Bluetooth obesek za ključe - iskalnik ključev WiFi sledilnika z lokacijo GPS + dvosmerni alarm

Koda artikla: 09-120 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 58,33 €
Cena vklj. z DDV 70,00 €
- +

Opis izdelka Bluetooth obesek za ključe - iskalnik ključev WiFi sledilnika z lokacijo GPS + dvosmerni alarm

Bluetooth obesek za ključe - iskalnik ključev WiFi sledilnika z lokacijo GPS + dvosmerni alarm. Ta obesek za ključe deluje kot naprava za preprečevanje izgube ali celo kot iskalec oseb ali hišnih ljubljenčkov. Vklopite ta sledilnik in ga seznanite s telefonom prek povezave Bluetooth . Nato prenesite aplikacijo na svoj telefon ročno ali z uporabo kode QR v priročniku (iOS/Android). Na aplikacijo lahko povežete do 8 bluetooth sledilnikov. Iskalo lahko upravljate preko aplikacije.

Naprava komunicira z vašim telefonom prek aplikacije in opozorjeni boste, ko se predmet ali oseba premakne izven dosega Bluetooth. Sledilnik bo začel piskati, opozoril vas bo alarm na vašem mobilnem telefonu in aplikacija vam bo celo pokazala zadnjo GPS lokacijo sledilnika.

Key finder - bluetooth iskalnik ključev, mobilnega telefona itd

Key finder - bluetooth iskalnik ključev, mobilnega telefona itd

Sledilnik pritrdite na vse, kar bi lahko izgubili, in pritisnite gumb »Alarm« v mobilni aplikaciji, da poiščete sledilnik v aktivnem dosegu. Pomagal vam bo hitro najti izgubljene ključe ali celo otroka, ki vam uide izpred oči, takoj boste obveščeni, lahko ga uporabite tudi za vaš avto, hišne ljubljenčke, torbo, aktovko ali druge stvari. Glasen pisk vas bo vodil do izgubljenega predmeta. Ali pa na primer, ko greste od hiše in pozabite denarnico, v katero ste najprej dali pametno iskalo, vas na telefon opozori alarm.

Deluje tudi obratno DVOSMERNI alarm. Kadarkoli se sledilnik odmakne od mobilnega telefona, bo sledilnik začel piskati, vendar se bo alarm sprožil tudi na mobilnem telefonu. Torej greste na primer v službo, pa pozabite mobilni telefon doma, s seboj imate sledilnik, greste ven in takoj ko se oddaljite, začne sledilnik piskati in razumete, da ste pustili mobilnik telefon doma. A uporabna stvar? Naprava ima še eno praktično funkcijo, s pomočjo daljinskega upravljalnika v sledilniku lahko ta obesek uporabite tudi kot daljinski sprožilec za snemanje selfija z mobilnim telefonom . Vse kar morate storiti je, da pritisnete gumb za upravljanje na sledilniku (seveda mora biti aktivna tudi mobilna aplikacija).

naprava proti izgubi bluetooth


Lastnosti:

Material: plastika + cinkova zlitina
Različica Bluetooth: V4.0
DVOSMERNI alarm
Delovna razdalja: Max. 10 m
Napajanje: 1 x CR2032 baterija (ni vključena)
Mobilna aplikacija: prenesite IK anti-lost (iSearching) iz App Store ali Google Play
Združljivost: Android 4.3/iOS 7.0 in novejši
Velikost: pribl. 7x3x1 cm

Gumb za upravljanje: držite 3 sekunde za vklop/5 sekund za izklop naprave.

Paket vsebuje:
1x obesek za ključe
1x navodila za uporabo

Komentarji

Drugi izdelki