DOD LS470W avto DVR - vrhunski model

Koda artikla: 55-021 Imam vprašanje
Proizvajalec DOD
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 232,50 €
Cena vklj. z DDV 279,00 €
- +

Opis izdelka DOD LS470W avto DVR - vrhunski model

DOD LS470W avto DVR - vrhunski model avtomobilske kamere, ki jo lahko kupite na spletu po ugodni ceni. Izdelek na zalogi pripravljen za naročilo.​ FULL HD, GPS zapisovalnik 10x hitrejše posodobitve, 150° vidni kot, 7G steklena leča, ISO do 12800, WDR 2.0.

Model kamere DOD LS470W je neposredni naslednik DOD LS460W (najboljši avtosnemalnik leta 2015) in trenutno predstavlja najboljšo sodobno ponudbo avtomobilskih kamer v avtomobilih na svetovnem trgu. To dokazuje ne le uporabljena tehnologija, temveč predvsem zadovoljstvo voznikov, ki aktivno uporabljajo to kamero. Njegova cena je razmeroma višja, vendar ponuja vrhunsko tehnologijo in ustvarja zapise, ki se dejansko lahko uporabljajo tudi kot dokaz nesreč. S to kamero ste lahko prepričani, da lahko vedno preberete registrsko tablico vozila, ki je poškodovalo ali ogroža vaše vozilo. Izpolnjuje merila tehničnih standardov in se lahko uporablja v vozilu.

Absolutna novost DOD LS470W   v primerjavi s starejšim modelom DOD LS460W razpolaga s senzorjem Sony Exmor z novo napredno tehnologijo WDR 2.0, ki poveča občutljivost na svetlobo do ISO 12800 (DOD LS460W samo do 3200). Opremljen je z novim 150° širokokotnim brez kakršnih koli popačenj (DOD LS460W 140° kotom). 7G steklena leča - kombinacija sedmih plasti stekla, zagotavlja osupljivo svetlo, jasno in nepopačeno sliko (DOD LS 460W - 6G steklena leča). Ima 10x Speed ​​GPS procesor, najhitrejša avtomobilska GPS tehnologija zagotavlja natančno sledenje hitrosti vozila in ultra hiter GPS položaj na vašem potovanju (DOD LS460W - 5x Speed ​​GPS procesor). Kamera je opremljena s popolnoma novo preoblikovano in izboljšano programsko opremo za osebni računalnik - DOD GPS 2.0 predvajalnik (DOD LS460W - DOD GPS 1.6 predvajalnik). Dodana je bila tudi funkcija The Parking mode - spremljanje med parkiranjem, ko bo kamera zaznala premikanje predmetov pred kamero in samodejno posnela zapise.

  Novi prvak prihaja prav zdaj - kamera DOD LS470W !!!

dod ls470w promo

Kamero je mogoče enostavno pritrditi na vetrobransko steklo s pomočjo priseske z držalom, ki jo je mogoče enostavno pritrditi na kamero. Vgrajen G-senzor za samodejni zagon zaščite datotek ob trku, zaviranju v sili ali ko je avtomobil nagnjen, bo samodejno zaščitil vse trenutne in shranjene video datoteke. Zagotavlja video kakovost FULL HD z ločljivostjo do 1920x1080. Ima 2,7-palčni TFT LCD 16: 9 zaslon za enostavno gledanje in nastavitve videa. Širok 150° vidni kot beleži dogodke pred vozilom in na obeh straneh, avtomatsko umerjanje časa z uporabo GPS-a, HUD prikazovalnika kompasa , Prikaz hitrosti HUD . Zagotovo boste cenili funkcijo GPS Loggerja, zapis vaše vožnje (lokacija GPS, trenutna hitrost). Videoposnetke si lahko ogledate na računalniku s priloženo programsko opremo. Idealno za podjetja za nadzor voznega osebja ali strokovnjakov vozniki itd . Kamero je mogoče priključiti na napajanje 12/24V , tako da je uporaba brez težav možna, ne samo v osebnem vozilu, ampak tudi v drugih vozilih, na primer tovornjakih ali avtobusih.

DOD LS470W zdaj podpira izjemno visoko občutljivost ISO 12800. Razširjen obseg poveča jasnost hitro premikajočih se predmetov ponoči. Kamera lahko zdaj zajame več podrobnosti v ultra šibkih svetlobnih pogojih.

ISO 12800 dod ls470w

Objektiv z veliko zaslonko F1.6 – večja kot je zaslonka, močnejše je delovanje pri šibki svetlobi! Senzor Sony Exmor izboljša sposobnost prenosa svetlobe v slabih svetlobnih pogojih, kar vam omogoča, da zajamete osupljivo globino ostrine in odličen nočni vid.

Objektiv F1.6 dod ls470w

Vgrajen 10-kratni GPS procesor, najnovejša tehnologija avtomobilskega GPS-a, zagotavlja natančno sledenje hitrosti vozila in izjemno hiter GPS položaj vaše vožnje v realnem času. Trenutno je to najhitrejša posodobitev GPS, ki se uporablja v avtomobilskih kamerah.

