Cloud Dvojna avtomobilska kamera GPS sistem za spremljanje v realnem času PROFIO X5

Koda artikla: 55-208 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 333,33 €
Cena vklj. z DDV 400,00 €
- +

Opis izdelka Cloud Dvojna avtomobilska kamera GPS sistem za spremljanje v realnem času PROFIO X5

Cloud Dvojna avtomobilska kamera GPS sistem za spremljanje v realnem času PROFIO X5​ - Android škatla s podporo 4G/LTE/WiFi za aplikacijo/splet Live za spremljanje. Najnovejši sistem kamer proizvajalca PROFIO Electronics X5 ponuja funkcije , kot so GPS sledilnik , GPS sledenje vozilu v živo preko aplikacije na telefonu ali računalniku ter prikaz slike v živo iz kamere v realnem času. Gre za snemalnik z možnostjo priključitve 2 kamer (sprednja, zadnja), ki omogoča snemanje videa iz obeh kamer hkrati (podpora micro sd do 128GB ). Sprednja kamera ima ločljivost FULL HD 1920x1080p . Kamere so minimalnih dimenzij in ne omejujejo prostora v vozilu. Napravo android box lahko skrijete , zato je ni treba postaviti na armaturno ploščo in ne moti pogleda iz vozila.

Cenili boste tudi podporo za ustvarjanje dostopne točke WiFi 4G prek vstavljene kartice SIM 4G . Slike so shranjene na podprti pomnilniški kartici micro SD do 128 GB . Ta sistem kamer nima gumbov neposredno na napravi, zato preprečuje morebitne manipulacije in poskuse urejanja/brisanja posnetkov. Sistemski napajalnik je nameščen neposredno v škatli z varovalkami vozila. Lokacija Android boxa je možna kjerkoli v vozilu, na mestu, kjer škatla ne bo vidna. Ponuja možnost zaklepanja vstavljene kartice SIM in Micro SD kartice pred nepooblaščenim urejanjem zapisov. Kamera lahko snema zvok tudi prek mikrofona , ki se nahaja v gumbu SOS na zunanjem kablu.

Dvojna kamera v oblaku/Android v vašem vozilu za daljinsko spremljanje v realnem času

sistem avtomobilskih kamer profio x5 pozicioniranje avtomobila v živo

sistem z dvojno kamero profio x5 za sledenje v živo

Na kablu imate tudi zunanji gumb SOS in v nujnem primeru ga lahko pritisnete za 3 sekunde, da aktivirate SOS alarm. Analiza vedenja voznika – vgrajen 9-osni G senzor vam omogoča boljšo izvedbo analize vedenja voznika. V primeru neprimernega vedenja voznika, kot so hitro pospeševanje, močno zaviranje ali visoka hitrost motorja , vas bo kamera na to opozorila s pomočjo aplikacije in hkrati shranila zapis vožnje na kartico SD in v strežnik v oblaku. . Profio X5 je idealen in sofisticiran način za povečanje varnosti vašega avtomobila s stalnim spremljanjem ali pa celovita rešitev za podjetja v smislu spremljanja gibanja njihovega voznega parka.

Primerjava posameznih modelov sistemov kamer PROFIO Cloud

modeli avtomobilskih kamer pofio

primerjava profesionalnih kamer

Nadzorni sistem s funkcijami za zaščito vozila in daljinsko spremljanje v realnem času

Videoposnetek v živo lahko gledate iz kamere prek brezplačno dostopne mobilne aplikacije (podpora za Android/iOS ), imenovane " Tracksolid ", ali prek spletne platforme na osebnem računalniku. S to aplikacijo je mogoče v realnem času spremljati tudi spletni GPS položaj vozila na zemljevidu. Komplet kablov je zasnovan za neposredno povezavo z varovalko 12/24V , kar omogoča stalno napajanje avtomobilske kamere. Prednost je sistem z dvojno kamero, ki zagotavlja zapise s sprednje ali zadnje kamere. Z vozilom se lahko povežete tako prek aplikacije za mobilni telefon kot tudi računalniške platforme ali tablice. Zemljevid prikazuje vaš trenutni položaj s časom, hitrostjo in GPS koordinatami. Aplikacija podpira tudi funkcijo pogleda v živo v realnem času.

sistem za spremljanje avtomobilov

Z vozilom se lahko povežete tako prek aplikacije v mobilnem telefonu kot tudi WEB platforme , na osebnem računalniku ali tablici.

