Kamera detektorja dima FULL HD + WIFi + IR LED

Koda artikla: 10-185 Imam vprašanje
Proizvajalec OEM
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 125,00 €
Cena vklj. z DDV 150,00 €
- +

Opis izdelka Kamera detektorja dima FULL HD + WIFi + IR LED

Kamera detektorja dima FULL HD + WIFi + IR LED nočni vid. Kamera za dimni alarm za spletno skrito spremljanje ljudi prek WiFi s podporo (Android/iOS) vam bo zagotovila varnost in nadzor vašega doma ali delovnega prostora. Skrita vohunska kamera – imejte pregled nad tem, kaj se dogaja v prostoru, ki ga želite spremljati. Dandanes je pomembno, da zaščitimo svojo zasebnost in tisto, kar imamo radi. Običajne kamere se še vedno pogosto uporabljajo, včasih pa ne želimo, da bi bila kamera vidna ali preveč opazna. Ta skrita kamera se nahaja v imitaciji senzorja dima , kar zagotavlja , da je nihče ne bo opazil in boste posneli vse, kar potrebujete. Vohunska skrita kamera, ki jo lahko kupite na spletu po ugodni ceni neposredno v naši trgovini.

Wi-Fi kamera detektorja dima

Skrita kamera v vašem stanovanju ima tudi prednost pri opazovanju in spremljanju, na primer vaših hišnih ljubljenčkov ali otrok, medtem ko ste v službi - ne deluje tako moteče kot običajne kamere in se zahvaljujoč svoji zasnovi popolnoma prilega prostoru. Zahvaljujoč 90-stopinjskemu kotu snemanja in stenski montaži kamera zajame veliko več slik , kot če bi bila na primer položena na mizo. Prav tako snema video z zvokom in podpira micro sd kartice do 32 GB.

Detektor dima s skrito kamero - spletno spremljanje živali, hiše, konferenc ali otrok prek WiFi.

skrita kamera v detektorju dima

Največja prednost je ta, da ima ta video kamera WiFi . Z njim se lahko povežete prek aplikacije, ki je na voljo tako za Androi kot za iOS, in lahko preprosto spremljate , kaj se dogaja, kjer koli imate dostop do interneta . Prav tako lahko spremenite nastavitve kamere ali shranite slike ali videoposnetke neposredno v svoj mobilni telefon. Vohunska kamera snema videoposnetke v polni visoki ločljivosti - ločljivost kamere lahko spremenite tudi v nastavitvah prek mobilnega telefona, kar lahko shrani podatke med gledanjem prenosa v živo. IR nočni vid izboljša vidljivost v slabih svetlobnih pogojih, tako da lahko natančno vidite, kaj se dogaja tudi brez dnevne svetlobe. Kamera v detektorju dima snema material na kartico micro SD do 32 GB. Kamera lahko deluje 1,5 ure, ko je popolnoma napolnjena - vendar ima veliko prednost, da jo lahko napajate tudi neposredno iz vira napajanja , zato je omejena le z velikostjo pomnilniške kartice.

Nevsiljiva kamera, skrita v imitaciji senzorja dima.

kamera za dimni alarm

Tehnične specifikacije:

Ločljivost - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25 sličic na sekundo
Video format - AVI
Stiskanje - H.264
Kot streljanja - 90 stopinj
Zaznavanje gibanja - do 6 metrov
Min. osvetlitev: 0,05lux
Najdaljši čas snemanja - do 2 uri
Vrsta pomnilnika - Micro SD kartica (ni priložena)
Največja zmogljivost mikro SD: 32 GB
Kapaciteta baterije: 2000mah
Poraba energije: 260mah/3,7V

Vsebina paketa:

1x kamera v senzorju dima
1x kabel
1x adapter
1x montažna tirnica
1x priročnik

Komentarji

Drugi izdelki