Digitalni tolmač WT2 Plus - prevajanje preko slušalk

Koda artikla: 70-001 Imam vprašanje
Proizvajalec ČASOVNIK
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 225,00 €
Cena vklj. z DDV 270,00 €
- +

Opis izdelka Digitalni tolmač WT2 Plus - prevajanje preko slušalk

Digitalni tolmač WT2 Plus - spletno prevajanje prek bluetooth slušalk je TOP prevajalec na trgu in najbolj pričakovan glasovni prevajalec prihodnosti. Brezžične slušalke z inteligentnim prevajalcem, ki prinašajo evolucijo za komunikacijo, ne glede na jezikovne ovire. Prevajalnik govora z umetno inteligenco za priročno prevajanje v realnem času neposredno prek slušalk, kar pomeni, da vam ni treba prevajati neposredno prek pametnega telefona .

Ta profesionalni spletni prevajalec prinaša kombinacijo vrhunskega glasovnega algoritma in tehnologije strojnega prevajanja. WT2 Plus je na pomemben in inovativen način na novo definiral prevajalce ter svojim uporabnikom in podjetjem na trgu prinesel nove priložnosti. Elektronski prevajalec besedil in stavkov , ki bo spremenil vaš pogled na komunikacijo in potovanja po svetu, če boste morali karkoli prevesti. Nič več uporabe Googlovega prevajalca ali lingo tolmača Peiko ne bo več potreben.

Prevajalec WT2 je absolutna novost in eden najboljših izdelkov v letu 2019

wt2 plus prevajalec

Prevajalec podpira prevajanje do 36 jezikov (vključno s 84 različnimi poudarki)

Tukaj lahko najdete seznam vseh trenutno podprtih prevodnih jezikov:

arabščina, angleščina, bolgarščina, kitajska, češčina, danščina, finska, francoščina, grščina, hebrejščina, hindujščina, nizozemščina, hrvaščina, madžarščina, indonezijska, japonska, kantonščina, kataloščina, koreja, malajščina, nemščina, norveščina, poljščina, portugalščina, romunščina, ruski, španski, slovaški, slovenski, švedski, italijanski, tamilski, teluški (Indija), tajski, turški, vietnamski

Izberete lahko do 13 različnih naglasov v angleščini (ZDA, Avstralija, Kanada, Združeno kraljestvo itd.). Tudi v španščini imate do 20 različnih naglasov (Španija, ZDA, Dominikanska republika, Mehika, Venezuela itd.) Izberete lahko do 15 različnih naglasov v arabščini (Združeni arabski emirati, Egipt, Izrael, Maroko itd.) .

jezikovna podpora w2t prevajalec

Promocijski VIDEO za prevajalec WT2

Na voljo so 3 načini prevajanja

Mobilni prevajalec aplikacije wt2 plus prek slušalk

Samodejni način

Ta način deluje na principu takojšnjega prevoda z uporabo 2 slušalk bluetooth ( v idealnem primeru v tišjem okolju brez hrupa okolice ). Vse, kar rečete, se samodejno prevede neposredno v nastavljeni jezik, prek vstavljene slušalke pa dobite zvočni prevod. Tako lahko udobno komunicirate brez potrebe po neposrednem prevajanju prek pametnega telefona . Vsa vaša komunikacija je seveda prikazana in arhivirana v aplikaciji prek mobilnega telefona, kjer lahko preverite tudi pravilno prepoznavanje svojega glasu. Primerno za daljše pogovore, poslovna srečanja.

Ročni način

Ta način deluje na principu takojšnjega prevajanja z 2 bluetooth slušalkami ( za komunikacijo z osebo v hrupnem okolju ). Za prevajanje se samo dotaknite neposredno slušalke bluetooth (ki aktivira prevajanje) in nato se vse, kar rečete, samodejno prevede neposredno v nastavljen jezik in prek vstavljene slušalke dobite zvočni prevod. Tako lahko udobno komunicirate brez potrebe po neposrednem prevodu prek pametnega telefona . Vsa vaša komunikacija je seveda prikazana in arhivirana v aplikaciji prek mobilnega telefona, kjer lahko preverite tudi pravilno prepoznavanje svojega glasu.

Govorni način

Ta način deluje na principu takojšnjega prevoda z uporabo 1 slušalke bluetooth in telefona ( idealno za kratek pogovor iz oči v oči z drugo osebo ). Druga oseba, s katero komunicirate, bo govorila neposredno v vaš pametni telefon in ta bo samodejno preveden neposredno v vaš izbrani jezik, vi pa boste prejeli zvočni prevod prek vstavljene slušalke. Tako lahko komunicirate brez potrebe po uporabi slušalke s strani osebe, ki je ne poznate (kar verjetno ni primerno in vljudno), dovolj je, če imate vstavljeno samo eno slušalko. Vsa vaša komunikacija je seveda prikazana in arhivirana v aplikaciji prek mobilnega telefona, kjer lahko preverite tudi pravilno prepoznavanje svojega glasu.

Uporaba prevajalnika WT2 Plus je precej preprosta, preprosto prenesite brezplačno dostopno aplikacijo "WT2 Plus" (iOS, Android) na svoj mobilni telefon, da se seznanite s slušalko prek povezave Bluetooth (min. Bluetooth različica 4.2 in novejše), nato dve osebi bosta eno slušalko vstavili v uho in lahko takoj komunicirata. Načelo komunikacije je, da govorite v svojem jeziku, druga oseba pa bo v slušalki slišala prevod v svoj jezik. Zato prava komunikacija iz oči v oči ne bo več problem. Revolucionarni prevajalec bo našel svojo uporabo na potovanjih, poslovno, ob obisku mednarodnih trgovin ali hotelov ter za številne druge priložnosti, kjer je komunikacija v tujem jeziku ovira.