Zemljevid prikazuje vaš trenutni položaj s časom, hitrostjo in GPS koordinatami. Aplikacija podpira tudi funkcijo pogleda v živo v realnem času.

sledilni sistem tracksolid

Uživajte v sledenju GPS neposredno prek spletnega vmesnika www.tracksolid.com

Ni potrebe po namestitvi nobene programske opreme. Vse je na voljo prek interneta iz spletnega brskalnika na namizju, prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu. Osnovna funkcija je sledenje motornemu vozilu, bodisi avtomobilu ali tovornjaku. Če je vozilo na spletu, boste na zemljevidu videli njegovo trenutno lokacijo in lahko še naprej sledite njegovi poti. Če je brez povezave, bo prikazana njegova zadnja znana lokacija. Vsako vozilo ima po registraciji svojo edinstveno ID številko in z uporabo te ID-ja lahko poiščete vozniške zapise v svoji zgodovini vožnje (7-dnevna zgodovina). Ko zaženete arhivirano vožnjo, lahko vidite gibanje na zemljevidu. V podrobnem urniku lahko vidite, ob kateri uri in na katerem naslovu je bilo vozilo v tistem trenutku. Funkcija GEO FENCE omogoča pošiljanje e -poštnega obvestila ob zapuščanju označenega prostora (če voznik vozila pomotoma zapusti načrtovano pot). Za uporabo funkcij morate kupiti licenco za sledenje.

profio x5 gps sledenje vozilu
dvojna avtomobilska kamera profio x5 tracksolid

Video dogodki v oblaku

V primeru resne nesreče, trčenja ali nenormalnega vedenja se videoposnetek samodejno naloži v oblak . Zahvaljujoč povezavi 4G lahko dosežete višje hitrosti prenosa podatkov in večjo pokritost, kar vam omogoča, da se takoj odzovete ali ukrepate.

profio x5 oblak in kamera za android


Različni scenariji uporabe

Android BOX Profio X5 je naprava, ki omogoča najrazličnejše uporabe. Kamere je mogoče namestiti kjerkoli v vozilu.

sistem avtomobilskih kamer profio scenare uporabe profio x5

DBA - Analiza vedenja pri vožnji

Spremljanje podatkov o obnašanju voznika, vključno z močnim pospeševanjem, močnim zaviranjem in ekstremnimi ovinki, bo pomagalo zmanjšati prometne nesreče v vašem voznem parku in izboljšati porabo goriva.

DBA analiza vozniškega vedenja profio x5

Daljinec

Ta edinstven sistem omogoča daljinsko upravljanje predvajanja posnetkov iz kamere. Vibracijski alarm vas opozori na neželene udarce (vdor v avto, trk ali trčenje).

daljinski upravljalnik profio x5 prek aplikacije

WiFi HOTSPOT in 4G hitri prenos podatkov

Preprosto vstavite kartico SIM 4G in enostavno se boste lahko povezali z internetom. Po vstavitvi SIM kartice v napravo se za vas ustvari dostopna točka 4G WiFi (na kartici SIM je potrebno aktivirati podatkovne storitve), ki vam bo omogočila povezavo s sistemom kamer. Profio X5 podpira prenos podatkov 2G GSM, 3G WCDMA in 4G (LTE). Tako se lahko povežete s hitrim internetom skoraj povsod. Ko se motor zažene, se WiFi Hotspot samodejno vklopi. Ime dostopne točke je "IMEI", medtem ko je geslo zadnjih osem števk IMEI. Vse kar morate storiti je, da odprete aplikacijo Car-Matrix, se povežete z ustreznim WiFi in nato preprosto predvajate svoje posnetke ali urejate nastavitve.

profio x5 wifi hotspot in 4G prenos

Sledenje v realnem času

Oglejte si slike iz obeh kamer kadarkoli in kjer koli prek spleta ali mobilne aplikacije Tracksolid neposredno na pametnem telefonu.