10 posodobitev GPS dod ls470w

2,7'' 16:9 širokozaslonski LCD zaslon. Kamera ima velik širokozaslonski zaslon, ki zagotavlja jasno in dovolj veliko sliko, primerno za prikaz nastavitev in predvajanje video posnetkov neposredno na zaslonu kamere.

2,7 "LCD zaslon

Nova različica DOD GPS Player 2.0 z izboljšanim uporabniškim vmesnikom je še bolj jasna. Prikazuje video posnetke FULL HD s podatki v realnem času, kot so hitrost vozila, koordinate GPS, preobremenitev itd. Ko je povezan z internetom, je trenutni položaj vozila prikazan na Google Zemljevidih.

DOD GPS predvajalnik 2.0

Prikaz podrobnosti (vodni žig) na videu. Ko se zgodi nesreča ali drugi dogodki na cesti, vam ta funkcija omogoča takojšnje preverjanje lokacije vozila (koordinate GPS), hitrost vozila ali točen datum in čas snemanja. In to bo okrepilo verodostojnost dokazov pri dokazovanju odgovornosti.

vodni žig dod ls470w

Napredna 7G steklena leča - kombinacija sedmih plasti stekla, je prefinjena 7G ostra leča. Zahvaljujoč natančni poti svetlobe zagotavlja osupljivo svetlo, jasno in nepopačeno sliko.

dod ls470w 7 g leče

150° širok vidni kot. Kamera je opremljena z ultra širokokotnim objektivom, ki poveča obseg snemanja slike, saj panoramski pogled na sprednji del vozila zajame vse strani brez popačenja (tj. nepopačene slike).

150 ultra širokokotni dod ls470w

Analiza poti je nova funkcija za izračun razdalje, časa in povprečne hitrosti vaše poti od točke A do točke B. Najkrajšo ali najhitrejšo pot od doma do službe lahko na primer določite na podlagi podatkov iz analize Pot. To je zelo ekonomičen in praktičen način, kako prihraniti čas in porabo goriva.

analiza poti dod ls470w

Nova napredna tehnologija WDR 2.0 - Osupljiv video pri kateri koli svetlobi in uravnoteženi osvetlitvi v vseh pogojih. Ustvari svetlejše nočne posnetke in zmanjša močno osvetlitev svetlobe, da doseže najlepšo sliko.

Tehnologija WDR dod znaša 470 W

Samodejna kalibracija časa , neodvisno od ročne nastavitve časa. Z vgrajenim procesorjem za 10-kratno hitrost GPS lahko nakaže lokalni natančen umerjen čas in ga samodejno shrani v pomnilnik fotoaparata.

HUD kompas dod ls470w

Prikaz hitrosti in kompasa HUD. Naprava lahko označuje, v katero smer se usmerite. Zahvaljujoč 10-krat hitrejši posodobitvi GPS-a zagotavlja natančno spremljanje dejanske hitrosti vozila.

Hud zaslon dod ls470w

Zaščita podatkov G-senzorja ob udarcu. V primeru trka, nesreče, zaviranja v sili ali ko je avto nagnjen, bo samodejno zaščitil vse trenutne in shranjene video datoteke. S to funkcijo pomembne datoteke pri snemanju v časovni zanki ne bodo izbrisane ali prepisane.
g-senzor dod ls470w
Ročna zaščita SOS. V nujnih primerih uporabnikom omogoča zaščito obstoječe datoteke z dolgim ​​pritiskom na gumb "SOS", ki shrani datoteko iz snemalne zanke in prepreči njeno prepisovanje z drugo datoteko.
sos manualna zaščita dod ls470w
Nadzor med parkiranjem. Vklopite to funkcijo pri stalni napajanju in kamera bo zaznala premikanje predmetov pred kamero. Ko kamera oceni, da se pred vozilom ni premika, samodejno izklopi snemanje videa. Ta funkcija je primerna za zaščito vozila ali pred krajo stvari.
nadzor parkiranja dod ls470w

Specifikacije izdelka:


Ločljivost videa: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @30fps, 1280x720 @60fps, 848x480 @30fps, 640x480 @30fps
Senzor: SONY Exmor CMOS
Širokokotni objektiv: 150° ultra širokokotni objektiv
Zaslonka objektiva: f 1,6
Občutljivost ISO: do 12800
LCD zaslon: 2,7 "16:9 široki zaslon
Video format: H.264 MOV
Podpora: pomnilniška kartica Micro SDHC Class 10 (podpora do 32 GB)
Zvok: vgrajen mikrofon/zvočnik
Baterija: Vgrajena zmogljiva 3,7 V litijeva baterija 200 mAh
Napajanje: 5V 1,5A
Dimenzije: 112,6 (D) x 61 (Š) x34,3 (V) mm
Teža: 100 g

Vključeni dodatki:

1x Profesionalna avtomobilska kamera DOD LS470W
1x Avtopolnilec
1x držalo
1x priseska
1x CD z DOD GPS predvajalnikom 2.0
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki