Budilka z mini kamero in zaznavanjem gibanja

Koda artikla: 10-008 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov prednaročilo
Čas dostave 1 - 3 tedne.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 82,50 €
Cena vklj. z DDV 99,00 €
- +

Opis izdelka Budilka z mini kamero in zaznavanjem gibanja

Budilka z mini kamero in zaznavanjem gibanja - edinstveni izdelki vohunske trgovine po najboljši ceni. Spletni prodajalec s certifikatom ISO EN 9001:2008.   Tako lahko snemate, ko pritisnete gumb za snemanje, ali nastavite samodejno snemanje, ko zazna kakršno koli gibanje pred kamero. Idealna rešitev za snemanje notranjosti, zunanjosti ali samo takrat, ko morate preveriti popačenje prostora ali krajo vaših stvari.

Budilka z mini kamero in zaznavanjem gibanja

Ta izdelek ima visoko ločljivost (640x480) . Naprava podpira micro SD kartico do 32 GB . Ta večnamenska naprava ima več funkcij, kot so : video, avdio zapis, indukcijski video, izdelava slik, spletna kamera, električna budilka s shranjevanjem datotek, z visoko zmogljivo baterijo. Kamera z zaznavanjem gibanja

Polnjenje se izvede s priklopom na USB vrata računalnika ali s priklopom na katerikoli USB polnilnik (stenski ali avtomobilski polnilnik). Mini kamera v IR LED budilki snema v načinu pri 30 sličicah na sekundo v formatu AVI pri ločljivosti 1280 * 720 slikovnih pik. Fotoaparat lahko povežete s priloženim USB-jem na PC in kablom, ki se uporablja kot zunanji disk, ki omogoča predvajanje zapisov na računalniku.

S to napravo lahko neprekinjeno snemate do 12 ur video posnetkov in 25 ur avdio posnetkov . Snemate lahko videoposnetke z ločljivostjo do 2,0 milijona slikovnih pik. Naprava je idealna za preprečevanje kraje in pridobivanje dokazov.

Specifikacije:

Piksli: 2 milijona slikovnih pik
Ločljivost: VGA 640 * 480
Zaznavanje gibanja
Video format: AVI
Število sličic na sekundo: 30 sličic na sekundo
Kot: 72°
Format fotografije: JPEG 1600 * 1200
Čas snemanja videa pri polni polnitvi: 12 ur
Poraba energije: 130mA/3,7V
Temperatura skladiščenja: -20-80 °
Delovna temperatura: -10-60 °C
Delovna vlažnost: 15-85 % relativne vlažnosti
Vrsta pomnilniške kartice: Micro SD kartica do 32 GB
USB povezava
Čas polnjenja: približno 4 ure

Komentarji

Drugi izdelki