DOD LS470W+ Avto kamera - premium model

Koda artikla: 55-022 Imam vprašanje
Proizvajalec DOD
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 274,17 €
Cena vklj. z DDV 329,00 €
- +

Opis izdelka DOD LS470W+ Avto kamera - premium model

DOD LS470W+ Avto kamera - premium model , ki ga lahko kupite na spletu po ugodni ceni. Izdelek na zalogi pripravljen za naročilo. Full HD, GPS zapisovalnik do 10-krat hitrejšega posodabljanja, 150° vidni kot, 7G steklena leča, ISO do 12800, WDR 2.0.

Model kamere DOD LS470W + je v primerjavi z modelom DOD LS470W opremljen s polarizacijskim filtrom, baterijo s kapaciteto 650mAh (življenje baterije do 3 ure), večjim zaslonom 3,0 ". Ostali parametri in značilnosti kamer in DOD LS470W LS470W + so enaki.

Modeli Avto DVR DOD LS470W LS470W+ in trenutno predstavljajo najboljše iz sodobne ponudbe vseh črnih skrinjic v avtomobilih na svetovnem trgu. To je dokazano ne samo   uporabljene tehnologije, vendar zgoraj   zadovoljstvo voznikov, ki aktivno uporabljajo te kamere. Njihova cena je razmeroma višja, vendar ponuja tehnično dovršenost in izdelavo zapisov, ki jih je mogoče dejansko uporabiti tudi ob dokazih o nesrečah. Pri teh kamerah se vam zagotovo zgodi, da ne morete prebrati registrskih tablic vozila, ki vam bodo nekako škodile, ali ogrožale. Avtokomora, certificirana za uporabo po vsej EU (npr. v Avstriji, Nemčiji in drugih državah članicah).   Izpolnjuje merila tehničnih standardov in se lahko uporablja v vozilih.


Absolutna novost DOD LS470W + ima senzor Sony Exmor z novo napredno tehnologijo WDR 2.0, ki poveča občutljivost na svetlobo do ISO 12800 (DOD LS460W samo pri 3200). Opremljen je z novo 150° širokokotno sliko brez popačenja (DOD LS460W 140° vidni kot). 7G steklena leča - kombinacija sedmih plasti stekla, ki zagotavlja neverjetno svetlo, jasno in nepopačeno sliko (DOD LS 460W - 6G steklena leča). Ima GPS 10x hitrostni procesor, najhitrejša avtomobilska GPS tehnologija zagotavlja natančno sledenje hitrosti vozila in ultra hiter GPS položaj vašega potovanja (DOD LS460W - 5x GPS Speed ​​Processor). Kamera bo dobila popolnoma novo preoblikovano in izboljšano programsko opremo za osebni računalnik - DOD GPS Player 2.0 (DOD LS460W - DOD GPS 1.6 predvajalnik). Parkiranje je dodan funkcijski način - spremljanje med parkiranjem, med katerim bo kamera zaznala gibanje pred kamero in samodejno zabeležila sestavljeno.

  Novi prvak šele prihaja - kamera DOD LS470W + !!!

dod ls470w promo +

Kamera je enostavno pritrjena na vetrobransko steklo s pomočjo priseske z držalom, ki se enostavno pritrdi na kamero. Vgrajen G-senzor za samodejno zaščito zagonskih datotek ob trku, zaviranju v sili ali nagibanju avtomobila bo samodejno zaščitil vse trenutne in shranjene video datoteke. Zagotovite vam video kakovost FULL HD z ločljivostjo do 1920 x 1080. Ima velik 3,0-palčni TFT LCD 16: 9 zaslon za enostavno gledanje in nastavitve videa. Široka slika kota gledanja 150 ° , snemanje ceste naprej in ob straneh, samodejno umerjanje časa z uporabo GPS-a, prikaz kompasa HUD, prikaz hitrosti HUD . cenite funkcijo zapisovalnika GPS , tako da posnamete videoposnetek vaše vožnje (lokacija GPS, trenutna hitrost) , boste lahko gledali na vašem računalniku s priloženo programsko opremo. Idealno za podjetja za nadzor vozniškega osebja profesionalnih voznikov itd.   Kamero je mogoče priključiti na napajanje 12/24V , zato je uporaba možna brez težav, razen na primer avtomobilov in drugih vozil. tovornjakov ali avtobusov. Meni fotoaparata je na voljo tudi v slovaškem jeziku.

Polarizacijski filter - znatno zmanjša odsevni bleščanje. Omogoča izboljšane slike, boljši kontrast in kar je najpomembneje, občutno zmanjša odseve na vetrobranskem steklu, zato so slike jasnejše in brez bleščanja.

polarizacijski filter DOD LS470W +

Visoka 650mAh baterija (200mAh LS470W DOD) do 3xnásobná zato večja vzdržljivost v primerjavi z DOD LS470W. V odsotnosti napajanja poveča nadzor (način parkiranja) in s tem zagotavlja večjo zaščito.

visoko zmogljiva baterija 650mAh DOD LS470W +

3 '' 16: 9 širokozaslonski zaslon (DOD LS470W 2,7 "zaslon). Kamera ima velik širokozaslonski zaslon, ki zagotavlja jasno in dovolj veliko sliko, primerno za nastavitve prikaza in predvajanje videoposnetkov neposredno na zaslonu fotoaparata.

3-palčni zaslon dod ls470w +

DOD LS470W + zdaj podpira ultra visok ISO 12.800. razširjen razpon poveča jasnost hitro premikajočih se predmetov ponoči. Fotoaparat lahko zdaj posname še več podrobnosti v ultra šibkih svetlobnih pogojih.

