4 kamere WiFi parkirni sistem + 7" LCD REC na mikro SD

Koda artikla: 19-076 Imam vprašanje
Proizvajalec PROFIO
Dostopnost izdelkov na zalogi
Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cena brez DDV 333,33 €
Cena vklj. z DDV 400,00 € 529,00 €
- +

Opis izdelka 4 kamere WiFi parkirni sistem + 7" LCD REC na mikro SD

4 kamere WiFi parkirni sistem + 7" LCD s snemanjem mikro SD. WiFi parkirni sistem s snemanjem kot črna skrinjica v različnih situacijah, ne le pri uporabi naprave kot parkirnega ali vzvratnega sistema. Prenos signala deluje na podlagi WiFi signala s kamer, ki olajša namestitev kamer, glavna prednost pa je, da niste omejeni s vlečenjem povezovalnih kablov . Monitor služi tudi kot DVR snemalnik.

Brezžična kamera za vzvratno vožnjo z monitorjem - 4x kamera + 7" LCD s snemanjem na SD kartico do 128GB (video in avdio) znamke PROFIO Electronics. Ta tehnologija je zasnovana za lažje delo in predvsem za varno gibanje vozila pri delovanju. PROFIO Electronics svoje sisteme osredotoča na najširšo možno paleto vozil, kot so večji avtomobili, kombiji, tovornjaki, gradbeni in kmetijski stroji.Ta nadzorni sistem Wifi ima velik potencial za uporabo v številnih drugih dejavnostih, kjer je potreben popoln pregled nad tem, kaj dogaja okoli vas in spremljati delo.
parkirna kamera wifi profio
Snema posnetek kamere in ga shrani na pomnilniško kartico SDXC do 128 GB. Zapis je posnet v VGA ločljivosti in na pomnilniško kartico 128 GB lahko shranite več kot 200 ur (8 dni) snemanja ene kamere ali 50 ur vseh 4 kamer. Digitalna brezžična moč zagotavlja prenos signala do 100m, signal pa je tudi dovolj močan, da ga ne motijo veliki kovinski deli vozila ali tovora. Micro sd poleg snemanja videa shranjuje tudi zvočni posnetek zvoka.
Ta komplet vsebuje 1x WiFi DVR 7" monitor v avtu in 4x WiFi kamero za vzvratno vožnjo . Monitor s kamero je opremljen z nastavljivo konzolo, ki jo lahko postavite na potrebno mesto. WiFi vzvratni set ima širok spekter uporabe, zahvaljujoč visokim -zmogljiva WiFi antena je primerna ne samo za avtomobile, ampak tudi za kombije, minibuse, avtobuse, tovornjake, prikolice, polprikolice, kmetijsko ali gradbeno mehanizacijo in druga vozila.IP nivo zaščite kamere je do IP66 vodoodporen, odporen na prah in odporen na poškodbe .

WiFi vzvratni set z DVR snemalnikom in izjemno dolgim dosegom WiFi povezave do 100 m.

parkirne kamere brezžične za vozila

Na WiFi DVR monitor je možno hkrati priključiti do 4 WiFi kamere , še posebej pri vgradnji na večja motorna vozila, kjer potrebujete več pogledov z različnih zornih kotov. S tem sistemom boste natančno vedeli, kaj je za vozilom ali okoli njega. LED monitor ima kontrast 300:1 z ločljivostjo 800x480. Širokokotni objektiv z do 150° je opremljen tudi z IR nočnim vidom. WiFi signal ima doseg do 100 m , kar vam zagotavlja kakovosten sprejem iz kamere za vzvratno vožnjo. Monitor ima preprost zaslonski meni , prek katerega lahko nastavite kamero glede na vaše potrebe. Na LCD monitorju lahko prikaže vse štiri kamere hkrati, v več različicah, da prikaže dve kameri poleg, ali preklaplja med kamerami. Preko preklopnega vezja lahko kamero priključite na luči za vzvratno vožnjo, da se pri vzvratni vožnji samodejno preklopi na izbrano kamero.

LCD monitor s kamerami lahko povežete na različne načine, da se vklopi pri vzvratni vožnji ali po zagonu vozila. DVR monitor ima tudi funkcijo zrcaljenja slike , ki vam omogoča, da nastavite kamere tako, da prikazujejo desno in levo stran iz vašega pogleda. Vključuje tudi daljinski upravljalnik, ki bo poenostavil upravljanje pri preklopu med kamerami ali hitro prilagodil sliko

Možnost zrcaljenja kamere + možnost ogleda vseh kamer na LCD-ju hkrati ali vsake kamere posebej

V primeru, da morate monitor montirati na drugačen način kot z nosilcem (kar je vključeno v paket), lahko v naši ponudbi najdete še tri vrste stojal, ki vam omogočajo pritrditev monitorja na lahko dostopno mesto.

Sistem za vzvratno vožnjo s 4 kamerami za kombajn

  • WiFi DVR 7" TFT monitor
  • Funkcija snemanja DVR z do 4 kamer
  • Monitor z možnostjo priključitve do 4 WiFi kamer
  • Montaža brez vlečenja kablov

Spremljajte tehnične specifikacije:

Model: Profio Clear View S7
7" LED monitor
Sistem: PAL/NTSC
Razmerje stranic: 16:9
Ločljivost monitorja: 800 x 480
Vhodi: 4 kanalni 2,4G WiFi vhod za video signal
Kontrast: 300:1
Nastavljivo: svetlost, kontrast, barva
Napajanje: DC 12V-24V
Poraba energije: 5W
Delovna temperatura: -10 do 60°C
Temperatura skladiščenja: -20 do 70°C
Dimenzije: 180 x 121 x 24 mm

Tehnične specifikacije kamere:

Model: Profio Parking Camera S7
Senzor slike: SHARP 1/4 CMOS
Ločljivost: 420 TV linij
WiFi povezava: 2,4G WiFi z dosegom 100m
Najmanjša osvetlitev: 1 LUX
IR nočni vid: da
Vidni kot: 150°
IP zaščita: IP 66 vodoodporen, odporen na prah, odporen na poškodbe
Poraba energije: 3W
Delovna temperatura: -10 do 60°C
Temperatura skladiščenja: -20 do 70°C
Dimenzije: 86,5 x 77 x 75 mm

Vsebina paketa:

1x 7" TFT WiFi DVR monitor
4x WiFi kamera za vzvratno vožnjo
1x daljinski upravljalnik
1x priročnik

Vsebina paketa kompleta parkirnih kamer

Komentarji

Drugi izdelki