Profi sledenja v realnem času v živo x5

Vgrajen G-senzor

V primeru zaviranja v sili, ob trku ali trku, G-senzor oceni situacijo kot resno in samodejno začne snemati. Nato med nesrečo zaklene video datoteko. Ta videoposnetek lahko služi kot dokaz v primeru nesreče.

kamera profio x5 z vgrajenim g-senzorjem

SOS klic v sili

V nujnih primerih lahko pritisnete gumb SOS za 3 sekunde, da aktivirate SOS alarm. Nato kamera pošlje SOS sms na prednastavljene telefonske številke in začne cikel ponovnega klicanja prednastavljenih številk do sprejema klica.

avto kamera profio x5 - sos gumb za klic v sili

Upravljanje voznega parka

Če imate v svojem podjetju floto vozil, jih lahko spremljate hkrati z enim računom. Z našo platformo Tracksolid lahko sledite velikemu številu naprav v enem računu. Priročno je, da ves čas spremljate svojo floto. Sistem kamer Profio X5 vam bo pomagal ostati v stiku z vozniki v vašem voznem parku z natančnim spremljanjem njihovega delovanja. Ta edinstven sistem lahko voznikom pomaga izboljšati svoje veščine in sprejemati boljše odločitve ter vas kot lastnika voznega parka zaščiti pred lažnimi trditvami in nepojasnjeno škodo na vaši lastnini.

dvojna avtomobilska kamera - upravljanje voznega parka profio x5

Kakovost videa FULL HD 1080

Sprednja kamera sistema Profio Tracking X5 zagotavlja popolne zmogljivosti slike. Posnetki bodo posneti z veliko jasnostjo. Vse, kar posname ta kamkorder, bo preneseno v gladke in neverjetne videoposnetke. Prišel je čas za uživanje v ostrih in lepih posnetkih.

kamera profio x5 - video polne visoke ločljivosti

Snemanje v zanki

Videoposnetki se bodo shranili na kartico micro SD vsake 3 minute (odvisno od nastavitev). Če je kartica SD polna, bodo starejši posnetki samodejno izbrisani in zamenjani z novimi.

profesionalne avtomobilske kamere - snemanje v zanki

Specifikacije:

Model: PROFIO X5
Procesor: ARM Cortex A53 Quad-Core 1,4GHz
Operacijski sistem: Android 8.1 GO
GPS + BDS, GSM & WCDMA, 4G LTE,
Sprednja kamera z ločljivostjo videa: Full HD 1080p, 120° vidni kot, H.264 kodiranje
Dolžina kabla sprednje kamere: 2 metra
Zadnja kamera z ločljivostjo videa: 720p, kot fotografiranja 100°, kodiranje H.264
Dolžina kabla zadnje kamere: 2,45 m
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, frekvenca 2,4 GHz, dostopna točka
Daljinsko spremljanje: PC & App - PC programska oprema: www.tracksolid.com, APP za mobilne naprave: Tracksolid
G-senzor: BMI160 (6-smerni)
Podpora za mikro SD: do 128 GB
Omrežna podpora: GSM, WCDMA, LTE
Podatkovni vmesnik: Micro USB 2.0, micro SIM
Zunanja baterija: 600 mAh
Napajanje: 9V - 30V
Delovna temperatura -20°C ~ 70°C
DVR škatla: Š/V/G 12 x 2,7 x 9,5 cm
Sprednja kamera: Š/V/G 5,3 x 3,1 x 3,1 cm
Zadnja kamera: Š/V/G 7,2 x 3,2 x 2,5 cm

Vsebina paketa:

1. Snemalnik PROFIO X5 + adapter za SIM kartico
2. Zunanja kamera 1
3. Zunanja kamera 2
4. GPS/LTE/WIFI antena
5. Napajalni kabel + baterija
6. Gumb SOS
7. Trak za pritrditev in povezavo
8. Samolepilni 3M trakovi
9. Montažni komplet in pokrovi

Vsebina paketa za avto DVR profio x5

profi elektronika Sistem kamer Profio X5 je vrhunski produkt nove blagovne znamke PROFIO ELECTRONICS , ki je specializirana za razvoj in proizvodnjo inovativnih kamer, ki prinašajo novo dimenzijo njihovi uporabi v vsakdanji praksi.

Komentarji

Drugi izdelki