ISO 12800 dod ls470w

Objektiv z veliko zaslonko F1.6 – večja kot je zaslonka, večja je zmogljivost pri šibki svetlobi! Senzor Sony Exmor izboljšuje sposobnost prenosa svetlobe v slabih svetlobnih razmerah, kar vam omogoča, da zajamete osupljivo globinsko ostrino in odličen nočni vid.

Zaslonka objektiva F1.6 dod ls470w

Vgrajen GPS procesor z 10-kratno hitrostjo, najnovejša tehnologija samodejnega GPS-a, ki zagotavlja natančno sledenje hitrosti vozila in izjemno hiter GPS položaj vašega potovanja v realnem času. Trenutno najhitrejša posodobitev, ki se uporablja v GPS Autochambers.

10 Posodobitev GPS dod ls470w

Nova različica DOD GPS Player 2.0 izboljšave uporabniškega vmesnika so še jasnejše. Prikaže video posnetek Full HD s podatki v realnem času, kot so hitrost vozila, GPS, zastoji itd. Z internetom prikazuje trenutni položaj vozila na Google Zemljevidih.

dod GPS predvajalnik 2.0

Oglejte si podatke (vodni žig) neposredno v videoposnetku. V nesreči ali drugih dogodkih na cesti vam omogoča, da takoj preverite lokacijo vozila (GPS koordinate), hitrost vozila ali točen datum in čas posnetka. Kar bo okrepilo verodostojnost dokazov za dokazovanje odgovornosti.

Vodni žig dod ls470w

Napredna steklena leča 7G – kombinacija sedmih plasti stekla, prefinjena 7G ostra leča, ki zagotavlja neverjetno svetlo, jasno in nepopačeno sliko.

7 g steklena leča dod ls470w +

150° širok vidni kot. Kamera je opremljena predvsem s širokokotnim objektivom, ki povečuje obseg snemanja videa kot   panoramski pogled na sprednji del vozila, ki ga zasedajo vse strani brez popačenja (tj. brez popačene slike).

150 ultra širokokotnih dod ls470w +

Analiza poti je nova funkcija za izračun razdalje, časa in povprečne hitrosti vašega potovanja od točke A do točke B. Na podlagi analize poti lahko na primer določite najkrajšo ali najhitrejšo pot od doma do službe. . To je zelo ekonomičen in praktičen način za prihranek časa in porabe goriva.

analiza poti dod ls470w +

Nova napredna tehnologija WDR 2.0 - osupljiv video v vseh svetlobnih pogojih in uravnoteženi izpostavljenosti vsem vremenskim razmeram. Ustvari svetlejše nočne posnetke in zmanjša izpostavljenost močni svetlobi, da doseže najlepšo sliko.

WDR tehnologija dod LS 470 vatov +

Čas samodejne kalibracije, neodvisen čas ročne nastavitve. z zgrajeno   10-kratni GPS procesor lahko navede točen lokalni čas in ga samodejno kalibrira shranjeno kamero.

HUD kompas dod ls470w +

Prikaz hitrosti in kompasa HUD. Naprava lahko nakazuje smer, v katero se premikate. Poleg 10-krat hitrejše posodobitve GPS, ki zagotavlja natančno spremljanje dejanske hitrosti vozila.

Zaslon DOD LS470W + HUD

Zaščita podatkov G-senzorja ob udarcu. Udar, zaviranje v sili ali nagibanje avtomobila bodo samodejno zaščitili vse trenutne in shranjene video datoteke. S to funkcijo pomembne datoteke ne bodo izbrisane ali prepisane pri snemanju v časovnem prelomu.
g-senzor + dod ls470w
Ročna zaščita SOS. V nujnih primerih omogoča uporabnikom, da zaščitijo obstoječo datoteko z dolgotrajnim pritiskom na "SOS", da ohranite datoteko pred snemalnimi zankami in preprečite prepisovanje drugih datotek.
SOS ročna zaščita dod ls470w +
Nadzor med parkiranjem. Obrnite to funkcijo s stalnim napajanjem in kamera bo zaznala premikanje predmetov pred kamero. Ko kamera oceni, da se sprednji del vozila ne premika, samodejno izklopi snemanje videa. To je uporabno za zaščito pred poškodbami vozila, krajo stvari.
nadzor parkiranja dod ls470w +

Specifikacije izdelka:


Ločljivost videa: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @30fps, 1280x720 @60fps, 848x480 @30fps, 640x480 @30fps
Senzor SONY Exmor CMOS
Širokokotni objektiv: 150° ultra širokokotni objektiv
Zaslonka objektiva: F 1,6
ISO: do 12800
LCD zaslon: 3,0" 16: 9 široki zaslon
Video format: H.264 MOV
Podpira pomnilniško kartico Micro SDHC Class 10 (podpira do 32 GB)
Avdio: Vgrajen mikrofon/zvočnik
Baterija: Vgrajena zmogljiva litijeva baterija 3,7 V 650 mAh
Napajanje: 5V 1A
Dimenzije: 112 (V) x 71,9 (Š) x 39,2 (V) mm
Teža: 140 g

Vključeni dodatki:

1x Profi kamera za avto DOD LS470W +
1x Avtopolnilec
1x držalo
1x priseska
1x CPL filter
1x CD z DOD GPS predvajalnikom 2.0
1x priročnik v angleščini

Komentarji

Drugi izdelki