AHD komplet za vzvratno vožnjo s 7" LCD monitorjem + 3x kamero + 18x IR LED

Koda artikla: 19-047 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 241,67 €
Cena vklj. z DDV 290,00 € 372,00 €
- +

Opis izdelka AHD komplet za vzvratno vožnjo s 7" LCD monitorjem + 3x kamero + 18x IR LED

AHD set za vzvratno vožnjo s 7" LCD monitorjem + 3x kamero + 18x IR LED do 10m ima širok spekter uporabe, primeren za kombije, minibuse, počitniške prikolice, avtobuse, tovornjake, polprikolice, kmetijsko mehanizacijo in druga vozila. LCD monitor, 3x vhod za kamero, vse v AHD ločljivosti Zahvaljujoč AHD ločljivosti monitorja in kamere boste vse podrobnosti videli jasno in ostro, AHD kamera pa bo poskrbela za kakovost slike ne le čez dan , a z 18 IR LED diodami boste dobro videli pri vzvratni vožnji tudi ponoči.Velikost LCD zaslona določa ta komplet kot idealnega pomočnika pri vzvratni vožnji.

Imate možnost priključiti do 3 kamere za vzvratno vožnjo, kar boste cenili predvsem pri vgradnji na večja motorna vozila, kjer potrebujete več pogledov z različnih zornih kotov. Zahvaljujoč temu sistemu boste natančno vedeli, kaj se dogaja za vozilom ali okoli njega. Ta komplet vključuje 7" LCD monitor + 3x IR kamero za nočno opazovanje + 3x 20m kabel za povezavo kamere z monitorjem. Ta miniaturni komplet ima širok spekter uporabe. Primeren je za kombi, minibus, počitniško prikolico, avtobus, tovornjak, polprikolice, kmetijska ali gradbena mehanizacija in druga vozila Stopnja zaščite IP kamere je do IP 66 , kar pomeni, da je vodoodporna, odporna na prah in odporna na poškodbe.

Prvi vzvratni komplet na trgu z ločljivostjo 1024x600p AHD in 7" LCD monitorjem z možnostjo povezave do 3 AHD kamer z IR Night Vision.

Zahvaljujoč AHD ločljivosti monitorja in kamere boste vse podrobnosti videli jasno in ostro.

Avto kompleti za vozila

Monitor vključuje OSD meni , ki vam omogoča prilagajanje ostrine, svetlosti, kontrasta, omogoča pa tudi vrtenje in odsev slike za realističen prikaz desne in leve strani. Daljinski upravljalnik olajša upravljanje funkcij. Vključuje tudi par vgrajenih zvočnikov in ločljivost zaslona 1024 x 600 slikovnih pik 16:9. Vsaka kamera ima svoj kanal, posamezne kamere pa se preklapljajo z določenimi gumbi neposredno na monitorju ali preko daljinskega upravljalnika. LCD-monitor vam omogoča, da s preklopnim vezjem povežete želeno kamero z lučmi za vzvratno vožnjo, kar vam omogoča, da samodejno preklopite na izbrano kamero, ki se prikaže na monitorju pri vzvratni vožnji. LCD monitor lahko povežete s kamerami na različne načine, na primer za vklop pri vzvratni vožnji ali ob zagonu vozila. Kot kamere je nastavljiv. Monitor s kamero je opremljen z nastavljivim nosilcem , ki ga lahko pritrdite na želeno mesto. Priložen je tudi senčnik, ki zagotavlja jasno sliko in brez bleščanja.

Zvonec z 3 kamerami Ahd LCD 10 + kamera z IR

V primeru, da morate monitor montirati na drugačen način kot z nosilcem (kar je vključeno v paket), lahko v naši ponudbi najdete še tri vrste stojal, ki vam omogočajo, da monitor pritrdite na primer na vetrobransko steklo ali kamor je potrebno. V primeru, da morate kamero namestiti na prikolico, ki jo je mogoče odstraniti z avtomobila ali tovornjaka, lahko v naši e-trgovini kupite povezovalni kabel kamere za vzvratno vožnjo za prikolice in polprikolice. To zagotavlja enostavno odklop sistema za vzvratno vožnjo in ponovno priklop.

Lastnosti:

AHD 7" LCD monitor
Priključite lahko do 3 kamere
Nočni vid do 10m
Vidni kot kamere 150°
OSD meni z daljinskim upravljalnikom
Ločljivost zaslona 1024x600px

Tehnične specifikacije monitorja:

7" LCD monitor
Sistem: PAL/NTSC
Razmerje stranic: 16:9
Ločljivost monitorja: 1024 x 600
Vhodi: 3x AV
Kontrast: 300: 1
Nastavljivo: svetlost, kontrast, barva
Napajanje: DC 12V-24V
Poraba energije: 5W
Delovna temperatura: -10ºC do 60ºC
Temperatura skladiščenja: -20ºC do 70ºC

Specifikacije kamere:

Senzor slike: MIX SONY225 CMOS 1/3 "
Ločljivost: HD 1024x600
Sistem: PAL/NTSC
Najmanjša osvetlitev: 0,1 LUX
IR nočni vid: da 18 IR LED
Razdalja nočnega vida: 10 m
Vidni kot: 150°
IP zaščita: IP 66 vodoodporen, odporen na prah, odporen na poškodbe
Poraba energije: 3W
Delovna temperatura: -20 do 70 °C
DC napajanje: 12V-24V

Vsebina paketa:

1x 7" AHD LCD monitor
3x AHD kamera za vzvratno vožnjo
3x priključni kabel 20m
1x daljinski upravljalnik
1x senčnik
1x nosilec za montažo monitorja
3x nosilec za montažo kamere
4x napajalni kabel
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki