARVIS CMOS z izboljšano občutljivostjo ne le pri normalni osvetlitvi, ampak tudi v slabih svetlobnih pogojih. Izboljšan doseg poveča svetlost hitro premikajočih se predmetov ponoči. Kamera lahko zdaj zajame še več podrobnosti v ultra šibkih svetlobnih pogojih.
Ls500w kamera iso 12800
Napredna tehnologija WDR 2.0
Osupljiv video pri kateri koli svetlobi in uravnoteženi osvetlitvi v vseh pogojih. Naredi nočne posnetke svetlejše in zmanjša osvetlitev za doseganje najlepše slike.
ls500w kamera wdr tehnologija
Velika zaslonka f/1,6, visoka zmogljivost pri šibki svetlobi
Velika zaslonka odraža količino svetlobe, ki pade na senzor pri fotografiranju. Večja kot je zaslonka (manjše število f), več svetlobe bo ujelo senzor kamere. Z najširšo zaslonko, ki je 66 % večja od konkurence na trgu, DOD kamere ustvarijo najbolj ostro sliko.
Ls500w sprednja in zadnja zaslonka f/1.6
6G ostra steklena leča
6-elementna ostra leča, ki je izdelana iz šestih plasti stekla, zagotavlja osupljivo, čisto in nepopačeno sliko.
Ls500w kamera 6g steklena leča
Široki kot 145°
Zajem slike pri širokem kotu gledanja 145 ° za optimalno pokritost in jasnost. Sprednja kamera je opremljena z izjemno širokokotnim objektivom, ki poveča doseg snemanja, saj panoramski pogled na sprednji del vozila zajame vse strani brez popačenja (torej brez popačene slike).
Ls500w širokokotni pogled
Nadzor parkiranja
S tem nadzorom parkiranja boste zadovoljni tudi, ko parkirate in pustite avto. Izboljšan način parkiranja , ki se samodejno zažene 10 minut po izstopu iz vozila. Ko nadaljujete z vožnjo, se kamera v zanki preklopi nazaj v način snemanja. S senzorjem SONY STARVIS lahko uživate tudi v revolucionarnem nočnem pogledu za sprednjo kamero in celo v popolni temi.
Ls500w nadzor parkiranja
V primeru zaznavanja gibanja sprednje ali zadnje kamere ali ob trku začne snemati video in zaklene datoteko. Kamkorder začne snemati 15 sekund, preden zazna gibanje ali udarec, kar zagotavlja, da boste imeli zapis o dogajanju od začetka do konca. Pogoj je, da se kamera napaja preko avtomobilskega akumulatorja s pomočjo kompleta kablov za trajno vgradnjo v DOD DP4.
GPS procesor s hitrostjo 10 Hz
Integriran z najhitrejšim GPS-om s hitrostjo 10 Hz, ki beleži natančnejše podatke o lokaciji in hitrosti vozila. Omogoča snemanje poti na zemljevidu med gledanjem videoposnetkov v predvajalniku DOD. Trenutno najhitrejša posodobitev GPS, ki se uporablja v videokamerah.
Ls500w avto dvr GPS procesor
DOD GPS predvajalnik V2.0
Nova različica DOD GPS Player 2.0 z izboljšanim uporabniškim vmesnikom je še z boljšo jasnostjo. Prikazuje FULL HD video posnetke s podatki v realnem času, kot so hitrost vozila, koordinate GPS, preobremenitev. Internetna povezava prikazuje trenutno lokacijo vozila na Google zemljevidih.
dod gps predvajalnik 2.0
Zaznavanje radarja hitrosti
Sistem vas opomni, da ste blizu lokacije z omejeno hitrostjo in kjer je mogoče postaviti radar, tako da lahko upočasnite. Izogibajte se pastem in imejte svojo vožnjo vedno pod nadzorom.
* Trenutno sistem podpira naslednje države: ZDA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Sinhronizacija časa in datuma
Samodejna kalibracija časa, neodvisno od ročne nastavitve časa. Z vgrajenim 10-kratnim GPS procesorjem lahko natančno umeri lokalni čas in ga samodejno shrani v pomnilnik fotoaparata.
Analiza poti
To je nova funkcija za izračun razdalje, časa in povprečne hitrosti vaše poti od točke A do točke B. Na podlagi podatkov iz analize poti lahko na primer najdete najkrajšo ali najhitrejšo pot do dela od doma. To je zelo ekonomičen in praktičen način za prihranek časa in porabe goriva.
G-senzor zaščita pred udarci
V nesreči, zaviranju v sili ali nagibanju avtomobila bo samodejno zaščitil vse shranjene in trenutne zapise. S to funkcijo datoteke ne bodo izbrisane ali prepisane, tudi če snemate v časovni zanki.
Ročno zaklepanje datotek - SOS zaščita
V nujnih primerih omogoča uporabnikom, da zaščitijo obstoječo datoteko z dolgim ​​pritiskom na gumb "SOS", ki datoteko zadrži iz snemalne zanke in ščiti pred prepisovanjem z drugimi datotekami.
Samodejno snemanje in izklop
Ko se vozilo zažene, bo kamera samodejno začela snemati. Ko ugasnete motor, se kamera samodejno izklopi brez pritiska na gumb.

Loop recording - Ciklično snemanje
Ko je prostor za shranjevanje na vstavljeni kartici microSD poln, lahko samodejno prepiše starejše datoteke z novimi, tako da se datoteke nenehno znova brišejo.

Zaščita z geslom.
Ko nastavite geslo, lahko drugim preprečite brisanje vaših videoposnetkov ali fotografij.
Podpira 128 GB Micro SD kartice
4x večja združljivost pomnilnika v primerjavi s starejšimi modeli fotoaparatov, podpira do 128 GB mikro SD z več kot 18 urami snemanja.
Specifikacije izdelka:
Ločljivost videa: sprednja kamera: 1920x1080 @ 30fps, zadnja 1920x1080 @30fps
Senzor: SONY STARVIS CMOS senzor
Širokokotna sprednja leča: 145°
Širokokotna zadnja leča: 140°
Sprednja zaslonka: f/1.6
Zadnja zaslonka: f/1.6
Občutljivost ISO: do ISO 12800
Video format: MOV
Snemalni medij: Micro SDHC/SDXC Class 10 (do 128 GB)
Zvok: mikrofon in mono zvočnik (priložen)
Baterija: 3,7V 180mAh litijeva baterija
Vhodna moč: 5V 1,5A
Dimenzije sprednje kamere: 112,6 (D) * 61,5 (Š) * 33,4 (V) mm
Dimenzije zadnje kamere: 75,2 (D) * 26 (Š) * 38,8 (V) mm
Teža sprednje kamere: 110 g
Teža zadnje kamere: 41 g
Delovna temperatura -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Priloženi dodatki:

1x Profi avto kamera za DOD LS500W
1x zadnja kamera z lepilnim držalom
1x povezovalni kabel na zadnjo kamero (5M)
1x avtomobilski polnilnik 12-24V (4M podaljšek)
1x držalo
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki