4G DVR LCD monitor 10,1" za avto + LIVE stream in GPS sledenje

Koda artikla: 15-045 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 291,67 €
Cena vklj. z DDV 350,00 €
- +

Opis izdelka 4G DVR LCD monitor 10,1" za avto + LIVE stream in GPS sledenje

4G DVR LCD monitor 10,1" v avtu + LIVE stream in GPS sledenje položaja vozila. Monitor ima do 2 reži za SD kartice, za snemanje na 2 kartici s kapaciteto 512 GB. Monitor za 4 AHD/HD kamere s snemanjem na 2xSD kartice + 2xUSB za spremljanje gibanja vozila v živo prek aplikacije v pametnem telefonu. Avtomobilski varnostni sistem - Parkirni hibridni monitor z vhodom za 4 kamere je tudi kompakten DVR snemalnik za video snemanje pri parkiranju ali premikanju večjih avtomobilov, kombijev, minibusov, avtobusov, tovornjakov, kmetijske in gradbene mehanizacije.

Je idealna rešitev povsod, kjer potrebujete ne le pregled nad dogajanjem okoli vas, temveč tudi ustrezen video posnetek teh dejavnosti. Zahvaljujoč tej funkciji ima DVR monitor res široko paleto uporabe na različnih področjih. Zapisuje sliko iz vsake kamere na vstavljeno kartico SD do največje kapacitete 256 GB. Monitor ima do 2 reži za kartice SD, tako da lahko snemate na dve kartici in imate kapaciteto pomnilnika 512 GB.

Preko aplikacije v mobilnem telefonu je možno spremljati pogled V ŽIVO s kamer in trenutno GPS položaj vozila na zemljevidu.

4g wifi avto monitor gps

4G DVR LCD monitor opravlja funkcijo črne skrinjice, ki je idealen za spremljanje dela kmetijske mehanizacije, gradbene mehanizacije, tovornjakov, kombijev ipd. DVR monitor se lahko uporablja tudi v avtobusnem prometu , kjer imate pregled ne samo nad premikanje avtobusa, pa tudi zapis od znotraj, na primer pri spremljanju potnikov ali odpiranju vrat ob vstopu in izstopu iz avtobusa. S tem sistemom boste natančno vedeli, kaj je za vozilom ali okoli njega. Monitor je opremljen z nastavljivo konzolo na armaturni plošči, ki jo lahko pritrdite na želeno mesto. Drugi nosilec se uporablja za montažo na strop. Priložen je tudi senčnik , ki zagotavlja jasno sliko in brez odsevov. Za še lažje upravljanje ima monitor tudi daljinski upravljalnik.

DVR avtomobilski monitor s pogledom na GPS + kamere v živo

Monitor ima povezavo Wi-Fi in režo za kartico SIM za podatkovno povezavo 4G . Zahvaljujoč temu lahko gledate sliko iz kamer in gledate videoposnetke tudi na daljavo prek mobilnega telefona ali računalnika. Zahvaljujoč povezavi 4G ta monitor postane varnostni sistem za avtomobil . Posnetek s kamer se lahko posname tudi po parkiranju vozila. Monitor ima vgrajene zvočnike in 2x USB vhoda za priklop USB miške in ogled večpredstavnostnih vsebin - MP5 predvajalnik.