WT2 Plus je prejel prestižno nagrado Design Award 2018 za odličen dizajn

wt2 nagrade

 

Predstavite se svetu!

Ko potujete v tujino, ni nič hujšega kot obtičati na neznani lokaciji brez možnosti učinkovite komunikacije. Z WT2 Plus nikoli ne boste v takšni situaciji, saj zagotavlja naravno komunikacijo v realnem času brez uporabe rok. Med potovanjem se potopite v lokalno kulturo, se odkrito izrazite in ustvarite pomembnejše povezave z ljudmi, ki jih srečate.

wt2 plus glasovni prevajalec

Takojšnja aktivacija - prevajalec, pripravljen za uporabo kadarkoli

WT2 Plus je edinstven po svoji tehnologiji obdelave signalov, ki se razlikuje od ostalih konkurentov na trgu. Za komunikacijo ni treba aktivirati telefona ali drugi osebi ni treba prenesti pametne aplikacije. Vse, kar potrebujete za komunikacijo, je, da oba položite brezžično slušalko v uho, WT2 pa bo poskrbel za udobno prevajanje.

digitalni tolmač wt2 plus slušalke

Inteligentni algoritem ON-THE-GO

Glavni algoritem omogoča komunikacijo tudi v najbolj hrupnem zunanjem okolju. S samodejnim zaznavanjem glasu in prevzemom signala WT2 zagotavlja popolno prostoročno komunikacijo v različnih jezikih .
Komunikacija v tujini bo za vas lahka, ne glede na jezikovne ovire.

spletni glasovni prevod wt2 plus

Dvojno zmanjšanje hrupa - vsaka beseda šteje!

Na podlagi algoritmov in zmanjševanja šuma omogoča WT2 Plus do 95-odstotno natančnost prevoda , zaradi česar je vaš pogovor s tujcem popolnoma naraven.

wt2 plus glasovne slušalke

Podpora za več jezikov z globalizacijo

WT2 Plus trenutno podpira 36 jezikov in 84 narečij , ki bodo dodani in posodobljeni v prihodnosti.

Jezikovna podpora WT2 Plus

Dolga življenjska doba baterije - dlje, kot potrebujete!

WT2 zagotavlja do 5 ur življenjske dobe baterije z enim polnjenjem, več kot 12 ur delovanja baterije z polnilno ohišjem - Dock Station in do 30 dni v stanju pripravljenosti.

Polnilna torbica WT2 plus

Bodite osupli z WT2 Plus!

Načini interakcije, vgrajeni v WT2 Plus, izpolnjujejo vse zahteve za uresničitev sanj. Zagotavlja edinstveno in brezhibno komunikacijsko izkušnjo.

wt2 plus elektronski prevajalec za slušalke

Enkratna naložba!

Z uporabo tehnologije OTA (po zraku) WTA2 Plus podpira spletne nadgradnje, katerih posodobitev za programsko in strojno opremo traja le do 3 minute.
Razvoj se ne bo končal, prevajalec pa bo še naprej zagotavljal najboljšo tehnologijo za uporabnike in celo izpopolnjeval prevod.

najboljši wt2 spletni prevajalec

Zasnovan za deljenje!

Zasnova WT2 Plus temelji na ideji "souporabe". Ne glede na to, ali potujete med počitnicami ali službenim potovanjem, ko pride priložnost za začetek komunikacije s tujcem, mu ponudite eno od slušalk in začnite komunikacijo naravno na enega najlažjih načinov.

wt2 plus prevajalec v uho

Lastnosti: kako uporabljati prevajalnik wt2

Odličen dizajn
Življenjska doba baterije do 12 ur
Samodejna povezava
Več kot 36 jezikov in poudarki za vsak jezik
Združljivo za iOS in Android
95% natančnost prevoda

Specifikacije:

Izdelek: Prevajalec WT2 Plus
Barva: bela
Jezikovna podpora: 36
Podpora: Bluetooth 4.2 in novejši (povezava z mobilno aplikacijo)
Polnjenje baterije: Lithium Polymer/90 minut
Življenjska doba baterije do 15 ur/za 3 polnjenja iz priklopne postaje
Sistemska podpora: iOS 11.0 / Android 7.0 in novejši
Napetost: DC 5 +/0,25 V
Napajanje: 110 mA (slušalke) 320 mA (priključna postaja)
Dimenzije izdelka: Dolžina: 20 mm/Širina: 10 mm/Višina: 35 mm
Dimenzije embalaže: Dolžina: 75 mm/Širina: 75 mm/Višina: 36 mm
Neto teža izdelka: 93,5 g
Bruto teža izdelka: 404g
Delovna temperatura: 0 - 35°C

Paket vključuje:

1x Master bluetooth slušalka
1x bluetooth slušalka za goste
1x priključna postaja za polnjenje
1x USB napajalni kabel
1x Torba za shranjevanje
2x ušesni kavelj
6x Naušniki
1x Uporabniški priročnik

wt2 prevajalnik v uho vsebino paketa

Komentarji

Drugi izdelki