Varnostni sistem avtomobila - 4G monitor s spremljanjem v živo

vzvratni avto zaslon - za tovorna vozila

Možnost prikaza vseh 4 kamer na monitorju hkrati v različnih kombinacijah

Avtomobilski LCD zaslon 4 kamere

Na monitor je mogoče priključiti do 4 AHD ali HD kamere. Glede na potrebe in tip vozila lahko izberete in kombinirate kamere iz naše ponudbe, da ustrezajo vašim zahtevam. Kamere so povezane z monitorjem preko 4- pin kablov z izbirnimi dolžinami 5m, 10m, 15m in 20m. 4-pinski konektor , ki povezuje kamero s kablom, je vodoodporen kot tudi kamere iz naše ponudbe, ki so odporne na prah in poškodbe. Namestitev sistema je preprosta. Monitor ima kable za priklop kamer in napajanje monitorja, ki je pred prenapetostjo zaščiten z zamenljivo varovalko. Kamere se napajajo neposredno iz monitorja, zato jih ni več treba posebej priklopiti na vir, kar poenostavi namestitev in kamero lahko postavite kamor koli v vozilo. Monitor vsebuje tudi 3 preklopne kable, preko katerih lahko prikažete vodilne črte na izbranih kamerah po vklopu vzvratne prestave. Na monitorju je možno hkrati prikazati več kamer v različnih kombinacijah.

nadzor parkiranja avtomobila - priključek

V primeru, da morate monitor montirati na drugačen način kot z nosilcem (kar je vključeno v paket), lahko v naši ponudbi najdete še tri vrste stojal, ki vam omogočajo, da monitor pritrdite na primer na vetrobransko steklo ali kamor je potrebno. V primeru, da morate kamero namestiti na prikolico, ki jo je mogoče odstraniti z avtomobila ali tovornjaka, lahko v naši e-trgovini kupite povezovalni kabel kamere za vzvratno vožnjo za prikolice in polprikolice . To zagotavlja enostavno odklop sistema za vzvratno vožnjo in ponovno priklop.

hibridni monitor za stroje in tovorna vozila

Lastnosti:

PLUS DVR funkcija snemanja s 4 kamerami
plus Snemanje na dve kartici SD do 2x256GB
plus Možnost priključitve do 4 kamer za vzvratno vožnjo
plus Možnost prikaza vseh 4 kamer na monitorju hkrati v različnih kombinacijah
plus Daljinsko spremljanje preko aplikacije (PC in pametni telefon)
plus 4G, GPS, WIFI povezava


Specifikacija:

Velikost monitorja: 10,1" digitalni IPS monitor, LCD osvetlitev ozadja
Ločljivost: 1024x600 RGB
Število video kanalov: 4 vhodi za kamere (4-pinski konektor)
Podpora za vhodni signal: 1080P/720P/960P/CVBS vhod video signala
CPE: Hi3520DV300
Operacijski sistem: Vgrajeni operacijski sistem Linux
Upravljanje: OSD meni/daljinski upravljalnik/USB miška
Material: ohišje monitorja - aluminijeva zlitina
Daljinsko spremljanje: da, za osebne računalnike in pametne telefone z uporabo aplikacije
Napajanje: DC8V-36V
Delovna temperatura: -20 do 70°C
Svetlost: 500cd/㎡
Sistem: PAL/NTSC
Razmerje stranic: 16:9
Ciklično snemanje: da
Postavitev zaslona: 1/2/3/4 kamera/deljeni zaslon/več deljenih načinov
Shranjevanje: podpora za SD kartice do 256 GB, 2x SD reža, 2x256GB max.
USB vrata: da, 2x (za povezavo USB miške in za predvajanje medijev - MP5 predvajalnik)
GPS: da + zapis GPS položaja v video datoteko
2G/3G/4G: da, podpira CDMA / EDVO / GPRS / WCDMA / FDD LTE / TDD LTE
Wi-Fi: da, 802.11b/g/n 2,4 GHz
Zvočniki: da, vgrajeni
Velikost LCD zaslona: Š/V/G 25 x 16 x 3 cm

Vsebina paketa:

1x 10,1" LCD monitor 4G
1x daljinski upravljalnik
1x Wi-Fi antena
1x GPS antena
1x 4G antena
1x nosilec za armaturno ploščo za montažo monitorja
1x stropni nosilec za montažo monitorja
2x nalepka pod konzolo
1x komplet za montažo
1x napajalni kabel z varovalko
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki